Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Ο Ιταλός δικαστικός Angelo Giorgianni υπέβαλε προσφυγή για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» για την κρατική υγειονομικοπολιτική διαχείριση covid19 στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.

Ο Ιταλός δικαστικός Angelo Giorgianni υπέβαλε προσφυγή για 

«εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» για την κρατική υγειονομικοπολιτική διαχείριση covid19 

στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο 

της Χάγης.

 

 

Ο Ιταλός δικεαστής Angelo Giorgianni μόλις υπέβαλε προσφυγή για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης. Αυτή η προσφυγή του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής (Organizzazione Mondiale della Vita) επέρχεται μετά από τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης και του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ, για παραβιάσεις του κώδικα της Νυρεμβέργης και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας , από τους δύο Ισραηλινούς δικηγόρους Ruth Machnes Suchovolsky και Arie Suchowolsky, της δικηγορικής εταιρείας A. Suchovolsky & Co.

Το lockdown και όλα τα σχετικά μέτρα – αυτά τα τελευταία εάν υιοθετηθούν για παρατεταμένες και αόριστες περιόδους, πολύ πέρα ​​από τη φάση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, διακινδυνεύουν να στρεβλώσουν την ίδια την ουσία των κοινωνιών, και αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση – αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, καθώς δομούν εγκλήματα φυλάκισης, βασανιστηρίων και πράξεις που προκαλούν μεγάλο πόνο στην ψυχική και σωματική υγεία. “(Άρθρο 7 του καταστατικού της Ρώμης/Statut de Rome).

Αυτό είναι ένα ενδεικτικό απόσπασμα από την εκρηκτική προσφυγή που υπογράφει ο Ιταλός Δικαστικός και στάλθηκε πριν από τρεις ημέρες, την Τετάρτη 24 Μαρτίου, στην εισαγγελέα του ΔΠΔ (CPI) κα. Fatou Bensouda.

Σας ζητάμε εντόνως να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δηλώσετε τα lockdown και όλα τα σχετικά μέτρα (ένταλμα μάσκας, κοινωνική απόσταση, κλείσιμο σχολείων, επιχειρήσεων, μπαρ, εστιατoρίων, γυμναστηρίων, μουσείων, θεάτρων και άλλων) ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Το οικονομικό, ανθρώπινο, ψυχολογικό και κοινωνικό κόστος αυτών των πολιτικών είναι σημαντικά υψηλότερο από την αποτελεσματικότητά τους στη διάσωση ζωών και τη μείωση της εξάπλωσης του ιού », έγραψε στην προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ο Δρ Giorgianni, πολιτικός και δικαστής της Σικελίας, ως Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής….

”Η καταγγελία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είναι μια λευκή βίβλος για τις τραγωδίες που προκλήθηκαν από την πανδημία Covid-19, είναι μια ακριβής στατιστική συλλογή, που βασίζεται σε έγκυρες και διεθνείς πηγές, για κοινωνικές φρίκες που απορρέουν από τις επιθέσεις των εθνικών κυβερνήσεων. “αναφέρει η πηγή: Fabio Giuseppe Carlo Carisio: “LOCKDOWN: CRIMINI CONTRO L’UMANITA”. Denuncia di Giorgianni all’Aja ». Ειδήσεις Gospa, 26 Marzo 2021.

Δελτίο τύπου από τον δικαστή Angelo Giorgianni με ημερομηνία 25 Μαρτίου 2021

ΠΑΝΔΗΜΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Ως Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής και Πρόεδρος της Ένωσης L’Eretico, ανακοινώνω ότι σύντομα θα εκδοθεί επίσημη δήλωση σχετικά με την προσφυγή που υποβλήθηκε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο σχετικά με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τα οποία, κατά τη γνώμη μας , διαπράχθηκαν από διάφορες εθνικές κυβερνήσεις και επίσης από την ιταλική κυβέρνηση.

