TRANSLATOR

Σελίδες

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Ο SUCHARIT BHAKDI ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝΤΙ-COVID

Ο SUCHARIT BHAKDI 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ 

ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝΤΙ-COVID

 

Sucharit Bhakdi. 

ΕΜΒΟΛΙΑ COVID: 

ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Sucharit Bhakdi και ιατροί για το Covid Ethics, 23 Μαΐου 2021

Μετάφραση Ρωμανός

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Οι κατασκευαστές των πειραματικών εμβολίων COVID-19 εξαιρούνται από οποιαδήποτε νομική ευθύνη για βλάβες που προκαλούνται από εμβόλια. Άτομα που εγκρίνουν εμβόλια COVID-19 και άτομα που συνταγογραφούν ή πραγματοποιούν τον εμβολιασμό πρέπει να ενημερώνονται για τις ουσίες, καθώς μπορεί να θεωρηθούν προσωπικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία.

Αυτή η συζήτηση συμπεραίνει ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι περιττά, αναποτελεσματικά και επικίνδυνα.

ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ

Τα άτομα με ανοσοανεπάρκεια προστατεύονται επαρκώς έναντι του SARS-CoV-2 με κυτταρική ανοσία. Ο εμβολιασμός δεν ενδείκνυται επειδή δεν μπορεί να μειώσει την επίπτωση σοβαρών ασθενειών. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα αποτελεσματικά φάρμακα για τη θεραπεία ασθενών με COVID-19. Ακόμα και για άτομα που κινδυνεύουν, δεν υπάρχει λόγος για την επείγουσα έγκριση των πειραματικών εμβολίων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα αντισώματα στο αίμα βρίσκονται στη «λάθος πλευρά του τοίχου» και δεν μπορούν να αποτρέψουν την επίθεση των ιών από τον αέρα. Σε πειράματα πρωτευόντων, δεν βρέθηκε εμβόλιο που να προστατεύει από τη μόλυνση των πνευμόνων. Ο ισχυρισμός ότι τα παιδιά και οι υγιείς ενήλικες πρέπει να εμβολιαστούν για την προστασία άλλων ανθρώπων δεν έχει επιστημονική βάση.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Αυτός ο εμβολιασμός ενέχει σοβαρούς κινδύνους για όλους τους ανθρώπους. Όλα τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν πήξη του αίματος. Μόνο για αυτόν τον λόγο, η χρήση τους πρέπει να απαγορεύεται. 

Ο σχηματισμός θρόμβων στα εγκεφαλικά αγγεία προκαλεί σοβαρούς πονοκεφάλους, ναυτία και έμετο, θόλωση συνείδησης, νευρική παράλυση κάθε είδους, μεταξύ άλλων. Σε άλλες περιοχές, οι αγγειακοί θρόμβοι μπορεί να έχουν πολλαπλές απειλητικές για τη ζωή συνέπειες. 

Άλλοι κίνδυνοι εμβολιασμού περιλαμβάνουν αυτοάνοσες και αλλεργικές αντιδράσεις, επιδείνωση του ανοσοποιητικού συστήματος για μεταγενέστερες λοιμώξεις και αποβολές.

Οι παράγοντες που εγκρίνουν, επιβάλλουν ή διαχειρίζονται τον πειραματικό εμβολιασμό COVID-19 εκθέτουν τον πληθυσμό και τους ασθενείς σε σοβαρούς, περιττούς και αδικαιολόγητους ιατρικούς κινδύνους και παραβιάζουν βασικές ηθικές αρχές.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Τα άτομα με ανοσοανεπάρκεια έχουν "ισχυρή" κυτταρική ανοσία έναντι των ιών SARS-CoV (1), συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2 και των παραλλαγών του (2). 

Η προστασία των Τ-κυττάρων προκύπτει όχι μόνο από την έκθεση στο SARS-CoV-2, αλλά και από τη διασταυρούμενη αντιδραστική ανοσία λόγω προηγούμενης έκθεσης του ανοσοποιητικού συστήματος σε άλλους κοροναϊούς (1,3-10).

 Αυτή η διασταυρούμενη ανοσία ήταν ανιχνεύσιμη μετά από λοιμώξεις πριν από 17 χρόνια (1,3).

Σε αντίθεση με τον εμβολιασμό, η υπάρχουσα ανοσία Τ-κυττάρων προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία έναντι όλων των παραλλαγών SARS-CoV-2. 

Εγκαθίσταται πολύ ευρύτερα από την αρχή, επειδή τα προστατευτικά κύτταρα δεν αναγνωρίζουν μόνο ένα μέρος μιας πρωτεΐνης (ακίδα), αλλά πολλά θραύσματα όλων των πρωτεϊνών του ιού.

