Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

ΗΠΑ: Η Γερουσία της Νέας Υόρκης, ενέκρινε νομοσχέδιο για στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου θα κρατούνται, με τη βία, αθώοι άνθρωποι...εάν θεωρούνται απειλή για τη δημόσια υγεία

ΗΠΑ: 

Η Γερουσία της Νέας Υόρκης, 

ενέκρινε νομοσχέδιο για στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου θα κρατούνται, 

με τη βία, αθώοι άνθρωποι...

εάν θεωρούνται απειλή 

για τη δημόσια υγεία


Καλώς Ήλθατε Στις φυλακές της Νέας Τάξης Πραγμάτων


Το Νομοσχέδιο αυτό της ΝΤΠ που πιλοτικά θα εφαρμοσθεί στη Νέα Υόρκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο περιβόητος «νόμος» 4682/2020 που οι «δικοί μας» 300 και 1 «σωτήρες», ώς άλλοι «μάντεις», έσπευσαν να ψηφίσουν …πριν την έναρξη της «πανδημίας»...


Πηγή: Humans Are Free

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση


Η Γερουσία της Νέας Υόρκης, που κυριαρχείται από τους Δημοκρατικούς, έχει εγκρίνει ένα νομοσχέδιο «που επιτρέπει στους κυβερνητικούς αξιωματούχους να φυλακίζουν ανθρώπους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης επ ' 

αόριστον, εάν θεωρούνται ότι αποτελούν απειλή για τη δημόσια υγεία.


Στην επόμενη φάση της Απάτης Ψευτοπανδημίας του κορονοϊού Wuhan (Covid-19), η νομοθεσία αντικατοπτρίζει ότι έκαναν οι Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όταν αποφάσισαν ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν ισχύουν πλέον κατά τη διάρκεια μιας «κρίσης».

Σε περίπτωση που το νομοσχέδιο υπογραφεί από τον κυβερνήτη Andrew Cuomo, ακόμη και υγιείς άνθρωποι που θα θεωρούνται «μεταδοτικοί» θα μπορούν να συλληφθούν και να πεταχτούν σε στρατόπεδα φυλακής με την δικαιολογία της «υγειονομικής ασφάλειας» του κοινού.

Το νομοσχέδιο A416 της Συνέλευσης «σχετίζεται με την απομόνωση των «κρουσμάτων», των επαφών τους και φορέων μεταδοτικών ασθενειών που ενδέχεται να είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία», όπως αναφέρεται στο κείμενο του νομοσχεδίου.

Όποιος θεωρηθεί «κρούσμα» ή ακόμη και απλά επαφή του «κρούσματος» που θα μπορούσε να «μολυνθεί» ή πιθανώς «φορέας» οποιασδήποτε ασθένειας, όχι μόνο του κινεζικού ψευτο-ιού, θα γίνεται στόχος των κυβερνητικών αξιωματούχων της Νέας Υόρκης που θα έχουν την ευελιξία και την διακριτική ευχέρεια να ανταποκρίνονται όπως αυτοί κρίνουν κατάλληλα.

Η νομοθεσία ορίζει συγκεκριμένα ότι όσο η «γνώμη του κυβερνήτη» υπαγορεύει ότι ένα άτομο είναι απειλή, θα μπορούσε να απομακρυνθεί από το σπίτι του και να τεθεί σε κρατική «περίθαλψη» για όσο χρονικό διάστημα κρίνει ο κυβερνήτης.

« Ένα τέτοιο άτομο ή ομάδα προσώπων θα κρατείται σε ιατρική εγκατάσταση ή άλλη κατάλληλη εγκατάσταση ή εγκαταστάσεις που ορίζονται από τον κυβερνήτη ή τον εκπρόσωπο του και συμμορφώνονται με την παράγραφο (5) πέντε αυτής της ενότητας », αναφέρει περαιτέρω το νομοσχέδιο.

