Σελίδες

TRANSLATOR

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Update 28-3-21!!! Υποχρεωτικό self test σε σχολεία, λιανεμπόριο, τουρισμό & εστίαση! Εκβιασμός αλλιώς δεν εχει άνοιγμα! Οι Μαριονέτες της Παγκόσμιας Δικτατορίας επιβάλλουν Ιατρικές πράξεις!

Update 28-3-21!!!

Υποχρεωτικό self test 

σε σχολεία, λιανεμπόριο, 

τουρισμό & εστίαση! 

Εκβιασμός αλλιώς δεν εχει άνοιγμα!

Οι Μαριονέτες 

της Παγκόσμιας Δικτατορίας  επιβάλλουν Ιατρικές πράξεις!


Update 28-3-21!!!
Oἱ ἐκπαιδευτικοί ἄς ἐνημερωθοῦν ἐδῶ:

 

Το Κράτος της παράνοιας των Αντισυνταγματικών Νόμων  προσανατολίζεται στην χρήση των rapid self ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για ορισμένες κατηγορίες πολιτών όπως επιβεβαίωσε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Δεν πάνε καλά Με το ΖΟΡΙ Τεστ ή ψηφιακό πιστοποιητικό .Το πάνε απο εδώ το πάνε απο εκεί και για να δουλέψεις πρέπει να κάνεις Τεστ η το Εμβόλιο ΦΡΑΚΕΝΣΤΑΙΝ!!! ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ για να δουλεύεις και να πουλάς ή και να αγοράζεις. Είτε rapid test, είτε  είτε κάτι… άλλο!

Σύμφωνα με τον κ. Κονοτοζαμάνη τα self test  θα είναι προαιρετική για την πλειονότητα των πολιτών, αλλά υποχρεωτική για ομάδες πληθυσμού, και συγκεκριμένα σε όσους εργάζονται στους κλάδους του Τουρισμού, του Λιανεμπορίου της Εστίασης  της ναυτιλίας της ακτοπλοιας της μεταποίησης των επιχειρήσεων και στα Δικαστήρια . Self Test θα προβλέπεται δυο φορες την εβδομάδα για Μαθητές και Εκπαιδευτικούς.

«Η διαδικασία θα λειτουργεί συμπληρωματικά και παράλληλα με όλες τις άλλες δράσεις όπως ο καθημερινός τυχαιοποιημένος και στοχευμένος έλεγχος. Κάνοντας τεστ μια φορά την εβδομάδα θα οδηγηθούμε με ασφάλεια σε επανεκκίνηση δραστηριοτήτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντοζαμάνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε ότι τα τεστ αυτά θα είναι ρινικά ή τεστ λήψης σιέλου με απλές οδηγίες χρήσης.Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου από τα φαρμακεία της χώρας. Και αν βγεις θετικός θα κανεις το Ραπιντ ΤΕΣΤ  για επιβεβαίωση και μετα PCR και ούτω κάθε εξης!!! Αν σε βγάλουν θετικό Νοσοκομείο και το το πρωτόκολλο του Θανάτου..αποκλεισμένος σαν λεπρός.

Οι Μαριονέτες της Παγκόσμιας Δικτατορίας Κοτζαμάνης Μητσοτάκης και ΣΙΑ επιβάλουν Ιατρικες πράξεις ενω απαγορεύονται απο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ στο ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ μη αναθεωρήσιμο άρθρο 2, παράγραφος 1: «O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας» ΚΑΙ στο επίσης θεμελιώδες και μη αναθεωρήσιμο Άρθρο 5, παράγραφος 3: «H προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη ».  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 3418, ΦΕΚ Α 287, του 2005,  στο άρθρο 12, παράγραφος 1: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή».

Εχουν ορμήσει στους πολίτες για μάσκες  με απαγορεύσεις μετακίνησης με απειλές τρόμο και Αντισυνταγματικα μετρα για να επιβάλουν έμμεσα και αμεσα το πειραματικό εμβόλιο το φασιστικό πιστοποιητικό υγειονομικών φρονημάτων και δεν σέβονται την ελευθερία των πολiτών ουτε της αξιοπρέπειας του ανθρώπου  μετατρέποντας και αλλοιώνοντας τα πρόσωπα με Φίμωτρα Υποταγής.

Μισούν την Ορθόδοξη Ελλάδα απαγορεύουν την ελεύθερη μετακίνηση και εργασία και κάθε ελεύθερη δραστηριότητα φυλακίζοντας πάνω απο ενα χρόνο τους πολίτες της Χώρας..Ας αναλογιστούμε οτι οι πρόγονοι μας έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και σήμερα έχουν ξεχάσει να πολεμούν οι Ελληνες για αυτή εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων..Δεν αντιδράμε στην Παγκόσμια Δικτατορία που εδω εκπροσωπείται απο το Μητσοτάκη και τα συνεργαζόμενα αποκόμματα της Βουλής.Με πρόφαση ενα ιο με ο,5% θνητότητα!!!

Το Ιατρο-Πολιτικό σύστημα ανακοινώνει συνεχόμενη Φυλάκιση και παράταση του ανοίγματος του Λιανεμπορίου -Εστίασης για να εκβιάζουν τους Φτωχοποιημένους πολίτες και ειδικότερα τους επιχειρηματίες κλπ …Ηδη παράγγειλαν 10 εκ σελφ τεστ έναντι 40 εκατομμυρίων ευρω…

 

 

Ετσι παράνομα και Αντισυνταγματικα Υποχρεώνουν για Τεστ ..Μέχρι πότε θα δέχεται ο Έλληνας την Ιατρο-Πολιτική Συμμορία να του κλέβει τη Ζωη και την ελευθερία και την εργασία;

 

Πηγή:
https://amazonios.net/den-pane-kala-ypochreotiko-self-test-se-scholeia-lianemporio-toyrismo-amp-estiasi-ekviasmos-allios-den-echei-anoigma/ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)