Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Σοκαριστικά βίντεο αναγκαστικών εμβολιασμών COVID σε γηροκομεία στη Γερμανία! Δικηγόρος: «Αντιμετωπίζουμε Ανθρωποκτονία, ίσως ακόμη και δολοφονία»! Βίντεο

 

Σοκαριστικά βίντεο 

αναγκαστικών εμβολιασμών COVID 

σε γηροκομεία στη Γερμανία!

 Δικηγόρος: 

«Αντιμετωπίζουμε Ανθρωποκτονία, 

ίσως ακόμη και δολοφονία»!

Βίντεο 

 

Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy Humans Are Free εδώ: https://tinyl.io/3fgK  [1]

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα δημοσιεύσαμε την αγγλική μετάφραση ενός βίντεο στα γερμανικά που ο δικηγόρος Reiner Fuellmich  δημοσίευσε με έναν μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος που εργάζεται σε ένα γηροκομείο όπου αρκετοί ένοικοι έλαβαν την ένεση με τα πειραματικά εμβόλια mRNA COVID παρά τη θέληση τους και όπου πολλοί από αυτούς πέθαναν εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.

Από τη δημοσίευση αυτής της συνέντευξης, και άλλοι καταγγέλλοντες που εργάζονται σε γηροκομεία στη Γερμανία έχουν επίσης προσέλθει, μερικοί εξ αυτών προσκομίζουν βίντεο που δείχνουν ότι οι ένοικοι ακινητοποιούνταν δια της βίας και τους εμβολίαζαν παρά την θέληση τους.

Αυτό το βίντεο είναι στο κανάλι μας στο Rumble, και είναι επίσης στο κανάλι μας στο Bitchute :

Whistleblower: Μάρτυρας Δημοσίου Συμφέροντος: 8 από τους 31 Ενοίκους Γηροκομείου στο Βερολίνο, Πέθαναν Μετά τον Βίαιο, Παρά την Θέληση τους, Εμβολιασμό με το Πειραματικό Εμβόλιο mRNA COVID της Pfizer

Ο δικηγόρος Reiner Fuellmich, μιλώντας για τους ηλικιωμένους ενοίκους που προηγουμένως είχαν καλή σωματική υγεία και είχαν μόνο «άνοια», δήλωσε:

Ένας από αυτούς ήταν δρομέας, στα τέλη της δεκαετίας του '70, ή ήταν δρομέας, πρέπει να προσθέσω, ο οποίος ήταν επίσης τραγουδιστής της όπερας.

Κατάφερε και ξεπέρασε σε αγώνα δρόμου, μια από τις νοσοκόμες ηλικίας περίπου 35 ετών. Τραγουδούσε ακόμα όπερες την ημέρα που εμβολιάστηκε.

Αφού εμβολιάστηκε, μερικές μέρες αργότερα, πέθανε.

Έτσι, αυτός ο τραγουδιστής της όπερας, δεν τραγουδά πια.

Ένα από τα πιο ανησυχητικά πράγματα σχετικά με αυτά που αποκαλύπτουν αυτά τα βίντεο των μαρτύρων, σύμφωνα με τον δικηγόρο Fuellmich, είναι ότι τώρα λαμβάνουν όλο και περισσότερες κλήσεις από άλλους καταγγέλλοντες-μάρτυρες σε γηροκομεία, στη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο, όπου αναφέρουν τα ίδια πράγματα.

Λαμβάνουμε όλο και περισσότερες κλήσεις από άλλους καταγγέλλοντες από άλλα γηροκομεία σε αυτήν τη χώρα, ενώ λαμβάνουμε πληροφορίες από άλλες χώρες, τη Σουηδία για παράδειγμα, τη Νορβηγία για παράδειγμα, το Γιβραλτάρ, για παράδειγμα, υπάρχουν επίσης περιστατικά στην Αγγλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής , καταστάσεις που ταιριάζουν με αυτές τις περιγραφές.

Ο δικηγόρος Fuellmich δεν φοβάται να δηλώσει πού ακριβώς μας οδηγούν αυτά τα στοιχεία:

Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν λόγω των εμβολίων.

