TRANSLATOR

Σελίδες

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Reuters! «ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ βρέθηκαν στα 1,63 εκατ. εμβόλια που αποσύρθηκαν στην Ιαπωνία...»

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 

του Reuters! 

«ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ 

βρέθηκαν στα 1,63 εκατ. εμβόλια 

που αποσύρθηκαν στην Ιαπωνία...» 

 

 

 Ὅταν οἱ "ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι"
βγαίνουν ἀληθινοί,
τότε πρέπει ὁ κόσμος νά ξυπνήσει
καί νά καταλάβει ποιοί εἶναι οἱ ἐκτός τόπου καί χρόνου
καί κυρίως οἱ ἐχθροί του
καί  πώς πρέπει νά τά βάλει
μέ τούς ψεκαστές συνωμότες!
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

 

Η Ιαπωνία ανέστειλε ως γνωστόν την Πέμπτη τη χρήση 1,63 εκατομμυρίων δόσεων που στάλθηκαν σε 863 κέντρα εμβολιασμού

σε εθνικό επίπεδο, περισσότερο από μία εβδομάδα αφότου ο εγχώριος διανομέας, Takeda Pharmaceutical, έλαβε αναφορές για μολυσματικούς παράγοντες σε ορισμένα φιαλίδια.
Ο ρυπαντής που βρέθηκε σε μια παρτίδα εμβολίων COVID-19 της Moderna Inc που παραδόθηκαν στην Ιαπωνία πιστεύεται ότι είναι μεταλλικό σωματίδιο, ανέφερε ο ιαπωνικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός NHK, επικαλούμενος πηγές στο υπουργείο Υγείας.

Το NHK, σε έκθεση που δημοσιεύτηκε αργά την Πέμπτη, επικαλέστηκε πηγές του υπουργείου ότι το σωματίδιο αντέδρασε στους μαγνήτες και ως εκ τούτου υποψιάστηκε ότι ήταν μέταλλο. Η Moderna το περιέγραψε ως “σωματιδιακή ύλη” που δεν έθεσε θέμα ασφάλειας ή αποτελεσματικότητας διαβάζουμε στο ρεπορτάζ των Reuters και Jerusalem Post

Αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας δήλωσε ότι η σύνθεση του μολυσματικού δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η Takeda δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα σχολίου από το Reuters.

Οι ειδήσεις για τον μολυσματικό παράγοντα θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια νέα οπισθοδρόμηση για τον εμβολιασμό της Ιαπωνίας καθώς προσπαθεί να πείσει πολλούς – ιδιαίτερα νέους – να εμβολιαστούν.

Την Παρασκευή, οκτώ ακόμη νομοί μπήκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που σημαίνει ότι περίπου το 80% του πληθυσμού της Ιαπωνίας βρίσκεται υπό περιορισμούς για τον κορονοϊό. Η κυβέρνηση ανέφερε σχεδόν 25.000 νέες μολύνσεις και σοβαρά κρούσματα σε 2.000 ρεκόρ για την Πέμπτη.

Το υπουργείο δήλωσε ότι η αναστολή των παρτίδων Moderna ήταν προληπτική, αλλά ώθησε αρκετές ιαπωνικές εταιρείες να ακυρώσουν τον εμβολιασμό εργαζομένων και η ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή φαρμάκων θα ξεκινήσει έρευνα.

Η αεροπορική εταιρεία ANA Holdings Inc ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε περισσότερες προμήθειες Moderna και θα επανέλθει στον εμβολιασμό το Σάββατο μετά από διήμερη αναστολή των βολών.

Η ισπανική φαρμακευτική εταιρεία Rovi, η οποία εμφιαλώνει εμβόλια Moderna για άλλες αγορές εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε ότι η μόλυνση μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα παραγωγής σε γραμμή παραγωγής. Εκπρόσωπος είπε ότι η εταιρεία δεν μπορούσε να πει τίποτα περισσότερο ενώ ερευνούσε την υπόθεση!

Η Moderna έθεσε την εν λόγω παρτίδα και δύο παρακείμενες σε αναμονή.

Ένας άλλος αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας είπε ότι θα χρειαστεί «λίγος χρόνος» για να επιβεβαιωθεί πόσες λήψεις από τη μολυσμένη παρτίδα χορηγήθηκαν (!!!) στην Ιαπωνία. Το Kyodo News ανέφερε ότι τουλάχιστον 176.000 πυροβολισμοί έχουν χρησιμοποιηθεί με βάση τον δικό του απολογισμό των στοιχείων που ανέφεραν οι δήμοι.

Περίπου το 54% του πληθυσμού της Ιαπωνίας έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση, σύμφωνα με έναν ιχνηλάτη του Reuters. Ο Taro Kono, υπουργός που είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα εμβολιασμού, είπε ότι δεν περίμενε ότι το ζήτημα της μόλυνσης θα είχε αντίκτυπο στον στόχο της κυβέρνησης να εμβολιάσει πλήρως τον ενήλικο πληθυσμό μέχρι τον Νοέμβριο.
 
 
 
Πηγή:
http://www.press-gr.com/2021/08/163.html 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)