TRANSLATOR

Σελίδες

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Παγκόσμια «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»: Ο σκοπός του κορωνοϊού αποκαλύπτεται! Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ

Παγκόσμια «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»:

 Ο σκοπός του κορωνοϊού αποκαλύπτεται! 

Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ


 

Ενώ τα εμβόλια αποτυγχάνουν, άλλα σχέδια στέφονται με ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία...

Ο Agustín Guillermo Carstens  Μεξικανός οικονομολόγος που υπηρετεί ως γενικός διευθυντής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών από την 1η Δεκεμβρίου 2017.

Μιλώντας προσφάτως στο CNBC, τόνισε πως ο κορωνοϊός έχει συμβάλλει στο να φανερωθεί περισσότερο η επιτακτική ανάγκη των ψηφιακών συναλλαγών με ένα Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας (CBDC), το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να ορίζει μία κεντρική ψηφιακή παγκόσμια τράπεζα.

Λίγους μήνες πριν ο Augustin Carstens έδωσε, παρουσία της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείο (ΔΝΤ), Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, μια ομιλία με τίτλο “Διασυνοριακή πληρωμή: Ένα όραμα για το μέλλον” στην οποία είχε αποκαλύψει πως με τα μετρητά, η παγκόσμια κοινότητα δεν μπορεί να γνωρίζει πόσα χαλάει και που ο καθένας, αλλά με το «Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας», οι διεθνιστές θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο των συναλλαγών, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ τα πάντα!!!

Και πως θα γίνονται οι συναλλαγές;;; Έτσι ακριβώς με τσιπάκια ή άλλου είδους πιο ανεπτυγμένα εμφυτεύματα, όπως συμβαίνει ήδη στην Γερμανία (ΕΔΩ) ή σε μεγάλες πολυεθνικές (ΕΔΩ).

Όπως δήλωσε ο Carstens:

«Με τα μετρητά δεν ξέρουμε σήμερα ποιος χρησιμοποιεί ένα χαρτονόμισμα 100 δολαρίων, δεν ξέρουμε ποιος χρησιμοποιεί ένα χαρτονόμισμα 1.000 πέσος. Η βασική διαφορά με την CBDC (ψηφιακό νόμισμα) είναι ότι η κεντρική τράπεζα θα έχει τον απόλυτο έλεγχο στους κανόνες και τους κανονισμούς που θα καθορίσουν την χρήση του πως θα εκφράζεται η ευθύνη της κεντρικής τράπεζας, και επίσης θα έχουμε την τεχνολογία για να το επιβάλουμε όλο αυτό».

Την ώρα λοιπόν που προκύπτει από τα γεγονότα πως τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά σε σχέση με την διάδοση της νόσου, λόγω των μεταλλάξεων που παρουσιάζονται ή προκαλούνται από τα ίδια τα σκευάσματα, η εκβιαστική επιβολή τους δείχνει πως όσα συμβαίνουν δεν γίνονται προς αντιμετώπιση του όποιοy κορωνοϊού αλλά για την προώθηση συγκεκριμένων πράγματων, τα οποιά τρέχουν παράλληλα με την πρόβα υπακοής των λαϊκών μαζών.


 



 
 
Πηγή: 
https://www.el.gr/nea-taxh/microchips/pagkosmia-ypervomva-o-skopos-toy-ko/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)