TRANSLATOR

Σελίδες

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ.. κι αυτό συνέβη στο Ισραήλ.11.000 νέα κρούσματα ρεκόρ από την αρχή πανδημίας!!! κι ας είναι παγκόσμιος πρωταθλητής εμβολιασμού ενηλίκων 78%. Ούτε η δήθεν ανοσία αγέλης από εμβολιασμό πέτυχε.Ούτε η γ΄δόση τους γλίτωσε.

 

ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ 

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ.. 

κι αυτό συνέβη στο Ισραήλ.1

1.000 νέα κρούσματα 

ρεκόρ από την αρχή πανδημίας!!! 

κι ας είναι παγκόσμιος πρωταθλητής εμβολιασμού ενηλίκων 78%. 

Ούτε η δήθεν ανοσία αγέλης

 από εμβολιασμό πέτυχε.

Ούτε η γ΄δόση τους γλίτωσε.

 

 

ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ.. κι εαυτό συνέβη στο Ισραήλ.11.000 νέα κρούσματα ρεκόρ από την αρχή πανδημίας!!!κι ας είναι παγκόσμιος πρωταθλητής εμβολιασμού ενηλίκων 78%. Ούτε η δήθεν ανοσία αγέλης από εμβολιασμό πέτυχε. Ούτε η γ΄ δόση τους γλίτωσε.Προς τι η συνέχιση της Μολιερικής φαρσοκωμοδίας; Το πρωτοπόρο Ισραήλ στον πανεμβολιασμό καταποντίστηκε..Το Ισραήλ έχει το πιο υψηλό ποοσοστό εμβολιασμένων ενηλίκων παγκοσμίως με 78%.

Τέτοια πρωτιά να μας λείπει. Κατέγραψε σχεδόν 11.000 κρούσματα τη Δευτέρα μετέφερε το Υπουργείο Υγείας της χώρας πραγματοποιώντας ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας (JPost) Για την ακρίβεια στις 30 Αυγούστου κατέγραψε 10 946 κρούσματα σε ένα 24h. Kι όλα αυτά παρά την γ΄δόση που την έχει χορηγήσει ήδη περίπου σε 2.000.000 και παρά το γεγονός ότι έχει φτάσει στο πολυπόθητο πλαφόν του 70% εμβολιασμού που έλεγαν πως θα σηματοδοτούσε την ανοσία αγέλης.. προφανώς περί ανοησίας αγέλης για γέλια πρόκειται κι αυτός ο σαθρός στόχος. Τελειώσατε.

.

Απέτυχαν η Pfizer να επιστρέψει τα λεφτά πίσω στις χώρες από όπου τα υπεξαίρεσε με ψευδείς υποσχέσεις άλλωστε είναι υπότροπη έχει καταδικαστεί για την ίδια κατηγορία στο παρελθόν από την αμερικάνικη δικαιοσύνη και κατέβαλε ένα πακτωλό δις δολαρίων ως πρόστιμο.. Βρήκε πρόσφορο έδαφος και ήρθε να πάρει τη ρεβ΄νας και να κάνει απόσβεση στις πλάτες του κοσμάκι που τον απολύουν κατά δεκάδες χιλιάδες για το νέο δισεκατομυριούχο Μπουρλά! Γιατί αν δεν γίνει υποχρεωτικό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης πως θα θησαυρίσει;;; Στην υγεία των κορόιδων…


Πηγή: 
https://dimpenews.com/2021/09/01/%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%bf-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)