Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Προς την Ιεράν Κοινότητα, τους Άγιους Καθηγούμενους & αντιπροσώπους των 20 Ιερών Μονών του Αγίου Όρους, Άθω - Την επιστολή υπέγραψαν 2370 άτομα μέχρι τώρα!


Προς την Ιεράν Κοινότητα, 

τους Άγιους Καθηγούμενους & αντιπροσώπους των 20 Ιερών Μονών 

του Αγίου Όρους, Άθω -

Την επιστολή υπέγραψαν 2370 άτομα μέχρι τώρα!


26/2/2021

Προς την Ιεράν Κοινότητα,

τους Άγιους Καθηγούμενους & αντιπροσώπους
των 20 Ιερών Μονών του Αγίου Όρους, Άθω

 


Άγιοι Καθηγούμενοι και Άγιοι Πατέρες, ευλογείτε!

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο, η οποία κοινοποιήθηκε σε όλες τις Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, την Αρχιεπισκοπή Κρήτης και Κύπρου, σχετικά α) με τις πρόσφατες αποφάσεις της Δ.Ι.Σ. κατά τις ημερομηνίες 4/1/2021, 13/1/2021 και 16/1/2021 ως προς τους όρους λειτουργίας των Ιερών Ναών και τη συμμετοχή των πιστών στα Ιερά Μυστήρια της Εκκλησίας στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την πανδημία και β) την απόφαση της Δ.Ι.Σ., μέσω της Συνοδικής Επιτροπής Βιοηθικής, υπέρ του εμβολιασμού ως να μη υφίσταται ηθικό ζήτημα, δεδομένου του γεγονότος ότι, σύμφωνα με επίσημες επιστημονικές πηγές, για τα εμβόλια Covid–19 ισχύει η χρήση κυτταρικών σειρών από εκτρωθέντα έμβρυα. 

Η επιστολή μας, έχει εις βάθος διαχειριστεί τα ανωτέρω θέματα εξ επόψεως ιατρικής, νομικής και θεολογικής και σας την κοινοποιούμε, προκειμένου να μπορέσετε να προβείτε στις απαραίτητες παρεμβάσεις εκ της θέσεώς σας. 

Επιθυμούμε με το παρόν να εκφράσουμε τη βαθύτατη ανησυχία και λύπη μας για όσα συμβαίνουν στην Αγία Ορθοδοξία μας, αναιρετικά της διδασκαλίας των Αγίων Αποστόλων και Αγίων Πατέρων σχετικά με τη λειτουργία των ιερών ναών εν καιρώ πανδημίας. Επιτρέψαμε να διαιρεθεί η επί γης στρατευομένη Εκκλησία από την εν ουρανοίς θριαμβεύουσα Εκκλησία των Αγίων. 

Παρακαλούμε η πνευματική ηγεσία του Αγίου Όρους να αντιμετωπίσει με σθένος και γενναιότητα ομολογιακή τα πρωτοφανή φαινόμενα της ολιγοπιστίας εντός του ναού. Εμείς, οι ταπεινοί ιερείς, μοναχοί και λαϊκοί, που υπογράφουμε αυτή την επιστολή, εξομολογητικά σας αποκαλύπτουμε ότι έχουμε σκανδαλισθεί  με τη σιωπή και απραξία των Εκκλησιαστικών Ποιμένων της εν Ελλάδι Ορθοδόξου Εκκλησίας και περιμένουμε όλοι να ακούσουμε τη φωνή του Αγίου Όρους. Από εσάς τους Αγιορείτες πατέρες μάθαμε ότι, όταν η πίστις κινδυνεύει, είμαστε όλοι υπεύθυνοι και έχουμε χρέος να ομολογήσουμε την καλή μαρτυρία υπέρ του Χριστού. Όπως λοιπόν πράξατε και στο παρελθόν, με παρέμβασή σας το 2015 κατά της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη και το 2016 κατά της μετατροπής του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογικό, έτσι και τώρα, σας παρακαλούμε να κάνετε την ομολογιακή σας παρέμβαση. 

Φρονούμε ότι προσβάλλουν πρωτίστως την ίδια την Παναγία μας και τους Αγίους, που ανέδειξε ο τόπος αυτός, τα μέτρα που ελήφθησαν για το Περιβόλι της Παναγίας μας από την αρχή της πανδημίας και κυρίως από τον Σεπτέμβριο του 2020, που περιορίστηκε σημαντικά ο αριθμός των προσκυνητών με κορύφωση την πρόσφατη αναστολή  όλων των προσκυνηματικών επισκέψεων έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021 και επιπλέον με την επιβολή της διενέργειας προληπτικών ελέγχων (τεστ για τον κορονοϊό) στα λιμάνια εισόδου του Αγίου Όρους σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εισέλθει στον Ιερό Τόπο, σύμφωνα με απόφαση του Αναπληρωτή Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αρίστου Κασμίρογλου, και επιπροσθέτως με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας. 

Αναρωτιόμαστε αν καταργήθηκε ή αναθεωρήθηκε το αυτοδιοίκητο και ο καταστατικός χάρτης του Αγίου όρους και επιπλέον αν καταλύθηκε η πίστις και η αγία εκκλησιαστική ημών παράδοση λιτανειών εν καιρώ πανδημίας, που είναι το μοναδικό σωτήριο φάρμακο κατά οποιασδήποτε λοιμού! Αν όχι, σας παρακαλούμε Άγιοι πατέρες, μην επιτρέψετε στο κράτος δια του πολιτικού ‘’Διοικητή’’ του Αγίου Όρους να επιβάλει τα αντίχριστα και εξευτελιστικά μέτρα εντός του Αγίου Όρους, απαξιώνοντας τον ιερό τούτο χώρο και τον καταστατικό του χάρτη. Να μην μετατραπεί αυτός σε χώρο εμβολιασμών της Νέας Τάξης Πραγμάτων και να μην υποχρεώνονται οι πιστοί στη χρήση μάσκας στους αγιασμένους χώρους της Αθωνικής Πολιτείας, ως να είναι αυτή  μια οποιαδήποτε επαρχία κάτω από κρατικές εντολές. 

Παρακαλούμε θερμώς, εμείς οι ελάχιστοι εν Χριστώ αδελφοί και τέκνα σας, να προστατέψετε και διαφυλάξετε με κάθε μέσον, εν μέσω γενικού διωγμού κατά της Εκκλησίας, τον από αιώνων πνευματικό-ομολογιακό χαρακτήρα του Αγίου Όρους και να μην υποταχθείτε στον μολυσμό, που επιδιώκει να επιβάλει ο  σύγχρονος Καίσαρας όσον αφορά στα πνευματικά θέματα της Αγίας Εκκλησίας μας. 

Ευχόμαστε να παραμείνει καθαρός και αμόλυντος από πάσης φύσεως ορθολογιστικούς Βαρλααμισμούς, αυτός ο κατεξοχήν τόπος ησυχασμού, χάριτος και Αγιασμού. 


Επί δε τούτοις, εξαιτούμενοι τας ευχάς σας, διατελούμεν μετά σεβασμού οι υπογράφοντες.

                     

Πανελλήνια Κοινότητα Ορθοδόξων Χριστιανών
«ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ» 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 
20 ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ 2370 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ - "ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ" - ΕΔΩ

 

Πηγή:
 
 
 
Συναφές ἄρθρο:
  

Δεύτερη Ανοικτή Επιστολή προς την Δ.Ι.Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος Περί Κλειστών Ιερών Ναών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)