Ακόμα πιο σημαντικό: ο ιός καταπολεμάται στο σωστό μέρος, δηλαδή στα κύτταρα των πνευμόνων, όπου πολλαπλασιάζεται.

Τα εμβόλια θεωρούνται ως μέσο πρόληψης ασυμπτωματικών λοιμώξεων και επομένως επίσης «ασυμπτωματικής μετάδοσης» (11). Ωστόσο, η έννοια της ασυμπτωματικής μετάδοσης βασίζεται σε μη έγκυρες και αναξιόπιστες διαδικασίες δοκιμής PCR και στην ερμηνεία τους, οι οποίες οδηγούν σε υψηλά ψευδώς θετικά ποσοστά (12-15). 

Μια περιεκτική μελέτη 9.899.828 ατόμων στην Κίνα έδειξε ότι τα ασυμπτωματικά άτομα που είχαν θετικά αποτελέσματα για το COVID-19 δεν είχαν μολύνει ποτέ κανέναν άλλο (16). 

Τα συχνά αναφερόμενα έργα που φέρεται να αποδεικνύουν την ασυμπτωματική μετάδοση (17,18) βασίζονται σε υποθετικά μοντέλα και όχι σε εμπειρικές μελέτες. Ελλείψει επιστημονικών στοιχείων, είναι μόνο υποθέσεις και εκτιμήσεις. Η πρόληψη ασυμπτωματικών λοιμώξεων δεν μπορεί ποτέ να αναφέρεται ως λόγος εμβολιασμού.

Στη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων (~ 99,8% παγκοσμίως), το SARS-CoV-2 δεν είναι θανατηφόρο [19-21]. Συνήθως, η λοίμωξη είναι πολύ ήπια έως μέτρια σοβαρή. Ένας εμβολιασμός δεν θα είναι ποτέ σε θέση να μειώσει τη συχνότητα σοβαρών ασθενειών ή θανάτου και δεν έχει νόημα από την αρχή.

Επιπλέον, η σοβαρή λοίμωξη COVID-19 είναι επίσης μια θεραπεύσιμη ασθένεια.

Υπάρχουν τεράστια στοιχεία ότι η έγκαιρη θεραπεία με καλά ανεκτά φάρμακα όπως οι βιταμίνες C και D,

Η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη μειώνουν τη διαμονή στο νοσοκομείο και τη θνησιμότητα κατά 75-85% (22-26). Βιομηχανικές και κυβερνητικές αποφάσεις για την αποτροπή τέτοιων αποδεδειγμένων θεραπειών μέσω επιλεκτικής ερευνητικής υποστήριξης [23] και η κανονιστική προκατάληψη είναι ανήθικη και σκανδαλώδης [27]. 

Η συστηματική άρνηση και άρνηση αυτών των αποτελεσματικών θεραπειών παρείχε την ασταθή λογική για την επείγουσα έγκριση των εμβολίων. Όπως είναι γνωστό, αυτό προϋποθέτει ότι «δεν υπάρχει διαθέσιμη αποδεκτή τυπική θεραπεία» [28]. 

Επειδή υπάρχουν καλές επιλογές θεραπείας, η έγκριση έκτακτης ανάγκης δεν συμμορφώνεται νομικά.

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Σε μηχανικό επίπεδο, η έννοια της ανοσίας στο COVID-19 μέσω επαγωγής αντισωμάτων είναι απολύτως ανοησία. Τα αντισώματα στο αίμα βρίσκονται στη «λάθος πλευρά του τοίχου» και δεν μπορούν να αποτρέψουν την επίθεση των ιών από τον αέρα. 

Σε πειράματα πρωτευόντων, δεν βρέθηκε εμβόλιο που να προστατεύει από τη μόλυνση των πνευμόνων. Δεν έχουν αποδειχθεί από τους κατασκευαστές εμβολίων ότι ο εμβολιασμός αποτρέπει την αναπνευστική λοίμωξη. 

Ποτέ κανένας από αυτούς τους κατασκευαστές εμβολίων δεν υπέβαλε αποδεικτικά στοιχεία, ότι αυτός ο εμβολιασμός μπορεί να αποτρέψει τις πνευμονικές λοιμώξεις.