Καλώς Ήλθατε Στη Νέα Τάξη Πραγμάτων (New World Order), Που Σας Έφερε Ο Κινέζικος Ψευτο-ιός

Στην ουσία, το νομοσχέδιο AB A416 παρακάμπτει το Σύνταγμα και το αντικαθιστά με ένα νέο σύστημα αυταρχισμού, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση, τουλάχιστον στη Νέα Υόρκη, θα έχει πλέον απεριόριστη εξουσία για να αρπάζει τους ανθρώπους από τα σπίτια τους και να τους στερεί τη ζωή και την ελευθερία.

Το μόνο που θα έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση είναι να κατηγορήσει ένα άτομο ότι πιθανώς μολύνθηκε με τον «ιό» και αυτό θα δικαιολογούσε την απομάκρυνσή του από την κοινωνία. Απλώς σκεφτείτε πόσους πολιτικούς αντιφρονούντες θα μπορούσαν να «εκκαθαρισθούν» με αυτό το σχέδιο και να εξαλειφθούν υπό το πρόσχημα της δημόσιας υγείας.

Ίσως το χειρότερο μέρος σχετικά με το νομοσχέδιο αυτό είναι το γεγονός ότι ολόκληρες ομάδες ανθρώπων θα μπορούν να είναι στόχοι απλώς γιατί έτυχε να βρίσκονται γύρω από ένα άτομο που θα κατηγορείται ότι είναι «φορέας» της λοίμωξης.

«Αυτό το νομοσχέδιο δεν είναι ειδικά για εκείνους που είναι γνωστό ότι έχουν μολυνθεί», εξηγεί το NoQreport. «Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε ομάδες που χαρακτηρίζονται ως δυνητικά μολυσμένες.»

«Αυτό το νομοσχέδιο παρέχει την εξουσία στον Κυβερνήτη και τους τσάρους του να ορίσουν ότι μια ευρεία ποικιλία περιστάσεων είναι άξια να της επιβληθεί η ποινή της αόριστης κράτησης, γνωστής και ως καραντίνας».

Ας υποθέσουμε ότι ένα άτομο κατηγορείται ότι έχει μολυνθεί και ότι αυτό το άτομο είχε προηγουμένως περάσει λίγη ώρα σε ένα τοπικό μπαρ ή μια αίθουσα μπιλιάρδου. Σύμφωνα με αυτό το νέο νομοσχέδιο, όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο μπαρ ή στην αίθουσα μπιλιάρδου θα μπορούσαν να συλληφθούν και να πεταχτούν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

«Αυτό ανοίγει την πόρτα για απεριόριστη κράτηση, ιδιαίτερα για ασθένειες που παραμένουν στον οργανισμό κάποιου για παρατεταμένες χρονικές περιόδους», προσθέτει το NoQreport.

«Το Covid-19, για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί ότι επιτρέπει στις λοιμώξεις να παραμένουν για περισσότερο από ένα μήνα μετά την πρώτη έκθεση ενός ατόμου. Οι μεταλλαγμένες παραλλαγές της νόσου θα μπορούσαν να παρατείνουν υποθετικά τη μεταδοτική τους περίοδο για πολύ περισσότερο ».

Εάν οι Νεοϋορκέζοι παραμείνουν αδρανείς και επιτρέψουν σε αυτό το νομοσχέδιο να γίνει «νόμος», θα εξαπλωθεί τελικά σε όλες τις άλλες πολιτείες.

Προσοχή, Αμερική ! Αν δεν αντιταχθείτε, η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα έρθει σύντομα και για εσάς!

(Σημ.: Το Νομοσχέδιο αυτό της ΝΤΠ που πιλοτικά θα εφαρμοσθεί στη Νέα Υόρκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο περιβόητος «νόμος» 4682/2020 που οι «δικοί μας» 300 και 1 «σωτήρες», ώς άλλοι «μάντεις», έσπευσαν να ψηφίσουν …πριν την έναρξη της Ψευτοπανδημίας.. Αναμφισβήτητα οι ντόπιοι «σωτήρες» μας είναι πολύ μπροστά, ακόμα και από τους ομολόγους τους στην Αμερική στην εφαρμογή των παγκόσμιων, κοινών, υποχρεώσεων προς την ΝΤΠ)

 

 ellinikiafipnisis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.
.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)