Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Τέως πράκτορας της KGB γιατρός, ειδήμονας σ’όπλα μαζικής καταστροφής: Τα εμβόλια mRNA υπηρετούν τον Μετανθρωπισμό (Transhumanism)! Οι εταιρίες που ανέπτυξαν εμβόλια Covid-19 χρηματοδοτούνται από τον στρατό των ΗΠΑ και την DARPA ( στρατιωτικό οργανισμό για βιολογικά όπλα)! Bίντεο

  Τέως πράκτορας της KGB γιατρός, ειδήμονας σ’όπλα μαζικής καταστροφής: 

Τα εμβόλια mRNA 

υπηρετούν τον Μετανθρωπισμό (Transhumanism)! 

Οι εταιρίες που ανέπτυξαν εμβόλια Covid-19 χρηματοδοτούνται από  

τον στρατό των ΗΠΑ 

και την  DARPA 

( στρατιωτικό οργανισμό 

για βιολογικά όπλα)! 

Bίντεο

 

 

Ο τέως πράκτορας της KGB και ειδήμονας στα βιολογικά όπλα ο Dr Igor Shepherd προειδοποιεί τα εμβόλια mRNA υπηρετούν τον Μετανθρωπισμό (Transhumanism)! Οι εταιρίες που ανέπτυξαν εμβόλια Covid-19 χρηματοδοτούνται και συνεγάζονται με τον στρατό των ΗΠΑ και DARPA( στρατιωτικό οργανισμό για βιολογικά όπλα)!

Υποστηρίζει : «Ο απώτερος στόχος της ανθρωπότητας σε αυτό το ολοκληρωτικό καθεστώς είναι ο Μετανθρωπισμός (Transhumanism) και για να το επιτύχουν πρέπει να συγχωνεύσουν τον άνθρωπο με τη μηχανή. Τα εμβόλια Covid-19 DNA είναι τα μέσα με τα οποία μπορούν να μας κάνουν μετανθρώπους. Τα εμβόλια Covid-19 χρησιμοποιούν νέα τεχνολογία mRNA που έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει και να τροποποιήσει το αρχικό ανθρώπινο γονιδίωμά μας, δημιουργώντας σοβαρές παρενέργειες με ενδεχόμενο εκατομμύρια θανάτους. Οι τεχνολογικές διεργασίες αυτού του τύπου εμβολίου μοιάζουν τρομερά με τα βιολογικά όπλα που δημιουργήθηκαν από ρωσικά στρατιωτικά εργαστήρια τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Και αυτό που είναι ανησυχητικό είναι ότι κάθε εταιρεία εμβολίων που έχει αναπτύξει εμβόλια Covid-19 για τον πληθυσμό των ΗΠΑ σήμερα χρηματοδοτείται και σε συνεργασία με τον στρατό των ΗΠΑ και την DARPA. Η DARPA είναι μια στρατιωτική οργάνωση που ασχολείται με βιολογικά όπλα από τη δεκαετία του 1950! Ένα εμβόλιο που επιτρέπεται να παρακάμψει αυστηρούς ιατρικούς κανονισμούς για να διασφαλίσει τη δημόσια ασφάλεια είναι απαράδεκτο. Ένα εμβόλιο που χρησιμοποιείται από στρατιωτικές οντότητες που ειδικεύονται σε βιολογικά όπλα είναι εξίσου απαράδεκτο, ειδικά όταν εγκρίνονται διπλώματα ευρεσιτεχνίας, προστίθενται ανθυγιεινά συστατικά και οι κατασκευαστές εμβολίων απαλλάσσονται από την ευθύνη. Πιστεύουμε ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να γνωρίζει αυτές τις λεπτομέρειες και να κάνει τις δικές του επιλογές για το τι πιστεύει ότι είναι καλύτερο για το σώμα και την υγεία του. “(Igor και June Shepherd έγραψαν.)

Είναι σημαντικό ποιός τα καταγγέλει όλα αυτά o Dr Igor Shepherd που έχει σημαντική γνώση και εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Ως πρώην αξιωματικός της KGB, μεγαλώνει στη Σοβιετική Ένωση και συνεργάζεται στενά με τον ρωσικό στρατό. Η υποτιθέμενη «πτώση» της Σοβιετικής Ένωσης το 1991 ήταν μόνο μια αναδιοργάνωση της λειτουργίας της. Η ίδια ελίτ ομάδα παρέμεινε στον έλεγχο τη χώρας καθ ‘όλη τη μετέπειτα διάρκεια.

Μεγάλωσε στη Σοβιετική Ένωση στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και αποφοίτησε από την Ακαδημία Στρατιωτικής Ιατρικής SM Kirov ως στρατιωτικός γιατρός στην εσωτερική ιατρική. Εκπαιδεύτηκε με τη Ρωσική Στρατηγική Δύναμη Πυραύλων και ειδικεύτηκε στη στρατιωτική τοξικολογία, τον έλεγχο των λοιμώξεων, τον πολλαπλασιασμό της CBRN, τα όπλα μαζικής καταστροφής και τον πυρηνικό / βιολογικό / χημικό πόλεμο.

 

 


https://www.youtube.com/watch?v=4GMbc3GrTG8&feature=emb_title


Από το 2000, έχει αναπτύξει και εφαρμόσει προγράμματα ετοιμότητας και εκπαιδεύσει νοσοκομεία, ανταποκριτές, επαγγελματίες υγείας, τεχνικούς Hazmat, αστυνομία, στρατό, Εθνική Φρουρά, ομάδες SWAT, FBI και συνοριοφύλακες σχετικά με την ετοιμότητα και τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για CBRNE (συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας ετοιμότητας για πανδημία). Έχει παραδώσει βασικές ομιλίες σε όλη τη χώρα για πολλά DHS και κρατικά και στρατιωτικά συνέδρια. Ειδικεύεται στα βιολογικά όπλα, στην καταστροφή και στην αντιτρομοκρατία.

Πριν εργαστεί για την πολιτεία του Ουαϊόμινγκ, εργάστηκε σε διάφορες άλλες εργασίες ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης και επίσης σε έναν πυρηνικό χώρο δοκιμών στη Νεβάδα για επιχειρήσεις αντιτρομοκρατίας, όπου συμμετείχε στην Εθνική Ετοιμότητα και την Πυρηνική Ασφάλεια Τεχνική Έρευνα και Ανάπτυξη για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Γραφείο Προετοιμασία στο σπίτι, DHS, DOE, NNSA, DOD, DTRA, FEMA, National Guard, Tactical SWAT Teams, Law Enforcement, πρώτοι ανταποκριτές και επαγγελματίες υγείας.

YΓ. φυσικά η παρουσίαση των όσων λέει ο ειδήμονας θα έχει τις γνωστές αντιδράσεις αλλά σε τόσο κομβικό όσο κι αμφιλεγόμενο ζήτημα καλό είναι ν΄ακούγονται όλες οι θέσεις..


Πηγή:

https://dimpenews.com/2021/03/12/%CF%84-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-kgb-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%82%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%8C/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)