Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Eπικίνδυνα σωματίδια αργύρου αλουμινίου τιτανίου ινών γυαλιού κ.α στους στυλεους των self test που δεν αναγραφονται! Ερευνα απο την Φυσικό - Ερευνήτρια βιοϋλικών Καθηγήτρια Antonietta Gatti

Eπικίνδυνα σωματίδια αργύρου αλουμινίου τιτανίου ινών γυαλιού κ.α στους στυλεους των self test

 που δεν αναγραφονται!

Ερευνα απο την Φυσικό - Ερευνήτρια βιοϋλικών Καθηγήτρια Antonietta Gatti


 

 

Η φυσικός και ερευνήτρια βιοϋλικών καθηγήτρια Antonietta Gatti εξέτασε διάφορους βαμβακοφόρους στυλεούς(τις γνωστές μας πλέον “μπατονέτες”) απο διάφορα τεστ-κιτ στο μικροσκόπιο και ανέλυσε τα συστατικά τους. Το αποτέλεσμα: είναι κατασκευασμένα από σκληρά υλικά και περιέχουν μεγάλο αριθμό (νανο)σωματιδίων αργύρου, αλουμινίου, τιτανίου, ινών γυαλιού κ.λπ. – ορισμένα από τα οποία δεν δηλώνονται στο φύλλο οδηγιών χρήσης. Εάν αυτά εισέλθουν στη βλεννογόνο μεμβράνη, μπορούν να προκαλέσουν πληγές και φλεγμονές, σύμφωνα με την επιστήμονα. Το 2020News έμαθε από ιατρούς ΩΡΛ ότι παρατηρούν αυξημένη σκλήρυνση των βλεννογόνων σε άτομα που υποβάλλονται συχνά σε εξετάσεις για SARS-CoV-2.

Οι βλεννογόνες μεμβράνες που δεν είναι πλέον άθικτες δεν μπορούν πλέον να κάνουν τη δουλειά τους, δηλαδή να καταπολεμούν τους ιούς, τα βακτήρια και τους μύκητες πριν φτάσουν στην αναπνευστική οδό, όπως αναφέρει επίσης ο παιδίατρος Eugen Janzen. Τα μικρόβια διεισδύουν έτσι στην αναπνευστική οδό χωρίς κανένα ανοσοποιητικό φίλτρο. Ιδιαίτερα προβληματικό σε αυτό το πλαίσιο: η ζεστή αναπνευστική υγρασία κάτω από τις μάσκες αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μικροβίων κάθε είδους.

 

 

Η καθηγήτρια Gatti έχει αναλύσει στο εργαστήριο διάφορους τύπους επιχρισμάτων που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή ανθρώπινου οργανικού υλικού για τη διάγνωση PCR με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο (ESEM και EDS) για την επαλήθευση της μορφολογίας και της χημικής σύνθεσης.

 

Βαμβακοφόρος στυλεός της εταιρίας Biocomma

Στην περίπτωση ενός στικ της εταιρείας Biocomma απο τη Shenzhen της Κίνας, η Prof. Gatti δεν μπόρεσε να προσδιορίσει αν ήταν κατασκευασμένο από άνθρακα ή βαμβάκι. Οι προσμίξεις στο προϊόν αποτελούνταν από ανθρακικό ασβέστιο, ανοξείδωτο χάλυβα ή πυριτικά άλατα.

 

“Μπατονέτα” της εταιρείας Manta

Μια “μπατονέτα” δοκιμής τύπου βούρτσας από την εταιρεία Manta της Κίνας παρουσίασε μεγάλο αριθμό σπασμένων ινών. Ως συστατικά του δείγματος βρέθηκαν άνθρακας, οξυγόνο, πυρίτιο, ζιρκόνιο, θείο, αλουμίνιο, τιτάνιο και νάτριο.

 

Biocomma

Ένα άλλο στυλεό από την εταιρεία Biocomma φάνηκε να είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα, ή τουλάχιστον να έχει επίστρωση από υαλοβάμβακα. Τα συστατικά ήταν άνθρακας, οξυγόνο, αλουμίνιο, σιλικόνη και τιτάνιο. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπήρχε επιπλέον μια επίστρωση οργανικών υλικών.

