Σελίδες

TRANSLATOR

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Πανεπιστήμιο Swansea: Αναπτύσσει COVID εμβόλιο - ένα έξυπνο επίθεμα μικροβελόνων που μπορεί να παρακολουθεί τις αντιδράσεις των ασθενών! Βίντεο

Πανεπιστήμιο Swansea: 

Αναπτύσσει COVID εμβόλιο - 

ένα έξυπνο επίθεμα μικροβελόνων 

που μπορεί να παρακολουθεί 

τις αντιδράσεις των ασθενών!

Βίντεο


Truthunmuted

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Swansea σχεδιάζουν ένα - πρώτο στο είδος του - έξυπνο σύστημα εμβολίου που θα παρέχει το εμβόλιο COVID-19 και θα αξιολογεί την αποτελεσματικότητά του παρακολουθώντας τη σχετική αντίδραση του ασθενούς.

Η έρευνα, η οποία διεξάγεται από το Ινστιτούτο Καινοτόμων Υλικών, Επεξεργασίας και Αριθμητικών Τεχνολογιών [The Institute for Innovative Materials, Processing and Numerical Technologies (IMPACT) ], θα δημιουργήσει το εμβόλιο μέσω μικροβελόνων για τη δημιουργία ενός έξυπνου επιθέματος. Παρατηρώντας βιοδείκτες στο δέρμα, η συσκευή θα μετρά ταυτόχρονα τη φλεγμονώδη αντίδραση του ασθενούς στον εμβολιασμό.

Η έρευνα για τις έξυπνες συσκευές χορήγησης του «εμβολίου» Covid  θα διευθύνεται από ερευνητές με εμπειρία στη χρήση συστοιχιών μικροβελόνων για διαδερμική θεραπευτική χορήγηση φαρμάκων και διαγνωστικές εφαρμογές.

Το έργο αποσκοπεί στη δημιουργία ενός πρωτότυπου έξυπνου εμβολίου που μπορεί να παρέχει διαδερμικά το εμβόλιο COVID-19 και να ελέγχει βιοδείκτες στο δερματικό διαμέρισμα χωρίς να είναι επεμβατικό.

Ο Δρ Sanjiv Sharma, επικεφαλής της έρευνας από το Πανεπιστήμιο Swansea, δήλωσε: 

«Η μέτρηση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς δείχνει τις προστατευτικές επιδράσεις του εμβολιασμού σε ένα άτομο μέσω του επιπέδου μείωσης του κινδύνου μόλυνσης σε ένα εμβολιασμένο άτομο σε σχέση με εκείνο ενός ευαίσθητου, μη εμβολιασμένου ατόμου. Αυτό το μέτρο της αποτελεσματικότητας του εμβολιασμού θα καλύψει μια ανεκπλήρωτη κλινική ανάγκη και θα προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση στην ανάπτυξη εμβολίων. Ο δερματικός εμβολιασμός με τη χρήση ΜΝs ( Micro Needle Skin ) έχει περιγραφεί ως ανώτερη προσέγγιση ανοσοποίησης λόγω της δυνατότητάς του να ξεπεράσει την ανοσολογική ανοχή που παρατηρείται κατά την εγκυμοσύνη και να μειώσει το κόστος εμβολιασμού μέσω της εξοικονόμησης δόσης αντιγόνου, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική στις υποεξυπηρετούμενες χώρες».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗ τα βίντεο:

 

 


https://www.youtube.com/watch?v=lsqhE-tR9qc

 

 


https://www.youtube.com/watch?v=7h0yYjZe9_s&feature=emb_title

 

 


https://www.youtube.com/watch?v=3mcRgTW_yJw

 

 

Πηγή:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/swansea-covid.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)