TRANSLATOR

Σελίδες

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Σύρπης Γεώργιος, Ψυχίατρος Ομολογία Αλήθειας -Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Βίντεο

Σύρπης  Γεώργιος, Ψυχίατρος

Ομολογία Αλήθειας -Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία υγειονομικών 

κατά της υποχρεωτικότητας 

του εμβολιασμού.

Βίντεο

 

Προβολή αρχικής εικόνας

 

Μακάρι κι άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του !!! . Τετάρτη 21-7-21 στην  «διαμαρτυρία» του πρόεδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκου, τόλμησε και πήρε τον λόγο “on camera” κατατροπώνοντας τον, ομολογώντας την αλήθεια για τα πειραματικά εμβόλια και την κατευθυνόμενη χειραγώγηση της κυβερνήσεως. 

 

Το τι ακριβώς ακολούθησε φαίνεται καθαρά στα video:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=3fIXjO6cr-g

 


https://www.youtube.com/watch?v=Rx-LqoFCJCk

 






Σχετικό δημοσίευμα από την Ναυτεμπορική: 

 

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού


 

Συγκέντρωση με σύνθημα «Ναι στον εμβολιασμό, όχι στην υποχρεωτικότητα» πραγματοποίησαν το πρωί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ υγειονομικοί από νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς.

«Διαδηλώνουμε σήμερα στο ΑΧΕΠΑ υπέρ του εμβολιασμού και κατά της υποχρεωτικότητάς του. Δεν πιστεύουμε ότι με τον βούρδουλα θα αυξήσουμε τα ποσοστά συμμετοχής στον εμβολιασμό» ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, σημειώνοντας ότι η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών συνοδεύεται με άδεια άνευ αποδοχών, πράγμα που υποκρύπτει απόλυση. Ακόμη, τόνισε ότι η κυβέρνηση, χωρίς καμία αιτιολογική βάση, αποφάσισε την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών, ενώ δεν έχει τηρήσει καμία δέσμευση απέναντι στους υγειονομικούς ότι δεν τους έχει εντάξει στα βαρέα και ανθυγιεινά, δεν μονιμοποίησε τους εκτάκτους ούτε και έδωσε υγειονομικό επίδομα.

Ο κ. Γιαννάκος επεσήμανε ότι το 90% των υγειονομικών έχει εμβολιαστεί, ενώ ο αριθμός αυτών που για διάφορους λόγους δεν εμβολιάστηκαν ανέρχεται στις 10.000 και απηύθυνε έκκληση στο υπουργείο να βρεθεί τρόπος ώστε να πειστούν να κάνουν εμβόλιο.

«Για φανταστείτε τα νοσοκομεία την 1η Σεπτέμβρη με μείον 10.000 άτομα προσωπικό. Πρέπει, λοιπόν, να τους πείσουμε και όχι να τους στείλουμε στο σπίτι εάν θέλουμε να διαχειριστούμε σωστά το τέταρτο κύμα της πανδημίας που έρχεται» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Οι δηλώσεις του κ. Γιαννάκου προκάλεσαν την αντίδραση ομάδας υγειονομικών, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν είναι ούτε αντιεμβολιαστές, ούτε αρνητές των εμβολίων, αλλά αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά της Covid-19 με την αιτιολογία ότι είναι πειραματικό.

 

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)