Οι κατασκευαστές δεν έπρεπε να αναλάβουν καμία εγγύηση για αυτή την αποτελεσματικότητα στους ανθρώπους, καθώς πρόκειται για έγκριση "έκτακτης ανάγκης" ή "υπό όρους" Βρισκόμαστε στην πειραματική φάση λήψης αποφάσεων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα βραχυπρόθεσμα δεδομένα στον άνθρωπο δεν αποκαλύπτουν καμία πρόληψη σοβαρών ασθενειών. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων παραχώρησε

Η μελέτη του εμβολίου Comirnaty (Pfizer mRNA) ότι σοβαρές περιπτώσεις COVID-19 "ήταν σπάνιες στη μελέτη και στατιστικά αξιόπιστα συμπεράσματα δεν μπορούν να εξαχθούν από αυτά" [29]. Ομοίως, το έγγραφο Pfizer στο FDA [30] αναφέρει ότι η αποτελεσματικότητα κατά της θνησιμότητας δεν έχει αποδειχθεί.

Ούτε καν βραχυπρόθεσμα είναι δυνατό να αποδειχθεί ότι τα εμβόλια προστατεύουν από θάνατο ή σοβαρή ασθένεια.

Δεδομένου ότι η ασθένεια και ο θάνατος δεν μπορούν να χρησιμεύσουν ως συσχετισμοί προστασίας έναντι του COVID-19, ολόκληρο το πρόγραμμα εμβολιασμού αντιμετωπίζει ένα αδιάλυτο δίλημμα: πώς πρέπει να καθοριστεί η αποτελεσματικότητα; 

Το περιοδικό Vaccine σημείωσε πριν από μήνες: "Χωρίς να κατανοήσουμε τους συσχετισμούς της προστασίας, είναι αδύνατο να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με την προστασία που σχετίζεται με το εμβόλιο, τον κίνδυνο επανεμφάνισης COVID-19, ανοσίας αγέλης και τη δυνατότητα εξάλειψης του SARS-CoV-2 του ανθρώπινου πληθυσμού "(31).

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

Η κρίση της κορώνας έχει φτάσει σε ένα στάδιο στο οποίο φοβόμαστε για τους συνανθρώπους μας και ειδικά για τους ηλικιωμένους πολίτες και τα παιδιά μας. 

Αυτή τη στιγμή, πειραματικά εμβόλια εισάγονται στα σώματα αμέτρητων ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα για τους πιθανούς κινδύνους στους οποίους εκτίθενται. 

Σχεδόν κανείς δεν συνειδητοποιεί ότι αμέτρητα αντίγραφα ενός γονιδίου ιού θα κατακλύσουν το σώμα και θα εισβάλουν σε κύτταρα που ο ιός κανονικά δεν θα φτάσει. 

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει αυτοεπιθέσεις επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα οδηγείται να πιστέψει ότι εδώ είναι που πρέπει να καταπολεμηθεί ο ιός. 

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι τέτοια γενετικά τροποποιημένα εμβόλια δεν έχουν εγκριθεί ποτέ για χρήση σε ανθρώπους.

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα εμβόλια COVID έχουν λάβει έγκριση υπό όρους μόνο για επείγουσα χρήση. Κατά τα επόμενα 2 χρόνια θα εξεταστεί εάν τα οφέλη του υπερτερούν των κινδύνων. Όλοι όσοι εμβολιάζονται τώρα είναι μέρος αυτού του τεράστιου πειράματος. Αλλά χωρίς καμία ευθύνη!

Οι κατασκευαστές δεν παρέχουν καμία εγγύηση, και επιπλέον εξαιρούνται από οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση σοβαρών αντιδράσεων ή ακόμη και θανάτου.

Κάθε ιατρικά εκπαιδευμένο άτομο πρέπει να γνωρίζει ότι πρέπει να αναμένονται σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων (32, 33). Μόλις τα εμβόλια εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος, θα εισβάλουν στα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία και θα τα αναγκάσουν να παράγουν την πρωτεΐνη του ιού. Στη συνέχεια, αναμένεται να συμβούν δύο επικίνδυνα γεγονότα. 

Πρώτον, μυριάδες αντίγραφα του ιού θα εμφανιστούν στις κυτταρικές επιφάνειες. Αυτά μπορούν να δεσμεύσουν και να ενεργοποιήσουν τα αιμοπετάλια, γεγονός που θα οδηγούσε σε αυξημένη τάση για πήξη του αίματος. 

Δεύτερον, τα κύτταρα που παράγουν καρφιά δέχονται επίθεση από το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα λεμφοκύτταρα που είναι υπεύθυνα για τους κοροναϊούς εκπαιδεύονται να τα αναγνωρίζουν και να τα καταστρέφουν. Πρέπει να αναμένεται ότι θα προκληθεί βλάβη στην επένδυση των αιμοφόρων αγγείων, η οποία θα προκαλέσει πήξη του αίματος.