Αυτό που βλέπουμε σε αυτό το βίντεο κλιπ είναι χειρότερο από οτιδήποτε περιμέναμε ποτέ.

Εάν αυτό είναι αντιπροσωπευτικό για ό, τι συμβαίνει στα άλλα γηροκομεία και σε άλλες χώρες, τότε έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Και για τους ανθρώπους που παρασκευάζουν τα εμβόλια, αλλά και για τους ανθρώπους που διενεργούν τους εμβολιασμούς.

Φαίνεται όλο και περισσότερο σαν να ασχολούμαστε με ανθρωποκτονίες, και ίσως ακόμη και φόνο.

  • Παρακολουθούμε Ένα Πρόγραμμα Ευγονικής Που Περιλαμβάνει Γενοκτονία

Πόσο συμπτωματικό είναι το γεγονός ότι η παλίρροια των καταγγελιών αυξάνεται τώρα στη Γερμανία, της οποίας ο πληθυσμός είναι πιθανώς πολύ εξοικειωμένος με την ιστορία της χώρας τους για το πρόγραμμα ευγονικής που εφαρμόστηκε στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι φρικτοί ιατρικοί πειραματισμοί και η γενοκτονία που συνέβησαν στη Γερμανία καταδικάστηκαν κατά τη διάρκεια των δικών που έλαβαν χώρα στη Νυρεμβέργη και είναι πολύ σαφές ότι αυτές οι πειραματικές ενέσεις mRNA COVID, όταν χορηγούνται σε άτομα χωρίς συναίνεση μετά από ενημέρωση και παρά την θέλησής τους, παραβιάζουν σαφώς τις αρχές της ενημερωμένης ιατρικής συγκατάθεσης, και την αρχή της καταδίκης των ιατρικών πειραματισμών, όπως περιγράφεται στον Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Προς οποιονδήποτε συμμετέχει σε αναγκαστικούς εμβολιασμούς COVID, είτε μέσω της χορήγησης των ενέσεων είτε με την πραγματοποίηση των ενέσεων, σας ενημερώνουμε ότι συμμετέχετε σε ανθρωποκτονίες και μαζικές δολοφονίες και ότι η δικαιοσύνη θα σας αναζητήσει κάποια στιγμή.

Δεν θα δραπετεύσετε και δεν θα είστε σε θέση να ισχυριστείτε την άγνοια ως δικαιολογία για την συμμετοχή σε φόνο.

Όσον αφορά το αμερικανικό κοινό: θα ξυπνήσετε επιτέλους και θα αρχίσετε να προστατεύετε τους αθώους…;;;  Ή θα παραμείνετε αδρανείς και θα είστε ήσυχοι, ακολουθώντας τα κακά παραδείγματα της Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου το μεγαλύτερο μέρος του κοινού δεν μιλούσε και δεν έπραττε τίποτα..;;;

Οι ηλικιωμένοι σε γηροκομεία σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς μετά τον εμβολιασμό τους με την πειραματική τεχνολογία mRNA.

11 Ελευθέρωνε αυτούς που σέρνονται σε θάνατο, και να αποσύρεσαι από εκείνους που είναι κοντά στη σφαγή.
12 Αν πεις: Δες, εμείς δεν το ξέρουμε· δεν γνωρίζει αυτός που σταθμίζει τις καρδιές; Και δεν ξέρει αυτός που φυλάττει την ψυχή σου, και αποδίδει στον καθένα σύμφωνα με τα έργα του; (Παροιμίες 24: 11-12)

Δικτυογραφία:

1.— SHOCKING Videos of Forced COVID Vaccinations in German Nursing Homes Are PAINFUL to Watch – Attorney: ‘We’re Dealing With Homicide, Maybe Even Murder’

https://humansarefree.com/2021/02/shocking-video-of-forced-covid-vaccinations-in-german-nursing-homes-homicide-murder.html?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=

qq2kx65fu3hl1jm9zenjv



Πηγή:

http://scripta---manent.blogspot.com/2021/03/covid_9.html

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/covid.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)