 

FLOQSwabs απο νάιλον

Το άκρο ενός άλλου δοκιμαστικού στικ – FLOQSwabs® – ήταν επικαλυμμένο με κοντές ίνες Nylon τοποθετημένες κάθετα. Τα FLOQSwabs® δεν διαθέτουν εσωτερικό πυρήνα που να περικλείει το δείγμα.

Η Prof. Gatti γράφει: “Η εταιρεία εξηγεί ότι ο πυρήνας των ινών είναι κατασκευασμένος από νάιλον με επικάλυψη από ένα πατενταρισμένο υλικό που η ανάλυση δείχνει ότι είναι πυριτικό τιτάνιο ζιρκονίου. Αυτή η επίστρωση καθιστά την ίνα πιο σκληρή, ώστε να είναι ικανή να διαπεράσει τον βλεννογόνο. Υπάρχει πιθανότητα η πίεση που ασκείται κατά τη διάρκεια λήψης του δείγματος, να σπάσει ορισμένες ίνες που παραμένουν στη θέση τους. Εάν είναι έτσι, μπορεί να προκαλέσουν αντίδραση ξένου σώματος που μπορεί να βλάψει τον βλεννογόνο σε τέτοιο βαθμό, ώστε να παρεμποδίσει την αναπνοή και την ομιλία“.

Εικόνα του άκρου του επιχρίσματος

Σύμφωνα με την ανάλυση της κυρίας Gatti, οι μικρές λευκές κουκκίδες στην εικόνα της κορυφής του επιχρίσματος είναι νανοσωματίδια αργύρου: “Ο άργυρος είναι ένα υλικό που δεν δηλώνεται στο δελτίο τεχνικών χαρακτηριστικών του κατασκευαστή”.

Η καθηγήτρια Gatti καταλήγει στα ακόλουθα συμπεράσματα:

“Οι μπατονέτες είναι κατασκευασμένες από σκληρές ίνες. Όταν ξύνουν τον ρινικό βλεννογόνο, μπορεί να τον βλάψουν, προκαλώντας αιμορραγική βλάβη ή, σε κάθε περίπτωση, τραύμα στον ιστό.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης του βλεννογόνου, οι σπασμένες ίνες μπορούν να διεισδύσουν στον ιστό χωρίς καμία δυνατότητα αφαίρεσής τους, προκαλώντας το σχηματισμό κοκκιώματος ή ινωτικού ιστού, όπως συμβαίνει με κάθε ξένο σώμα.

Τα υπό μελέτη ιατροτεχνολογικά προϊόντα δεν είναι πλήρως βιοσυμβατά και, ως εκ τούτου, δεν πληρούν τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 10993 και τις δοκιμές που απαιτούνται για την απόκτηση του σήματος CE.

Συνοψίζοντας:

  • Ορισμένα επιχρίσματα αποδεικνύονται επικίνδυνα για τον ρινοφαρυγγικό βλεννογόνο. Οι υαλώδεις ίνες, σκληρές και εύθραυστες, μπορούν να τραυματίσουν τον βλεννογόνο και να δημιουργήσουν βλάβες. Η αιμορραγία αντικατοπτρίζει την επεμβατικότητα της εξέτασης.
  • Επαναλαμβανόμενες εξετάσεις με επιχρίσματα μπορεί να προκαλέσουν χρόνιες βλάβες. Η απελευθέρωση θραυσμάτων των εύθραυστων υαλωδών ινών μπορεί να προκαλέσει βιολογικές αντιδράσεις όπως κοκκιώματα και/ή ίνωση του ιστού.
  • Αυτά τα επιχρίσματα αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των βρεφών και των παιδιών. Εάν οι εξετάσεις είναι οπωσδήποτε απαραίτητες, δήλωσε η καθηγήτρια Gatti, πρέπει να γίνονται ήπιες λήψεις δείγματος στα παιδιά.

Πηγή:

eyewideopen.org

https://amazonios.net/epikindyna-somatidia-argyroy-aloyminioy-titanioy-inon-gyalioy-k-a-stoys-styleoys-ton-self-test-poy-den-anagrafontai/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)