Όταν σχηματίζονται θρόμβοι σε ευπαθείς περιοχές του εγκεφάλου, του νωτιαίου μυελού, της καρδιάς και των πνευμόνων, η διαταραχή της ροής του αίματος μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη και ακόμη και θανατηφόρα. 

Ο σχηματισμός θρόμβων στα εγκεφαλικά αγγεία προκαλεί, μεταξύ άλλων, σοβαρούς πονοκεφάλους, ναυτία και έμετο, θόλωση συνείδησης, παράλυση όλων των ειδών των νεύρων. Σε άλλες περιοχές, οι αγγειακοί θρόμβοι μπορεί να έχουν πολλαπλές απειλητικές για τη ζωή συνέπειες.

Άλλοι κίνδυνοι εμβολιασμού περιλαμβάνουν αυτοάνοσες και αλλεργικές αντιδράσεις, επιδείνωση του ανοσοποιητικού συστήματος για μεταγενέστερες λοιμώξεις και αποβολές.

Απαγορεύεται κατηγορηματικά η τοποθέτηση ανθρώπων σε θανάσιμο κίνδυνο μέσω ενός έργου για προστασία έναντι άλλου κινδύνου. Η έναρξη του σχηματισμού θρόμβων είναι πάντα απειλητική για τη ζωή. 

Έχει γίνει γνωστό ότι όλα τα εμβόλια COVID-19 που βασίζονται σε γονίδια μπορούν να προκαλέσουν πήξη του αίματος. Μόνο για αυτόν τον λόγο, η χρήση τους απαγορεύεται ηθικά και ηθικά.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Οι κατασκευαστές εμβολίων έχουν απαλλαγεί από τη νομική ευθύνη για ανεπιθύμητα συμβάντα. Εάν προκύψουν θάνατοι και βλάβες από το εμβόλιο, οι υπεύθυνοι για τη λήψη και τη χορήγηση του εμβολιασμού είναι προσωπικά υπεύθυνοι. Σας συμβουλεύουμε να εξοικειωθείτε με το Nürnberg Codex και τις σχετικές νομικές διατάξεις.


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ


[1] N. Le Bert et al: SARS-CoV-2-spezifische T-Zell-Immunität in Fällen von COVID-19 und SARS und nicht-infizierten Kontrollen. Nature 584 (2020), 457-462. pmid: 32668444.

[2] A. Tarke et al.: Negligible impact of SARS-CoV-2 variants on CD4+ and CD8+ T-cell reactivity in COVID-19 exposed donors and vaccinees. bioRxiv (2021). doi:

10.1101/2021.02.27.433180.

[3] Anonymous: Scientists uncover SARS-CoV-2-specific T cell immunity in recovered COVID-19 and SARS patients. 2020. url: https : / / www . sciencedaily . com /

releases/2020/07/200716101536.htm.

[4] D. Beasley: Scientists focus on how immune system T cells fight coronavirus in absence of antibodies. 2020. url: https://www.reuters.com/article/ushealth- coronavirus-immunesystem-idUSKBN24B1D8.

[5] C. C. Bozkus: SARS-CoV-2-specific T cells without antibodies. Nat. Rev. Immunol. 20 (2020), 463. pmid: 32636475.

[6] A. Grifoni et al.: Targets of T Cell Responses to SARS-CoV-2 Coronavirus in Humans with COVID-19 Disease and Unexposed Individuals. Cell 181 (2020), 1489–1501.e15. pmid: 32473127.

[7] J. Mateus et al.: Selective and cross-reactive SARS-CoV-2 T cell epitopes in unexposed humans. Science 370 (2020), 89–94. pmid: 32753554.

[8] M. McCurry-Schmidt: Exposure to common cold coronaviruses can teach the immune system to recognize SARS-CoV-2. 2020. url: https : / / tinyurl . com /corona-cross-immunity.

[9] S. Palmer et al.: COVID-19 hospitalization rates rise exponentially with age, inversely proportional to thymic T-cell production. J. R. Soc. Interface 18 (2021),

20200982. pmid: 33726544.

[10] T. Sekine et al.: Robust T Cell Immunity in Convalescent Individuals with Asymptomatic or Mild COVID-19. Cell 183 (2020), 158–168.e14. doi: 10.1016/j.cell.2020.08.017.

[11] J. Drake: Now We Know: Covid-19 Vaccines Prevent Asymptomatic Infection, Too. 2021. url: https://tinyurl.com/forbes-asymptomatic-infection.

