Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Ο Ταλμουδιστής Jacques Attali έχει προαναγγείλει από το 2009: μια Πανδημία που μέσω του φόβου θα προχωρήσει την Ιστορία προς ολοκλήρωση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ταλμουδιστής Jacques Attali 

έχει προαναγγείλει από το 2009: 

μια Πανδημία που μέσω του φόβου 

θα προχωρήσει την Ιστορία

 προς ολοκλήρωση 

της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης 

με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ!!! ΒΙΝΤΕΟ

 


Ο Ταλμουδιστής Jacques Attali έχει προαναγγείλει από το 2009: μια Πανδημία που μέσω του φόβου θα προχωρήσει την Ιστορία προς ολοκλήρωση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ!!!

Σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε ήδη από τις 06/05/2009 στο

lexpress.fr ο Ταλμουδιστής Παγκοσμιοκράτης Jacques Attali* προαναγγέλει το σχέδιο που εφαρμόστηκε από τον πλανητικό μηχανισμό το 2020 και είναι σ΄ισχύ ως σήμερα… ”Να προχωρήσουμε από φόβο΄’ είναι ο τίτλος του άρθρου του που εμφανίζει τον φόβο ως την μαμή της ιστορίας και τον κινητήριο μοχλό του ιστορικού προτσές. Αυτόν τον φόβο που εμπεδώθηκε ως κυρίαρχο συναίσθημα τα 2 τελευταία χρόνια..
”Μια μεγάλη πανδημία θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανάγκη αλτρουισμού” . Ο Ταλμουδιστής Παγκοσμιοκράτης προανακοινώνει την πανδημία πριν 12 χρόνια από την εκδήλωσή της..Και μετά ήρθε το ισραηλινό εμβόλιο που λόγω ενός κακώς εννοούμενου αλτρουισμού πρέπει να το υποστούν ως και οι πέτρες….Δεν έχει διελευκανθεί ακόμη αν ο ιός ήταν κινέζικος και ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ πάντως το εμβόλιο ήταν ισραηλινό…

”Η ιστορία μας διδάσκει ότι η ανθρωπότητα εξελίσσεται σημαντικά μόνο όταν φοβάται πραγματικά:” Γι αυτό οι Ταλμουδιστές Φουτουριστές που έχουν κάθε λόγο να τρέξουν την ιστορία λόγω σιωνιστικού μεσσιανισμού αφού αναμένουν τον Αντι-Μεσσία φρόντισαν όχι μόνο να φοβίσουν αλλά να τρομοκρατήσουν την ανθρωπότητα….

”Η αρχή της πανδημίας θα μπορούσε να προκαλέσει έναν από αυτούς τους δομικούς φόβους”.

.. Προβλέπει ότι η πανδημία ”θα έχει πρώτα σημαντικές οικονομικές συνέπειες…Θα έχει επίσης συνέπειες όσον αφορά την οργάνωση

Εάν η επιδημία είναι λίγο πιο σοβαρή, κάτι που είναι πιθανό, δεδομένου ότι μεταδίδεται από τον άνθρωπο, θα έχει πραγματικά παγκόσμιες συνέπειες: οικονομικά… Μια μεγάλη πανδημία στη συνέχεια θα ευαισθητοποιήσει, καλύτερα από οποιονδήποτε ανθρωπιστικό ή οικολογικό λόγο, σχετικά με την ανάγκη για αλτρουισμό” αναφέρει ο ”ανθρωπιστής”..

Προειδοποιεί να στηθούν οι μηχανισμοί: ”έτσι ώστε πριν από την επόμενη – αναπόφευκτη – μηχανισμοί πρόληψης και ελέγχου να τεθούν σε εφαρμογή , καθώς και υλικοτεχνικές διαδικασίες για τη δίκαιη διανομή φαρμάκων και εμβολίων.

Ζητά να διαμορφωθεί με βάση την και για την δυστοπική πανδημία από το 2009 να εγκαθιδρυθεί μια μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη,…κι ένα παγκόσμιο φορολογικό σύστημα. Στη συνέχεια, θα έρθουμε, πολύ πιο γρήγορα … στο να δημιουργήσουμε τις βάσεις μιας πραγματικής παγκόσμιας κυβέρνησης. Μέσω του νοσοκομείου ξεκίνησε η ίδρυση ενός πραγματικού κράτους στη Γαλλία τον δέκατο έβδομο αιώνα.” Μια πανδημία που στοχεύει στην υλοποίηση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει προβλεφθεί από την ελίτ ήδη από το 2009 από τους οπαδούς του δημιουργικού φόβου..Το ζούμε.

Στο τηλεοπτικό δίκτυο Public Sénat σε συνέντευξή του ο Ταλμουδιστής Παγκοσμιοκράτης διανοούμενος εκφραστής της ελίτ που προανήγγειλε την δυστοπική πανδημία και τα αλτρουιστικά εμβόλια το προχώρημα της ιστορίας μέσω του φόβου δηλώνει ότι το όραμα του είναι παγκόσμια διακυβέρνηση με πρωτεύουσα της Ιερουσαλήμ: ”Aκόμη κι αν μπορούμε να φανταστούμε να ονειρευθούμε την Ιερουσαλήμ γινόμενη μια παγκόσμια πρωτεύουσα ενός πλανήτη που κάποια στιγμή θα είναι ενωμένος γύρω από μια παγκόσμια κυβέρνηση”.

 


https://www.youtube.com/watch?v=YREF_W5Mpxc

Τα πρωτοφανή γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα του covid19 όπως κι αυτά της Παλαιστίνης με επίκεντρο την Ιερουσαλήμ που ξεκίνησαν από τα επεισόδια στο όρος του Ναού είναι οδοδείκτες στην ίδια πορεία…

”Β Θεσ. 2,4         ὁ ἀντικείμενος καὶ ὑπεραιρόμενος ἐπὶ πάντα λεγόμενον Θεὸν ἢ σέβασμα, ὥστε αὐτὸν εἰς τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ ὡς Θεὸν καθίσαι, ἀποδεικνύντα ἑαυτὸν ὅτι ἐστὶ Θεός”’

*Eίναι Δρ. Πολιτικών Οικονομικών Επιστημών, έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο και Πολιτικός Επιστήμονας συγγραφέας περισσοτέρων από 30 έργων και συνιδρυτής ΜΚΟ.

 

 

Πηγή:

https://dimpenews.com/2021/05/14/%ce%bf-%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%82-jacques-attali-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%bb%ce%b5%ce%b9/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)