Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Πάρτε το όλοι!!! Η Ελλάδα παρουσίασε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ το πράσινο πιστοποιητικό! Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου, Βίντεο

Πάρτε το όλοι!!! 

Η Ελλάδα παρουσίασε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ 

το πράσινο πιστοποιητικό! 

Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου, 

Βίντεο

 
 
«Ασαφές αν παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Η παρουσίαση του ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού EU Digital COVID Certificate, το οποίο αφενός θα… διευκολύνει τα ταξίδια εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφετέρου θα επιβάλλει στους πολίτες πως θα πρέπει κάτι (εκτός ταυτότητας,διαβατηρίου) να δείχνουν κάτι για να τους επιτρέπεται να ταξιδεύουν, εγινε από τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.

Στην εκδήλωση στην οποία η κυβέρνηση ανακοίνωσε τον τρόπο που θα λειτουργεί το πράσινο πιστοποιητικό, μίλησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ έλαβαν επίσης μέρος ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ).

«Ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας για τους ταξιδιώτες», χαρακτήρισε το πιστοποιητικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Eπισήμανε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να το λανσάρει νωρίτερα, από την 1η Ιουλίου, καλώντας και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες να το υιοθετήσουν το συντομότερο δυνατό. 

Δεν είναι στόχος μας να διαχωριστούν οι πολίτες σε κατηγορίες, ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός, ωστόσο δεν φαίνεται να γίνεται πιστευτός από την πλειοψηφία των πολιτών. «Ο κορωνοϊός λειτούργησε ως επιταχυντής για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους», υπογράμμισε.

Δήλωσε δε πως «είμαστε πολύ περήφανοι για τη δουλειά που έχει γίνει από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σχετικά με το πιστοποιητικό».

Από την πλευρά του, ο διεθνιστής πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου, Σαρλ Μισέλ, έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωθυπουργό, που έφερε την ιδέα του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού σε επίπεδο ΕΕ, και δήλωσε πολύ περήφανος που είναι εδώ, στην Ελλάδα, οπού ανακοινώνεται αυτό το πολύ σημαντικό εργαλείο για την Ευρώπη.

Παρουσιάζοντας πώς θα λειτουργεί το πιστοποιητικό, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης  έκανε λόγο για διαλειτουργικότητα του στην ΕΕ με υποτιθέμενη εγγύηση των προσωπικών δεδομένων και για δυνατότητα έκδοσης ελληνικού πιστοποιητικού για τουρίστες, αν κάνουν το τεστ στην Ελλάδα. 

Το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της ΕΕ θα εκδίδεται από τις εθνικές αρχές και θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή για εκείνους που έχουν εμβολιαστεί πλήρως, διαθέτουν αρνητικό PCR τεστ, ή έχουν βεβαίωση ανάρρωσης από τον κορωνοϊό.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ:

 

 


https://www.youtube.com/watch?v=bxTXFv34hkU&feature=emb_title

ΧΘΕΣ

Ο πρωθυπουργός κατά την χθεσινή ομιλία στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες δήλωσε πως νιώθει περήφανος για την συμβολή της Ελλάδας σε δύο μεγάλα ευρωπαϊκά βήματα προς την μετα-Covid εποχή. «Την από κοινού προμήθεια εμβολίων και την έκδοση του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Covid που θα επιτρέψει και πάλι στους πολίτες μας να ταξιδέψουν με ασφάλεια», ανέφερε ο πρωθυπουργός .

Στο ευρωπαϊκό πιστοποιητικό αναφέρθηκε και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν. Σημείωσε πως για το πιστοποιητικό αυτό η Ελλάδα και η ΕΕ εργάστηκαν χέρι-χέρι. “Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ένας από τους πρώτους που προώθησαν την ιδέα να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις, μεταξύ άλλων, για τους εμβολιασμένους πολίτες. Και μπορώ με περηφάνια να πω ότι το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό θα μπορεί να τεθεί σε ισχύ ήδη από τον Ιούνιο” ανέφερε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το πιστοποιητικό θα στηρίζεται σε μία ενιαία βάση δεδομένων, στην οποία θα φαίνεται αν και πότε ο κάτοχός του έχει εμβολιαστεί, αν και πότε έχει ασθενήσει ή αν έχει αρνητικό τεστ PCR ή τεστ αντιγόνου. Θα λειτουργεί σαν μια λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας για όλους τους Ευρωπαίους, θα διευκολύνει τους συνοριακούς ελέγχους και κατ’ επέκταση τους ταξιδιώτες.

ΑΣΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Έντονα ερωτηματικά σχετικά με το αν τα «πράσινα πιστοποιητικά εμβολιασμού» έρχονται σε αντιδιαστολή με τα ανθρώπινα δικαιώματα, προκύπτει από την πρόσφατη «αλληλογραφία» μεταξύ του Επιτρόπου Reynders και της Ρουμάνας ευρωβουλευτή της Ομάδος των Σοσιαλιστών, Maria Grapini .

Η Ρουμάνα ευρωβουλευτής επικέντρωσε την ερώτηση της, στο γεγονός ότι η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει, στα τέλη Μαρτίου, ένα ψηφιακό σύστημα για τα αποτελέσματα των δοκιμών και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τα αεροπορικά ταξίδια.

Επιπλέον, υπογράμμισε πως ορισμένα κράτη μέλη αντιτίθενται στην ιδέα των διαβατηρίων εμβολιασμού, προειδοποιώντας ότι, η χρήση τους εγκυμονεί διακρίσεις κατά των θεμελιωδών ελευθεριών των μη εμβολιασμένων πολιτών.

«Εάν οι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση ή δεν είναι σε θέση να πληρώσουν για δοκιμές ή εμβόλια COVID-19, δεν θα είναι σε θέση να αποδείξουν την κατάσταση της υγείας τους και οι ελευθερίες τους θα περιοριστούν», τόνισε.

Απαντώντας ο Επίτροπος Reynders διαβεβαιώνει ότι, μόνο τα κράτη μέλη θα επιτρέπεται να εκδίδουν ψηφιακά πράσινα πιστοποιητικά και όχι αεροπορικές εταιρείες, ούτε η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών. Εντούτοις, περιπλέκει τα πράγματα, αναφέροντας ότι η νομοθετική πρόταση που ενέκρινε η Κομισιόν, στις 17 Μαρτίου 2021, αναφέρει σαφώς ότι ο εμβολιασμός δεν αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση δικαιωμάτων ελεύθερης κυκλοφορίας και δεν μπορεί να αποτελεί προϋπόθεση για την χρήση υπηρεσιών διασυνοριακής μεταφοράς επιβατών.

 

 

Πηγή:

https://www.el.gr/nea-taxh/spy-news/i-kyvernisi-anoigei-ton-asko-toy-aiolo/ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)