TRANSLATOR

Σελίδες

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Ούτε με Ναπάλμ.... Φωτό

 

Ούτε με Ναπάλμ....

Φωτό 

 

 

 

Όντως είναι όπλο… ούτε με ναπάλμ….Μια πρόσφατη μελέτη περίπτωσης μιας γυναίκας από τη Νέα Υόρκη δείχνει ότι

μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer υπέστη τοξική επιδερμική νεκρόλυση, την οποία οι γιατροί απέδωσαν στο εμβόλιο..Την ίδια στιγμή ως και το bloomberg 21/8/21 αποκαλύπτει:Οι εμβολιασμένοι φαίνεται να προσβάλλονται από τον κορωνοϊό σε εκπληκτικά υψηλό ρυθμό. Αλλά πόσο συχνά δεν είναι σαφές, ούτε είναι βέβαιο πόσο πιθανό είναι να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους. Και τώρα, υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορεί να είναι πιο ευάλωτα σε σοβαρές ασθένειες από ό, τι πιστεύαμε. Υπάρχει έλλειψη επιστημονικών μελετών με συγκεκριμένες απαντήσεις, αφήνοντας τους υπεύθυνους χάραξης δημόσιας πολιτικής και στελέχη εταιρειών να διαμορφώσουν σχέδια βασισμένα σε κατακερματισμένες πληροφορίες. Ενώ ορισμένοι ανανεώνουν τις εντολές μάσκας ή καθυστερούν να ανοίξουν τα γραφεία, άλλοι επικαλούνται την έλλειψη σαφήνειας για να δικαιολογήσουν τη διατήρηση της πορείας. Μπορεί όλα να μοιάζουν σαν χάος.”

Η τοξική επιδερμική νεκρόλυση είναι μια απειλητική για τη ζωή διαταραχή του δέρματος που χαρακτηρίζεται από φουσκάλες και ξεφλούδισμα του δέρματος.

 

 

Η τοξική επιδερμική νεκρόλυση συνήθως εμφανίζεται αρχικά ως πυρετός και άλλα συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη μία έως τρεις εβδομάδες αργότερα, κι ακολουθείται επίσης από επώδυνες βλάβες του δέρματος που τείνουν να συγχωνευθούν. Μετά από αυτό αρχίζουν να αναπτύσσονται διαβρώσεις και φυσαλιδώδεις βλάβες και επιδερμική αποκόλληση σε μεγάλη επιφάνεια σώματος.

Σύμφωνα με τη μελέτη της περίπτωσης:

«Μια 49χρονη γυναίκα χωρίς προηγούμενο ιατρικό ιστορικό παρουσιάστηκε στα επείγοντα με ιστορικό πυρετού και έκρηξης δέρματος.Έλαβε το εμβόλιο COVID-19 Pfizer (BNT162b1) με δόση 0,3 ml που χορηγήθηκε ενδομυϊκά μία εβδομάδα πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων της. Η ασθενής άρχισε να αναπτύσσει πυρετό, κόπωση και πονοκέφαλο ακολουθούμενα από δερματικές βλάβες που επηρεάζουν το σώμα της και αρχίζουν να εξαπλώνονται στο πρόσωπο και τα άνω άκρα με στοματικό έλκος. Η ασθενής προσήλθε στο κέντρο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και της χορηγήθηκε παρακεταμόλη και δεν παρατήρησε καμία βελτίωση. Η ασθενής δεν είχε ιστορικό λήψης νέου φαρμάκου ή καλλυντικής θεραπείας τους τελευταίους δύο μήνες πριν από την ανάπτυξη των δερματικών βλαβών. Κατά την εξέταση, η ασθενής ήταν ζωτικά σταθερή, με ανησυχία κι έντονο πόνο. Είχε πολυάριθμες πορφυρές και σκοτεινές κόκκινες ωχρές κηλίδες που αφορούσαν το στήθος, την κοιλιά, τα άνω άκρα, το πρόσωπο, τα γεννητικά όργανα και τους άνω μηρούς με περιοχές που έδειχναν συγχώνευση βλαβών με χαλαρές βολίδες και περιοχές επιδερμικής αποκόλλησης με θετικό πρόσημο Nikolsky.

 

 

Ο βλεννογόνος είχε εμπλακεί στην κατάστασή της, όπου είχε εκτεταμένο στοματικό έλκος και αιμορραγική κρούστα στα χείλη, καθώς και διμερής συμφόρηση του επιπεφυκότα μαζί με διαβρώσεις άνω βλεφάρων και βλάβες των βλεννογόνων των γεννητικών οργάνων. Η βλάβη στην επιφάνεια του σώματός της (BSA) εκτιμάται ότι είναι πάνω από 30%».

 

 

Σύμφωνα με μια άλλη έκθεση τον Μάρτιο, ένας άνδρας από τη Βιρτζίνια υπέστη αντίδραση σε ένα εμβόλιο COVID-19 που του προκάλεσε ένα οδυνηρό εξάνθημα κι εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το σώμα και το δέρμα του άρχισε να ξεφλουδίζει, είπαν οι γιατροί.

Ο Richard Terrell, 74 ετών, από το Goochland άρχισε να υποφέρει από περίεργα συμπτώματα τέσσερις ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου Johnson & Johnson μιας δόσης.

«Άρχισα να αισθάνομαι μια μικρή ενόχληση στη μασχάλη μου και στη συνέχεια λίγες μέρες αργότερα άρχισα να εμφανίζω κνησμώδες εξάνθημα και μετά άρχισα να πρήζομαι και το δέρμα μου έγινε κόκκινο», είπε ο Terrell .

 

 

Αλλά σύντομα το εξάνθημα κάλυψε ολόκληρο το σώμα του, είπε ο Terrell.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Το δέρμα μου ξεφλούδισε », είπε ο Terrell στο outlet.

Πήγε στα επείγοντα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε μια ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμβόλιο, ανέφερε η WRIC.

«Αποκλείσαμε όλες τις ιογενείς λοιμώξεις, αποκλείσαμε τον ίδιο τον COVID-19, βεβαιωθήκαμε ότι τα νεφρά και το συκώτι του ήταν καλά, και τελικά καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η αιτία ήταν το εμβόλιο που είχε λάβει» είπε ο Δρ Fnu Nutan.

το υποχρεωτικό…

 



 

Πηγή:
 https://dimpenews.com/2021/08/21/%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%89%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%8c%cf%80%ce%bb%ce%bf-%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%bc-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)