[12] P. M. Bossuyt: Testing COVID-19 tests faces methodological challenges. Journal of clinical epidemiology 126 (2020), 172–176. pmid: 32622902.

[13] T. Jefferson et al.: Viral cultures for COVID-19 infectivity assessment. Systematic review. Clin. Infect. Dis. ciaa1764 (2020). doi: ttps://doi.org/10.1093/cid/ciaa1764.

[14] P. Borger et al.: External peer review of the RTPCR test to detect SARS-CoV-2 reveals 10 major scientific flaws at the molecular and methodological level: consequences for false positive results. 2020.  https://

doi.org/10.5281/zenodo.4298004.

[15] A. Mandavilli: Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be. 2020. url: https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus- testing.

html.

[16] S. Cao et al.: Post-lockdown SARS-CoV-2 nucleic acid screening in nearly ten million residents of Wuhan, China. Nat. Commun. 11 (2020), 5917. pmid: 33219229.

17] S. M. Moghadas et al.: The implications of silent transmission for the control of COVID-19 outbreaks. Proc. Natl. Acad. Sci. U. S. A. 117 (2020), 17513–17515. pmid: 32632012.

[18] M. A. Johansson et al.: SARS-CoV-2 Transmission From People Without COVID-19 Symptoms. JAMA network open 4 (2021), e2035057. pmid: 3410879.

[19] J. P. A. Ioannidis: Global perspective of COVID-19 epidemiology for a full-cycle pandemic. Eur. J. Clin. Invest. 50 (2020). pmid: 33026101.

[20] J. P. A. Ioannidis: Reconciling estimates of global spread and infection fatality rates of COVID-19: An overview of systematic evaluations. Eur. J. Clin. Invest. (2021). pmid: 33768536.

[21] CDC: Science Brief: Community Use of Cloth Masks to Control the Spread of SARSCoV-2. 2020. url: https://tinyurl.com/cloth-masks-cdc.

[22] J. Orient et al.: A Guide to Home-Based COVID Treatment. 2020. url: https://aapsonline.org/covidpatientguide/.

[23] P. A. McCullough et al.: Multifaceted highly targeted sequential multidrug treatment of early ambulatory high-risk SARS-CoV-2 infection (COVID-19). Reviews in cardiovascular medicine 21 (2020), 517–530. pmid: 33387997.

[24] B. C. Procter MD et al.: Early Ambulatory Multidrug Therapy Reduces Hospitalization and Death in High-Risk Patients with SARS-CoV-2 (COVID-19). International journal of innovative research in medical science 6 (2021), 219–221. doi: 10.23958/ijirms/vol06-i03/1100.

[25] P. A. McCullough et al.: Pathophysiological Basis and Rationale for Early Outpatient Treatment of SARS-CoV-2 (COVID-19) Infection. Am. J. Med. 134 (2021), 16–22.  pmid: 32771461.

[26] Anonymous: Real-time database and meta analysis of 588 COVID-19 studies. 2020. url: https://c19early.com/.

[27] J. S. Hirschhorn: COVID scandal: Feds ignored 2016 law requiring use of real world evidence. 2021. url: https://www.wnd.com/2021/04/covid-scandal-fedsignored-2016-law-requiring-use-of-real-world-evidence/.

[28] Anonymous: Emergency Use of an Investigational Drug or Biologic: Guidance for Institutional Review Boards and Clinical Investigators. 1998. url: https://tinyurl. com/fda-emergency-use.

[29] Anonymous: EMA assessment report: Comirnaty. 2021. url: https://tinyurl. com/ema-comirnaty.

[30] Anonymous: FDA briefing document: Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine. 2020. url: https://www.fda.gov/media/144245/download.

[31] L. T. Giurgea and M. J. Memoli: Navigating the Quagmire: Comparison and Interpretation of COVID-19 Vaccine Phase 1/2 Clinical Trials. Vaccines 8 (2020), 746. pmid: 33316990.

[32] S. Bhakdi et al.: Urgent Open Letter from Doctors and Scientists to the European Medicines Agency regarding COVID-19 Vaccine Safety Concerns. 2021. url: https: //tinyurl.com/d4ce-letter.

[33] S. Bhakdi: Rebuttal letter to European Medicines Agency from Doctors for Covid Ethics, April 1, 2021. 2021. url: https://tinyurl.com/d4ce-rebuttal.


Τίτλος πρωτοτύπου:

COVID-Vaccines: Necessity, Effectiveness, and Safety

 

Πηγή:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/sucharit-bhakdi-covid.html 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)