Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins επιβεβαιώνει ότι τα εμβόλια που «αυτοδιαδίδονται» είναι πραγματικότης...!

Το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins επιβεβαιώνει ότι 

τα εμβόλια που «αυτοδιαδίδονται» 

είναι πραγματικότης...!

 

Ένα έγγραφο του Πανεπιστημίου Johns Hopkins (JHU) εξηγεί πώς τα εμβόλια που αυτοδιαδίδονται λειτουργούν ώστε να εξαπλώνονται τόσο σε εμβολιασμένους όσο και σε ανεμβολίαστους πληθυσμούς εκ κατασκευής.

«Τα εμβόλια που αυτοδιαδίδονται - γνωστά και ως εμβόλια που μεταδίδονται ή αυτοδιαδίδονται - είναι γενετικά σχεδιασμένα ώστε να μετακινούνται στους πληθυσμούς με τον ίδιο τρόπο όπως οι μεταδοτικές ασθένειες, αλλά αντί να προκαλούν ασθένεια, παρέχουν προστασία», εξηγεί το έγγραφο του JHU.

 

ΠηγήHumans Are Free

ΑπόδοσηΣυνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Άρθρο του Ethan Huff


Οι περισσότεροι Αμερικανοί λένε όχι στα εμβόλια για τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19), παρά τις προσπάθειες του βαθέος κράτους να τους μεταπείσει. Μπορεί να μην έχει σημασία, όμως, επειδή τα εμβόλια θα μπορούσαν να αυτοδιαδοθούν, πράγμα που σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι θα μπορούσαν να εμβολιάσουν αποτελεσματικά τους ανεμβολίαστους απλά "διαχέοντας" το πάνω τους.

Ένα έγγραφο του Πανεπιστημίου Johns Hopkins (JHU) εξηγεί πώς τα εμβόλια που αυτοδιαδίδονται λειτουργούν ώστε να εξαπλώνονται τόσο σε εμβολιασμένους όσο και σε ανεμβολίαστους πληθυσμούς εκ κατασκευής.

Ακόμα και αν αποφύγετε το εμβόλιο, με άλλα λόγια, θα μπορούσατε να καταλήξετε να εμβολιαστείτε αν κάποιος με τον οποίο έρχεστε σε επαφή είχε πρόσφατα εμβολιαστεί.

Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό καθιστά τους εμβολιασμένους ανθρώπους τους πραγματικούς "υπερδιαδότες" που θέτουν την κοινωνία σε κίνδυνο.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμη καμία πραγματική απόδειξη ότι οι ιοί εξαπλώνονται ακόμη και μέσω του αέρα, ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος για τη διάδοση της ασθένειας σε όλη την κοινωνία; Η απάντηση θα μπορούσε να είναι...οι εμβολιασμένοι.

"Τα εμβόλια που αυτοδιαδίδονται - γνωστά και ως εμβόλια που μεταδίδονται ή αυτοδιαδίδονται - είναι γενετικά σχεδιασμένα ώστε να μετακινούνται στους πληθυσμούς με τον ίδιο τρόπο όπως οι μεταδοτικές ασθένειες, αλλά αντί να προκαλούν ασθένεια, παρέχουν προστασία", εξηγεί το έγγραφο του JHU.

"Το όραμα είναι ότι ένας μικρός αριθμός ατόμων στον πληθυσμό-στόχο θα μπορούσε να εμβολιαστεί και το στέλεχος του εμβολίου θα κυκλοφορούσε στη συνέχεια στον πληθυσμό όπως ένας παθογόνος ιός. Αυτά τα εμβόλια θα μπορούσαν να αυξήσουν δραματικά την εμβολιαστική κάλυψη σε ανθρώπινους ή ζωικούς πληθυσμούς χωρίς να απαιτείται ο εμβολιασμός κάθε ατόμου".

Το έγγραφο συνεχίζει εξηγώντας τους δύο διαφορετικούς τύπους εμβολίων που αυτοδιαδίδονται: 

τα εμβόλια με ανασυνδυασμένους φορείς 

και τα εμβόλια με ζώντες ιούς. 

Φαίνεται ότι οι ενέσεις του κορονoϊού Wuhan (Covid-19) αποτελούν το πρώτο.

"Τα εμβόλια ανασυνδυασμένων φορέων συνδυάζουν τα στοιχεία ενός παθογόνου ιού που προκαλούν ανοσία (αφαιρώντας το τμήμα που προκαλεί την ασθένεια)", εξηγεί το έγγραφο.

"Ο κυτταρομεγαλοϊός είναι ένας υποψήφιος φορέας για ανασυνδυασμένα εμβόλια, επειδή είναι ιδιαίτερα ειδικός για τα είδη και μέτρια μεταδοτικός".

Το πλήρες έγγραφο είναι διαθέσιμο για προβολή σε αυτόν τον σύνδεσμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θα μπορούσατε ήδη να είστε "εμβολιασμένοι" χωρίς καν να το γνωρίζετε!

Όσον αφορά τον Κινέζικο ιό, οι επιστήμονες ήδη από το περασμένο καλοκαίρι έκαναν συνεδρίες ιδεών για το πώς θα μπορούσαν να φτιάξουν εμβόλια γι' αυτόν, που να αυτοδιαδίδονται.

Το Bulletin ανέφερε ότι εξαιτίας της "διστακτικότητας" των εμβολίων, οι ευγονιστές προσπαθούν να βρουν τρόπο να μεγιστοποιήσουν τις ιδιότητες αυτοαναπαραγωγής των ενέσεων.

"Εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια, οι επιστήμονες πειραματίζονται με τέτοια αυτοδιαδιδόμενα εμβόλια, εργασία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα και η οποία έχει κερδίσει την προσοχή του αμερικανικού στρατού", ανέφερε το Bulletin, παραδεχόμενο ότι οι κίνδυνοι μιας τέτοιας τεχνολογίας είναι υψηλοί.

