Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021

Update 28-3-21!!! Υποχρεωτικό self test σε σχολεία, λιανεμπόριο, τουρισμό & εστίαση! Εκβιασμός αλλιώς δεν εχει άνοιγμα! Οι Μαριονέτες της Παγκόσμιας Δικτατορίας επιβάλλουν Ιατρικές πράξεις!

Update 28-3-21!!!

Υποχρεωτικό self test 

σε σχολεία, λιανεμπόριο, 

τουρισμό & εστίαση! 

Εκβιασμός αλλιώς δεν εχει άνοιγμα!

Οι Μαριονέτες 

της Παγκόσμιας Δικτατορίας  επιβάλλουν Ιατρικές πράξεις!


Update 28-3-21!!!
Oἱ ἐκπαιδευτικοί ἄς ἐνημερωθοῦν ἐδῶ:

 

Το Κράτος της παράνοιας των Αντισυνταγματικών Νόμων  προσανατολίζεται στην χρήση των rapid self ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για ορισμένες κατηγορίες πολιτών όπως επιβεβαίωσε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Δεν πάνε καλά Με το ΖΟΡΙ Τεστ ή ψηφιακό πιστοποιητικό .Το πάνε απο εδώ το πάνε απο εκεί και για να δουλέψεις πρέπει να κάνεις Τεστ η το Εμβόλιο ΦΡΑΚΕΝΣΤΑΙΝ!!! ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ για να δουλεύεις και να πουλάς ή και να αγοράζεις. Είτε rapid test, είτε  είτε κάτι… άλλο!

Σύμφωνα με τον κ. Κονοτοζαμάνη τα self test  θα είναι προαιρετική για την πλειονότητα των πολιτών, αλλά υποχρεωτική για ομάδες πληθυσμού, και συγκεκριμένα σε όσους εργάζονται στους κλάδους του Τουρισμού, του Λιανεμπορίου της Εστίασης  της ναυτιλίας της ακτοπλοιας της μεταποίησης των επιχειρήσεων και στα Δικαστήρια . Self Test θα προβλέπεται δυο φορες την εβδομάδα για Μαθητές και Εκπαιδευτικούς.

«Η διαδικασία θα λειτουργεί συμπληρωματικά και παράλληλα με όλες τις άλλες δράσεις όπως ο καθημερινός τυχαιοποιημένος και στοχευμένος έλεγχος. Κάνοντας τεστ μια φορά την εβδομάδα θα οδηγηθούμε με ασφάλεια σε επανεκκίνηση δραστηριοτήτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντοζαμάνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε ότι τα τεστ αυτά θα είναι ρινικά ή τεστ λήψης σιέλου με απλές οδηγίες χρήσης.Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου από τα φαρμακεία της χώρας. Και αν βγεις θετικός θα κανεις το Ραπιντ ΤΕΣΤ  για επιβεβαίωση και μετα PCR και ούτω κάθε εξης!!! Αν σε βγάλουν θετικό Νοσοκομείο και το το πρωτόκολλο του Θανάτου..αποκλεισμένος σαν λεπρός.

Οι Μαριονέτες της Παγκόσμιας Δικτατορίας Κοτζαμάνης Μητσοτάκης και ΣΙΑ επιβάλουν Ιατρικες πράξεις ενω απαγορεύονται απο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ στο ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ μη αναθεωρήσιμο άρθρο 2, παράγραφος 1: «O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας» ΚΑΙ στο επίσης θεμελιώδες και μη αναθεωρήσιμο Άρθρο 5, παράγραφος 3: «H προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη ».  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 3418, ΦΕΚ Α 287, του 2005,  στο άρθρο 12, παράγραφος 1: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή».

Εχουν ορμήσει στους πολίτες για μάσκες  με απαγορεύσεις μετακίνησης με απειλές τρόμο και Αντισυνταγματικα μετρα για να επιβάλουν έμμεσα και αμεσα το πειραματικό εμβόλιο το φασιστικό πιστοποιητικό υγειονομικών φρονημάτων και δεν σέβονται την ελευθερία των πολiτών ουτε της αξιοπρέπειας του ανθρώπου  μετατρέποντας και αλλοιώνοντας τα πρόσωπα με Φίμωτρα Υποταγής.

Μισούν την Ορθόδοξη Ελλάδα απαγορεύουν την ελεύθερη μετακίνηση και εργασία και κάθε ελεύθερη δραστηριότητα φυλακίζοντας πάνω απο ενα χρόνο τους πολίτες της Χώρας..Ας αναλογιστούμε οτι οι πρόγονοι μας έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και σήμερα έχουν ξεχάσει να πολεμούν οι Ελληνες για αυτή εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων..Δεν αντιδράμε στην Παγκόσμια Δικτατορία που εδω εκπροσωπείται απο το Μητσοτάκη και τα συνεργαζόμενα αποκόμματα της Βουλής.Με πρόφαση ενα ιο με ο,5% θνητότητα!!!

Το Ιατρο-Πολιτικό σύστημα ανακοινώνει συνεχόμενη Φυλάκιση και παράταση του ανοίγματος του Λιανεμπορίου -Εστίασης για να εκβιάζουν τους Φτωχοποιημένους πολίτες και ειδικότερα τους επιχειρηματίες κλπ …Ηδη παράγγειλαν 10 εκ σελφ τεστ έναντι 40 εκατομμυρίων ευρω…

 

 

Ετσι παράνομα και Αντισυνταγματικα Υποχρεώνουν για Τεστ ..Μέχρι πότε θα δέχεται ο Έλληνας την Ιατρο-Πολιτική Συμμορία να του κλέβει τη Ζωη και την ελευθερία και την εργασία;

 

Πηγή:
https://amazonios.net/den-pane-kala-ypochreotiko-self-test-se-scholeia-lianemporio-toyrismo-amp-estiasi-ekviasmos-allios-den-echei-anoigma/ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)