Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Δρ. Δ. Γάκης: ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Δρ. Δ. Γάκης: 

ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

 

 

Γράφει ο Δρ. Δ.Γάκης

ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Μέχρι στιγμής έχουμε στη διάθεσή μας τα εξής δεδομένα. 

1.Η έρευνα η οποία διενεργούνταν τα προηγούμενα χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για το Gain of Function επί των ιών και δη για  τον κορωνοϊό, απαγορεύτηκε επί κυβερνήσεως Ομπάμα ως εξαιρετικά επικίνδυνη για τους ερευνητές και την ανθρωπότητα. 

Τι σημαίνει αυτός ο όρος: Είναι τα πειράματα, μέσω των οποίων επιχειρείται η τροποποίηση ενός υπάρχοντος κορωνοιού ώστε να γίνει, είτε πιο μεταδοτικός, είτε πιο βλαπτικός, είτε και τα δύο,  για τον άνθρωπο.

 

Ποιος είναι ο στόχος αυτού του τύπου ιολογικής έρευνας; Επιφανειακά, το να μελετηθεί η βλαπτικότητα του τροποποιηθέντος ιού ώστε να προετοιμάσουμε την άμυνα μας και την δημιουργία εμβολίων σε μελλοντικές επιδημίες.  Στην ουσία, όμως ,  ο στόχος είναι η δημιουργία βιολογικών όπλων και των αντιδότων τους, δηλ των εμβολίων. 

2. Μετά την απαγόρευση της έρευνας στις ΗΠΑ, συγκεκριμένοι κύκλοι επέμειναν στην συνέχιση της και την μετέφεραν στην Wuhan, στο γνωστό ιολογικό κέντρο με το οποίο είχε σχέσεις ο Dr Fauci και ο πρόεδρος της ΜηΚυΟ EcoHealth Dr Peter Daszak μέσω της οποίας χρηματοδοτήθηκε υπογείως το  πρόγραμμα. Επισημαίνεται η σχέση του τελευταίου με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας! Ήταν μαλιστα επί κεφαλής της «ανεξάρτητης» διεθνούς έρευνας που έγινε στην Κίνα για την προέλευση του ιού από την ΠΟΥ!

Φοβούμενοι όμως τις μυστικές υπηρεσίες, τα συγκεκριμένα πειράματα δεν πραγματοποιούνταν στο τμημα του εργαστηρίου της Wuhan με επίπεδο βιοασφάλειας 4, αλλά σε παράπλευρα τμήματα με χαμηλότερο επίπεδο βιοασφάλειας , (όπως καταγγέλθηκε από Αμερικανό ερευνητή ιολόγο που είχε επισκεφθεί το εργαστήριο το 2018.) Έτσι εξηγείται η διαρροή του ιού, η μόλυνση εργαζόμενων και η αρχή της επιδημίας του Covid 19.

3. Για να καλυφθούν τα ίχνη αυτής της τεχνητής εξέλιξης του κορωνοιού και να εμφανιστεί ως ιός φυσικής προέλευσης, έπρεπε να καλυφθεί το εξελικτικό χάσμα από τον τελευταίο περιγεγραμένο κορωνοιό στις διεθνείς βάσεις δεδομένων.Αυτό έγινε με «ανάστροφη μηχανική» δηλαδή με παραγωγή ιών ενδιάμεσου εξελικτικού σταδίου και την αναγραφή τους στην διεθνή βάση δεδομένων, ώστε οι εξελικτικοί βιολόγοι να πιστέψουν ότι ο Sars-Cov-2 ήταν προϊόν βιολογικής εξέλιξης και όχι εργαστηρίου. Αυτά υποστηρίζουν ο Βρετανός καθηγητής  Angus Dalgleish και ο Νορβηγός Dr. Birger Sørensen στην δημοσίευσή τους  στο Quarterly Review of Biophysics Discovery. 

Αυτά δημοσιεύθηκαν και στην έγκυρη Βρετανική Εφημερίδα Daily Mail https://www.dailymail.co.uk/.../Chinese-scientists... 

Κάτω από τον κατακλυσμό των αποκαλύψεων των τελευταίων ημερών , που ακολούθησαν την εντολή του προέδρου των ΗΠΑ Τζων Μπάιντεν, προς τις μυστικές υπηρεσίες, εντός 90 ημερών να αποκαλύψουν όλο το παρασκήνιο και την αποκάλυψη από τον τ. Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και πρώην ηγέτη της CIA , Μαικ Πομπέο τα στόματα άνοιξαν και το Facebook, με επίσημη ανακοίνωσή του έσπευσε να δηλώσει δημόσια ότι θα παύσει να κατεβάζει οποιαδήποτε ανάρτηση που περιέχει αναφορές περί της προέλευσης του ιού από το εραστήριο της wuhan!

Ακόμη και ο Fauci τα γύρισε με αποτέλεσμα την οργισμένη αντίδραση της Κίνας…

Περιμένουμε την συνέχεια του θρίλερ. Στο μεταξύ «πρόθυμα» λεβεντόπαιδα, σκάφτε, σκαφτε λαγούμια να κρυφτείτε… Διότι «αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει, όμως και τον νοικοκύρη».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1143407306145112&id=100014275599790

 

Πηγή:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/blog-post_2597.html

 

Συναφές ἄρθρο:

Η Δικαίωση των΄΄ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ΄΄! (Μέρος 1ο) Βίντεο

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)