Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Ίσως τελικά, πρέπει να εξεταστεί η «τιμωρία» της αφαίρεσης ιθαγένειας και της απέλασης, όσων με τέτοιο μένος δηλώνουν ξεκάθαρα εχθροί της Ελλάδος, ακόμα και αν είναι...Έλληνες (;)! Φωτό

Ίσως τελικά, πρέπει να εξεταστεί 

η «τιμωρία» της αφαίρεσης ιθαγένειας και της απέλασης, όσων με τέτοιο μένος δηλώνουν ξεκάθαρα εχθροί της Ελλάδος, ακόμα και αν είναι...Έλληνες (;)!

Φωτό 

 



Το γύρο του διαδικτύου κάνει το προσβλητικό πανό ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου στα Κάστρα Θεσσαλονίκης. Ας τους απελευθερώσουμε από τα δεσμά τους επιτέλους...!
 
Μόνο ντροπή και θλίψη για την κατάντια…στην οποία έχει περιπέσει η πατρίδα μας. Την σημερινή μέρα που το Ελληνικό Έθνος γιορτάζει, έστω και υπό συνθήκες που δεν συνιστούν πραγματική ελευθερία, τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, γνωστοί αναρχο-αριστεροί επέλεξαν να κρεμάσουν προσβλητικό πανό στα Κάστρα Θεσσαλονίκης!
 
Γράφει ο ((Λ))  
 
Η κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας βεβαίως, έχει έναν και μοναδικό υπαίτιο. Τη διαχρονική σπουδή των Ελληνικών (;) κυβερνήσεων να αποδομήσουν και να συνθλίψουν το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων, να μετατρέψουν τις νεότερες γενεές σε ευκολοδιαχειρίσιμα «ρομπότ» της Παγκοσμιοποίησης και φυσικά να στρέφουν συνεχώς όλο και περισσότερους ανθρώπους εναντίον του έθνους, νομίζοντας ότι έτσι τιμωρούν το κράτος...!  
 
Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, οι οποίοι φτάνουν σε σημείο, την ημέρα της ύψιστης τιμής των προγόνων μας, να προσβάλλουν έτσι το εθνικό μας συναίσθημα, ή είναι τα διαχρονικά θύματα των Ελληνικών κυβερνήσεων οι οποίες δεκαετίες τώρα χαϊδεύουν τα αυτιά όσων εχθρεύονται φανερά τα εθνικά – θρησκευτικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων....ή απλά δεν είναι Έλληνες. Και στις δύο περιπτώσεις, όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, μια πραγματικά εθνική δύναμη, θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει αυτούς τους ανεγκέφαλους αναρχομπαχαλάκιδες. 
 
Η λύση φυσικά δεν είναι η φυλάκιση ή η βία. Ελευθερώστε τους από τα ελληνικά δεσμά τους. Αφαίρεση ιθαγένειας και άμεση απέλαση. Ας ζήσουν «ελεύθεροι» σε κάποια άλλη χώρα της αρεσκείας τους, χωρίς εθνικά «βαρίδια», χωρίς να τους επιβάλλεται ιστορική συνέχεια, χωρίς θρησκευτική και εθνική συνείδηση. Αυτό το μέλλον τους αξίζει και αυτό επιθυμούν. Ίσως έτσι αντιληφθούν και ποια είναι η αξία του έθνους. Αν όχι, θα είμαστε όλοι και πάλι ευχαριστημένοι. Και εκείνοι στη ταξική τους πλάνη και εμείς θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα πραγματικής απελευθέρωσης της πατρίδας μας...!

ellinikiafipnisis
 
 
Πηγή:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)