Θεωρήσαμε φρόνιμο και σεβαστό από την πλευρά του Δικαστικού Ιδρύματος να διαφυλάξουμε το έγγραφο εμπιστευτικό, επειδή μόλις κατατέθηκε στην Γενική Εισαγγελέα του Δικαστηρίου της Χάγης, αλλά η επίθεση των μέσων ενημέρωσης στην οποία ήμασταν αντικείμενο την επόμενη μέρα μέσω courrier électronique PEC, σε αυτό το στάδιο καθιστά απαραίτητο ο καθένας να γνωρίσει το περιεχόμενό του και να διαμορφώνει τη γνώμη του για το πολύ σοβαρό και ευαίσθητο θέμα.

Οι δικηγόροι μας αξιολογούν τις νομικές ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν εναντίον εκείνων που μας έχουν προσδιορίσει με προσβλητικό, ψευδές και τρελό τρόπο ως « no vax » και «αρνητές», σε σχέση με το βιβλίο «σφαγές του Κράτους» (Stragi di Stato),που συνέγραψα εγώ με τον Δρ Pasquale Bacco, όπου δεν αρνούμαστε τον κίνδυνο του ιού αλλά αντίθετα, επισημαίνεται ότι η θνησιμότητα του ήταν υψηλή λόγω θανάτων που αποδίδονται επιφανειακά στο Covid-19 χωρίς καν αυτοψίες, διαγνωστικά και θεραπευτικά λάθη, λόγω έλλειψης της δέουσας πρόληψης στην επιδημιολογική κατάσταση (ένα πρόβλημα που εξετάζεται τώρα από την εισαγγελία του Μπέργκαμο) και οι αποτελεσματικές θεραπείες αγνοούνται για μήνες.

Οι αρνητές αυτής της μακροσκοπικής απόδειξης θέλουν να μας αποκαλούν «θεωρητικούς συνωμοσίας» παρόλο που θα προτιμούσαμε να προσδιοριστούμε με το πραγματικό μας όνομα. Επειδή μελετάμε και καταγγέλλουμε την αλληλεπίδραση των πλοκών διαφόρων εθνικών και διεθνών οργανισμών που έχουν καταστήσει την πανδημία καταστροφική, ιδίως λόγω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, του κοινωνικού και οικονομικού συναγερμού μετά από τα συνεχή lockdown χωρίς πραγματικό επιστημονικό κίνητρο και συχνά αγνοώντας τις ενδείξεις στα κέντρα υγείας, υπεύθυνους για την αξιολόγηση.

Επίσης τον περασμένο Οκτώβριο, ο διάσημος ιολόγος Giorgio Palù, ο οποίος πρόσφατα διορίστηκε πρόεδρος της IAAF, υπογράμμισε την ίδια ιδέα με ξεκάθαρα λόγια:«Η θνησιμότητα του SARS-Cov-2 κυμαίνεται μεταξύ 0,3 και 0,6% ενώ για το SARS (2003 ed) ήταν 10% και το MERS 36%, δύο κοροναϊοί που εξαφανίστηκαν σε ένα χρόνο. Αυτό θα πρέπει να μας καθησυχάσει λίγο για αυτό το Infodemic, δηλαδή αυτές τις πληροφορίες που έχουν γίνει πανδημία, αυτός ο φόβος της μετάδοσης, ο φόβος του θανάτου: έχει γίνει μολυσματικός και μεταδοτικός. Έχουμε χάσει την κοινή λογική, το εύλογο, την κριτική ικανότητα αξιολόγησης δεδομένων για το τι συμβαίνει. Είμαστε το φθινόπωρο του λόγου “.

Πιστεύω ότι βρισκόμαστε ήδη στο πιο σκοτεινό χειμώνα της επιστήμης, από τον οποίο μπορούμε να ξεφύγουμε μόνο αν ξεκινήσει η φωτεινή πηγή της αλήθειας. Είμαστε απασχολημένοι σε αυτό το μέτωπο… και αυτό προφανώς ενοχλεί. Αλλά δεν θα εκφοβιστούμε και θα προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα.

O Angelo Giorgianni είναι Ιταλός δικαστικός και πολιτικός. guyboulianne

 

 

Πηγή:

https://dimpenews.com/2021/03/29/%ce%bf-%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bb%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-angelo-giorgianni-%cf%85%cf%80%ce%ad%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)