TRANSLATOR

Σελίδες

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Οξείδιο του γραφενίου και eμβόλια

Οξείδιο του γραφενίου και eμβόλια

 

 

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα επιστημονικής μελέτης με επικεφαλής τον καθηγητή Dr. Pablo Μadrid που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Αλμερίας στην Ισπανία, βρέθηκε ότι το γραφένιο πιθανόνατα βρίσκεται μέσα στα «εμφΟλια». Εξετάζοντας το περιεχόμενο ενός φιαλιδίου Πφιzeρ οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι υπάρχει γενετικό υλικό, αλλά, και ένα ά γ ν ω σ τ ο υ λ ι κ ό που μοιάζει με το οξείδιο του γραφενίου και αντιπροσωπεύει μεταξύ 98% και 99% του περιεχομένου του!

Ο Δρ Pablo Madrid και ο Δρ José Luis Sevillano βρήκαν το κρυφό συστατικό μέσω ηλεκτρονικού μικροσκοπίου και Φασματογράφου. Πολλαπλές ανεξάρτητες μελέτες δείχνουν ότι το γραφινένιο είναι τοξικό δηλητήριο, συσσωρεύεται στον εγκέφαλο, τους πνεύμονες και την καρδιά και εν συνεχεία καταστρέφει και σκοτώνει τα ανθρώπινα κύτταρα.

Σύμφωνα με μια ομάδα των Ισπανών ερευνητών, τα συμπτώματα δηλητηρίασης από οξείδιο γραφενίου περιλαμβάνουν: διμερείς πνευμονίες. θρομβογένεση, θρόμβους αίματος; μεταφλεγμονώδες σύνδρομο ή συστηματικές / πολυφλεγμονές αλλοίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και, τελικά, κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και καταιγίδα κυτοκίνης. (σσ. ακριβως όπως οι παρενεργειες των εμβολίων!)

Να αναφέρω ότι καταδεικνύεται οτι μόλις ενσωματωθούν στα κύτταρα νευρώνων, τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου δρουν ως νανοαισθητήρες που έχουν δύο λειτουργίες, δηλαδή: συλλέγουν ηλεκτρικά σήματα των παλμών και των σκέψεων μας ή χαρτογράφηση του εγκεφάλου και, νευροδιαμορφώνουν τις συμπεριφορές, τα συναισθήματά μας. Ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία ε;; Και όμως η τεχνολογία έχει προχωρήσει εν αγνοία μας και μιλάμε για τροποποίηση ανθρώπινης συμπεριφοράς. Το γραφένιο εκτός της τοξικότητας του, μπορεί αποδεδειγμένα και επιστημονικά μέσα από 100δες μελέτες να μετατρέψει τον εγκέφαλο εμβολιασμένων ανθρώπων σε αποστολείς και δέκτες πληροφοριών.

Άλλα ανησυχητικά ευρήματα από τη μελέτη των Ισπανών ερευνητών:

Η νανο-αλληλεπίδραση του οξειδίου του γραφενίου προκαλεί την αναστολή της σπερματογένεσης και την μεταβολή του μεταβολισμού των λιπαρών οξέων στο νηματώδες Caenorhabditis elegans. Οι μελέτες δείχνουν συλλογικά ότι η συσσώρευση του GO (οξείδιο του γραφενίου) στα αναπαραγωγικά όργανα, καταστέλλει τη σπερματογένεση. (σσ. τι να εξυπηρετεί αυτό άραγε;)


Πηγές :

http:// blauerbote. com/

https:/ / corona-transition. org /probe-des-pfizer-biontech-impfstoffs-enthalt-toxisches-graphen

www. periodistadigital. com/politica/opinion/20210707/pablo-campra-madrid-cientifico-dirige-investigacion-noticia-689404489668/

 

Πηγή:

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)