"Μόλις απελευθερωθεί, οι επιστήμονες δεν θα έχουν πλέον τον έλεγχο του ιού. Θα μπορούσε να μεταλλαχθεί, όπως συμβαίνει φυσιολογικά με τους ιούς. Μπορεί να μεταπηδήσει σε άλλα είδη. Θα περάσει τα σύνορα. Θα υπάρξουν απροσδόκητα αποτελέσματα και απρόβλεπτες συνέπειες. Πάντα υπάρχουν".

Όπως όλα τα άλλα που βγαίνουν από τη  Big Pharma, τα εμβόλια που αυτοδιαδίδονται είναι ψέμματα.

Απαιτείται γενετική μηχανική για να "δουλέψουν" και λειτουργούν σαν ένας ιός, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα εμβόλια είναι ο πραγματικός ιός που μας απειλεί όλους.

"Η ιδέα, ουσιαστικά, είναι να εμβολιαστεί ένα μικρό ποσοστό ενός πληθυσμού μέσω άμεσου εμβολιασμού", εξηγεί περαιτέρω το The Bulletin.

"Αυτοί οι λεγόμενοι ιδρυτές θα μεταδώσουν στη συνέχεια παθητικά το εμβόλιο σε άλλα ζώα που θα συναντήσουν είτε μέσω της επαφής, είτε μέσω του σεξ, είτε μέσω του θηλασμού, είτε αναπνέοντας τον ίδιο αέρα. Σταδιακά, αυτές οι αλληλεπιδράσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανοσία σε επίπεδο πληθυσμού".

Τα εμβόλια που αυτοδιαδίδονται εφευρέθηκαν για τον "έλεγχο των παρασίτων"

Κατά έναν ειρωνικό τρόπο, η ιδέα για τα αυτοδιαδιδόμενα εμβόλια γεννήθηκε από την επιθυμία των επιστημόνων να αναπτύξουν έναν νέο τρόπο ελέγχου των πληθυσμών των παρασίτων.

Με άλλα λόγια, τα εμβόλια που αυτοδιαδίδονται υπάρχουν με σκοπό τον έλεγχο των παρασίτων.

Ορισμένα από τα πρώτα αυτοδιαχεόμενα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν σε ζώα τα αποστείρωναν αποτελεσματικά.

Αυτή η μορφή "ανοσοαντισύλληψης" υπέκλεψε το ανοσοποιητικό σύστημα των ποντικιών που έκαναν την ένεση και τα εμπόδιζε να γονιμοποιήσουν απογόνους.

Αυτό είναι τρομακτικά παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει τώρα στους άνδρες και τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπαραγωγής μετά την ένεση.

Η επίσημη ιστορία είναι ότι τα αυτοδιαχεόμενα εμβόλια δεν έχουν ακόμη "δοκιμαστεί" σε ανθρώπους, αλλά εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από αυτό.

Μέχρι να αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, οι πιθανότητες είναι ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για αρκετό καιρό. Έτσι παίζει το κατεστημένο το παιχνίδι.

Ο Mike Adams, ο Health Rangerτο αποκαλεί αυτό "εκτός ελέγχου" επιστήμη. Πρόκειται για μια υπαρξιακή απειλή για την ίδια την ανθρωπότητα, διότι από τη στιγμή που η γάτα έχει βγει από το σακί, δεν υπάρχει τρόπος να την περιορίσουμε ποτέ ξανά.

"Εάν μια δράση ή πολιτική ενέχει υποψίες ότι μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο κοινό ή στο περιβάλλον, το βάρος της απόδειξης ότι ΔΕΝ είναι επιβλαβής πέφτει σε αυτούς που αναλαμβάνουν τη δράση", προειδοποίησε ο Άνταμς το 2012.

"Με άλλα λόγια, οι επιστήμονες πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι τα πειράματά τους ΔΕΝ είναι επικίνδυνα πριν τους επιτραπεί να τα εξαπολύσουν στον κόσμο!"

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι σημερινοί επιστήμονες φαίνεται να θέλουν τα πειράματά τους να είναι επικίνδυνα - αυτό είναι το νόημα.

Σε αυτή την περίπτωση, η ψευτο-ΠΛΑΝδημία του κορονοϊού της Γουχάν (Covid-19), συμπεριλαμβανομένου του μαζικού εμβολιασμού, έχει ως στόχο να εξοντώσει το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας και να αφήσει πίσω της μόνο ένα πολύ μικρό υπόλοιπο επιζώντων.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο δισεκατομμυριούχος ευγονιστής Bill Gates έχει παίξει εδώ και καιρό ρόλο σε αυτή την ατζέντα.

Κάθε εμβόλιο και κάθε άλλη "ιατρική" παρέμβαση που έχει επινοήσει έχει έναν και μόνο σκοπό: τη μαζική γενοκτονία.

"Παρακολουθούμε να ξεδιπλώνεται ένα γενοκτονικό διαγενεακό σχέδιο. Ο Μπιλ Γκέιτς το εκτελεί για λογαριασμό νεκρών ανθρώπων και άλλων που συμμερίζονταν τους στόχους τους", γράφει ο Vince Morreno.

"Αυτό είναι διαβολικό. Σατανικό. Ο πολιτισμός βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν εξαιρετικά ξεκάθαρο και παρόντα κίνδυνο"

 

Πηγή:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/johns-hopkins.html 

 

Συναφῆ ἄρθρα:

"Μολυσμένο αίμα απο εμβολιασμένους στις Τράπεζες αίματος απο το τεχνητό mRNA"! Νά καί κάτι πού δέν σκέφθηκε κανείς!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)