Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΗΘΙΚΗ

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ 

ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 

ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ 

ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΗΘΙΚΗ

ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ:

1. Υποβολή υπεύθυνης δήλωσης περί άρνησης συναίνεσης των γονέων στη διενέργεια προληπτικών τεστ (θα μπορούσε στη δήλωση να προστεθεί ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του self test στα ιταλικά και στα γερμανικά για τη διενέργειά του απαιτείται ιατρική συνδρομή και στη μετάφραση στα ελληνικά αυθαίρετα χαρακτηρίζεται ως τεστ αυτοδιάγνωσης)! 

2. Υποβολή μήνυσης στον Διευθυντή σε περίπτωση που δεν επιτρέψει την είσοδο μαθητή στην αίθουσα διδασκαλίας. 

3. Αγωγή αποζημίωσης εναντίον του Διευθυντή σύμφωνα με τις διατάξεις περί αδικοπραξίας και προσβολής της προσωπικότητας.

4. Εφ’όσον έχει κατατεθεί αγωγή αποζημίωσης για προσβολή προσωπικότητος ,μπορούν να κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα με αίτημα την συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του εναγομένου δια την προσβολή της προσωπικότητος . 

5. Αίτηση ακύρωσης της απόφασης του Διευθυντή περί αρνήσεώς του να επιτρέψει την είσοδο μαθητή στο αρμόδιο Διοικητικό Πρωτοδικείο και συγχρόνως αίτηση αναστολής της παραπάνω απόφασης η οποία εκδικάζεται άμεσα (ανάλογα με το Πρωτοδικείο από 1-7 ημέρες). Σε αυτή την περίπτωση, προσφεύγετε ενάντια στην απόφαση του Υπουργείου, και όχι ενάντια στους διευθυντές/καθηγητές.

6. Κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στον εισαγγελέα, προκειμένου να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, όπως οφείλει. Γι’ αυτή την κίνηση δεν χρειάζεται δικηγόρος, αλλά την καταθέτετε μόνοι σας (στον εισαγγελέα, ή στο αστυνομικό τμήμα – στη δεύτερη περίπτωση, θα υπάρξει καθυστέρηση). (Υπάρχει ήδη αναρτημένη στο διαδίκτυο σχετική μηνυτήρια αναφορά κατά  των εκπαιδευτικών).

 

                    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

1. Η μήνυση στον διευθυντή/εκπαιδευτικό μπορεί να υποβληθεί εντός τριών μηνών από την άδικη πράξη. Θα ήταν καλό να αποφευχθεί η επιλογή της υποβολής της την ίδια ώρα της πράξης και να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία καθώς ενέχει τον κίνδυνο εκατέρωθεν μηνύσεων, πέρα από το γεγονός της δημιουργίας έντασης στις σχέσεις μαθητών – δασκάλων, καθηγητών, αλλά και της επέμβασης των αστυνομικών στα σχολικά συγκροτήματα που δεν είναι επιθυμητή.

2. Καλό θα είναι πριν την υποβολή της δήλωσης να προηγηθεί προφορική διαπραγμάτευση και αν αυτή δεν τελεσφορήσει τότε να υποβληθεί το έγγραφο.

Να ζητηθεί με έγγραφο να χορηγηθεί εγγράφως η άρνηση του Διευθυντού να επιτρέψει την πρόσβαση στο Σχολείο, ως και να χορηγηθεί ομοίως εγγράφως η νόμιμη βάση επί της οποίας αποκλείσθηκε το παιδί εκ της εκπαιδευτικής διαδικασίας χωρίς τεστ. Ακολούθως μπορείτε να υποβάλετε την Δήλωση Άρνησης με όλα τα στοιχεία σας, και να πρωτοκολληθεί επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός σας.

4. Στην περίπτωση γονιών που δεν επιτρέπεται η παρακολούθηση στο παιδί τους, και δεν επιθυμούν για οποιονδήποτε λόγο να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους σε αυτή τη φάση και αποφασίσουν να δηλώσουν το τεστ για να ενταχθεί το παιδί κανονικά, τότε μπορούν να πρωτοκολλήσουν έγγραφη δήλωση ότι το έπραξαν υπό εκβιασμό και απειλή, και επιφυλάσσονται για τα νόμιμα δικαιώματά τους.

5. Επειδή οι αγωγές, μηνύσεις και διοικητικά μέτρα απαιτούν δικηγορική συνδρομή, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν μία μήνυση (για έναν ενδιαφερόμενο) στην οποία να συνδράμουν όλοι μαζί στα δικαστικά έξοδα. Γονείς που είναι δικηγόροι μπορούν να αναλάβουν τέτοιες πρωτοβουλίες και να βοηθήσουν και τους γονείς των συμμαθητών των παιδιών τους.

6. Σε κάθε περίπτωση, επειδή το ζήτημα έχει έντονη πολιτική χροιά, είναι προφανές ότι η συνολική λύση δεν θα έρθει μεμονωμένα και μέσω των δικαστηρίων. Αυτό που πρέπει σε  κάθε περίπτωση να γίνει είναι να ενημερώνετε αλλήλους (γονείς και καθηγητές), να συνασπιστείτε για τα δικαιώματα των παιδιών σας και των καθηγητών, και να τα διεκδικήσετε μέχρι τέλους παρά τις όποιες αρνήσεις συναντήσετε. Ουδείς μπορεί να επικαλεστεί μία υπουργική απόφαση για να αποσείσει τις ευθύνες του, όπως προκύπτουν από τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και το Σύνταγμα – άλλωστε η ΚΥΑ είναι το χαμηλότερο σε ιεραρχία δεσμευτικό νομικό κείμενο. Η νομιμότητα και η συνταγματικότητα απαιτούν τη δική μας εγρήγορση προκειμένου για την τήρησή τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΑΘΗΝΑ, 11/04/2021

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ

 

 

 

 

Πηγή:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/04/blog-post_355.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)