Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Ν.Αντωνιάδης: Προς Αρχιεκτελεστή και Δολοφόνο Μητσοτάκη & ΣΙΑ..Θερίζουν τα εμβόλια!!

Ν. Αντωνιάδης: 

Προς Αρχιεκτελεστή και Δολοφόνο Μητσοτάκη & ΣΙΑ..

Θερίζουν τα εμβόλια!!


 

 

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΣΙΑ

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !! ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !! ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !!

Όλοι οι εγκληματίες ψάχνουν το τέλειο έγκλημα. Τέλειο έγκλημα όμως δεν υπάρχει. Και ίσως αυτό να είναι και μία από τις αποδείξεις της ύπαρξης του Θεού.

Όπως αποδεικνύεται στην εξώδικη καταγγελία-κόλαφο για την Εγκληματική οργάνωση..Οι κατασκευαστές των εμβολίων στόχευσαν στα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα του δηλητηρίου τους. Ούτε καν στα μεσοπρόθεσμα.

Όσο πιο μακριά από την αιτία, τόσο πιο καλά και με ασφάλεια για αυτούς και τους εκτελεστές του σχεδίου μείωσης του πληθυσμού.

Έλα όμως που δεν μπορούσαν να αποτρέψουν τις άμεσες συνέπειες. Ώστε εκεί επιστρατεύσατε τους συνεργούς σας στα Μ.ΜΕ. και στην Δικαιοσύνη, καθώς και τους πράκτορες και υποτακτικούς σας στο διαδίκτυο, τις αποκρουστικότερες μορφές υπανθρώπων.

Τερατώδη ψέματα και συγκάλυψη των τρομακτικών συνεπειών του δηλητηρίου, το οποίο πείσατε ή εκβιάσατε, και εξακολουθείτε να το κάνετε με φρενήρεις ρυθμούς, τους άτυχους Έλληνες να το βάλουν μέσα τους, για να τους σκοτώσει σε βάθος χρόνου.

Αμέτρητοι όμως άνθρωποι βασανίζονται, σακατεύονται ή τους στέλνετε στον άλλο κόσμο ΤΩΡΑ. Είναι τρομακτικός ο όγκος των στοιχείων που συγκεντρώνουμε κάθε μέρα. Την ώρα που το πρωτόκολλο του θανάτου έχει πάρει φωτιά στα κολαστήρια, παραπέμποντας στις φριχτότερες περιόδους των 13 μηνών που προηγήθηκαν της κατάθεσης της βασικής ΜΗΝΥΣΗΣ

Ενώ ακόμα αφήνετε αναπάντητο τον επιστημονικό κόλαφο της 5ης Αυγούστου, που διεθνοποιείται πλέον με συντονισμένες ενέργειές μας, τα περιστατικά εισαγωγών πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων στα νοσοκομεία όλης της επικράτειας, συνεχώς αυξάνονται.

ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΕ !!  Εμείς είμαστε εδώ για να τα κάνουμε γνωστά ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!

Μόνο ΓΙΑ ΑΡΧΗ, σας αναφέρουμε 12 εισαγωγές ασθενών (με τα αρχικά ονομάτων τους) σε 9 νοσοκομεία, ήτοι:

Μ.Χ. – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΡΙΟΥ
T.M. – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΡΙΟΥ
Π.Π. – ΝΙΚΑΙΑΣ
Μ.Ν. – ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
Θ.Σ. – ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
Σ.Ε. – ΤΖΑΝΕΙΟ
Σ.Α. – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Κ.Κ. – ΘΡΙΑΣΙΟ
Α.Γ. – ΘΡΙΑΣΙΟ
Π.Κ.. – ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
Θ.Ξ. – ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Α.Μ. – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Όλα αυτά τα περιστατικά είναι εισαγωγές πλήρως, επαναλαμβάνουμε, εμβολιασμένων ανθρώπων στα νοσοκομεία, με θρομβώσεις, ενδοεγκεφαλικές αιμορραγίες, ημιπάρεση άκρων, οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου.

Τα 10 από τα 12 άτομα είχαν ολοκληρώσει τους εμβολιασμούς τους με Pfizer (ναι, αυτό που το προμοτάρετε ως ασφαλές, το καλό), το 1 με ASTRA ZENECA και το άλλο με το μονοδοσικό Johnson&Johnson.

Τα περισσότερα από τα περισταστικά ήταν ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ! Επαναλαμβάνουμε ότι αυτή είναι η μόνο η αρχή. Και ότι έχουμε μάτια και αυτιά ΠΑΝΤΟΥ.

Είναι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, από τα πολύ χαμηλά μέχρι τα πολύ ψηλά.Πολλοί από αυτούς ήταν μέχρι χθες πολέμιοί μας. Συμμετείχαν στα εγκλήματα. Και τώρα ψάχνουν τη λύτρωση. Κάποιοι ήταν από την πρώτη στιγμή μαζί μας.

Είμαστε στην τελική ευθεία.Την ώρα που αναχαιτίζουμε το αυγουστιάτικο κύμα διασωληνώσεων και δολοφονιών στα νοσοκομεία, κλιμακώνουμε τις επιθέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μείνετε συντονισμένοι.

 

Πηγή:

https://nikosantoniadis.tv/2021/08/20/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%cf%83%ce%b9%ce%b1-3-%ce%b8%ce%b5/

 

2 σχόλια:

  1. Όποια σελίδα δημοσιεύει την επίσημη άδεια κυκλοφορίας ΄των φαρμάκων για convid πέφτει. Μπείτε στην σελίδα της Ευρωπαϊκής επιτροπής για τον convid και θα δείτε ότι δίδονται πλέον σε όλες τις χώρες οι εγκεκριμένες θεραπείες. Είναι φάρμακα φθηνά που μπορούν να παραχθούν και εδώ. η gsk ανακοίνωσε ότι δίνει τις πρώτες 220.000 δόσεις στις χώρες της Ευρώπης. Οι γιατροί μας τα ξέρουν. Αυτοί που θέλουν να διώξουν από τα νοσοκομεία ΜΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΧΩΡΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε δίπλα στους υγειονομικούς και κάθε άλλη ομάδα που καταπιέζεται από τα απάνθρωπα μέτρα τηςκυβέρνησης. Θα πρέπει οι σύλλογοι των υγειονομικών να ενωθούν και να βγάλουν κοινό ψήφισμα απέχοντας ακόμα και από τις δουλειές τους "παγώνοντας" τη λειτουργία των νοσοκομείων, η οποια όσο και να αντικατασταθεί από άλλους δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει αμέσως από άσχετους (που και αυτοί θα έπρεπε να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους και όχι να θελήσουν να κερδίσουν πάνω στον χαμό των προηγουμένων).Πού είναι το φιλότιμο και η συναδελφική αλληλεγγύη; Ο φιλοτομαρισμός μόνο σκλάβους γεννάει δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)