Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Βρετανία: Εμβολιασμένοι το 75,5% των θανάτων με κορωνοϊό!

Βρετανία: 

Εμβολιασμένοι το 75,5% των θανάτων 

με κορωνοϊό! 

 

Βρετανία: Εμβολιασμένοι το 75,5% των θανάτων με κορωνοϊό! - Κ.Αρβανίτης: Κίνδυνος ότι θα βλάπτουν τα εμβόλια 

 

 

Προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία που έχει δημοσιεύσει η βρετανική κυβέρνηση και αναφέρονται στους θανάτους

με κορωνοϊό στη χώρα, καθώς το 75,5% των θανάτων είναι εμβολιασμένοι, το 69% μάλιστα με δύο δόσεις. 

Τα δεδομένα τα αναλύει ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο οποίος προειδοποιεί πως «αν όσο επεκτείνεται μία νέα μετάλλαξη, επιδεινώνονται οι δείκτες ενός εμβολίου, αυτό θέτει την υποψία ότι θα φτάσει κάποια στιγμή  που η αναλογία των εμβολιασμένων ανάμεσα σε νοσούντες, σε νοσηλευόμενος και σε θανόντες, όχι απλά θα εξισωθεί, αλλά θα είναι και υψηλότερη από την αναλογία τους στον γενικό πληθυσμό, πράγμα που θα σημάνει ότι όχι μόνο δεν προφυλάσσουν, αλλά βλάπτουν κιόλας (προφανώς λόγω του ήδη διαπιστωμένου φαινόμενου της ADE νόσησης, που είναι ιδιαίτερα έντονο απέναντι στην Δέλτα)».

Όσα αναφέρει στην ανάρτηση του ο Κ.Αρβανίτης

«ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ
ΝΟΣΗΣΕΙΣ CΟVID: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ 62% - ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ 38%
ΘΑΝΑΤΟΙ COVID: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ 75,5% - ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ 24,5%

Το τελευταίο 2μηνο, Ιουλίου-Αυγούστου, μετά την απόλυτη επικράτηση της μετάλλαξης Δέλτα, επιδεινώθηκαν πολύ τα δεδομένα για τους εμβολιασμένους στην Αγγλία.
Εχω κάνει αρκετές δημοσιεύσεις πάνω στην κατάσταση που μας μεταδίδει η Αγγλία, μέσω του επίσημου κρατικού οργανισμού PUBLIC HEALTH ENGLAND, που εκδίδει ένα νέο δελτίο κάθε 2 βδομάδες περίπου.

Στο τελευταίο δελτίο, που αφορά τις 2 βδομάδες, από 15-29 Αυγούστου, τα πράγματα έχουν ως εξής:

1) Από τους νοσήσαντες, το 62% ήταν εμβολιασμένοι (το 42% μάλιστα με 2 δόσεις) και μόνο το 38% ανεμβολίαστοι.

2) Από τις εισαγωγές σε νοσοκομείο, το 52% ήταν εμβολιασμένοι (το 45% με 2 δόσεις) και το 48% ανεμβολίαστοι.

3) Στους θανάτους όμως, οι εμβολιασμένοι κατέχουν πια ένα θλιβερό ρεκόρ. Το 74,5% είναι εμβολιασμένοι (το 69% μάλιστα με 2 δόσεις) και μόνο το 24,5% των θανάτων αφορούν ανεμβολίαστους!!
___________________________________

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ

Επειδή η απλή καταγραφή της πιο πρόσφατης κατάστασης δεν αποδίδει όλη την εικόνα, θα κάνω μια παρουσίαση της κατάστασης, όπως αυτή εξελίχθηκε το τελευταίο 2μηνο και συγκεκριμένα από 4 Ιουλίου ως 29 Αυγούστου, για να γίνει φανερή η εξελικτική τάση που υπάρχει, όπως αυτή αντικατοπτρίζεται στα 5 τελευταία δελτία του PUBLIC HEALTH ENGLAND, (από το δελτίο 18 ως και το δελτίο 22).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οποιος θελήσει να επαληθεύσει τα νούμερα που δίνονται, πρέπει να προσέξει ένα λεπτό σημείο: τα δελτία αυτά περιέχουν ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ όλα τα νούμερα, από 1 Φεβρουαρίου, ως την ημέρα έκδοσης τους. Οπότε, δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αυτούσια, όπως δημοσιεύονται. Για να βρεις τι έγινε κατά τις 2 βδομάδες που μεσολαβούν από κάθε δελτίο ως το επόμενο δελτίο, πρέπει από τα δεδομένα του τελευταίου να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ τα δεδομένα του προηγούμενου, (αφού σε κάθε νέο δελτίο που βγαίνει εμπεριέχεται και το προηγούμενο).

Τα τέσσερα τελευταία 14ήμερα που δημοσιεύτηκαν στοιχεία, είναι:

α)  6-19 ΙΟΥΛΙΟΥ (δεδομένα δελτίου 19 μείον δελτίου 18)
β) 20 ΙΟΥΛΙΟΥ - 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (δεδομένα δελτίου 20 μείον δελτίου 19)
γ) 3 - 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (δεδομένα δελτίου 21 μείον δελτίου 20)
δ) 16 - 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  (δεδομένα δελτίου 22 μείον δελτίου 21)

Για να μην γεμίσω το κείμενο με άπειρα νούμερα, προτίμησα να τα κάνω γραφικές παραστάσεις, για να έχει κανείς καλύτερη εποπτική εικόνα της τάσης που παρατηρείται, από την επικράτηση της Δέλτα και μετά.
Χάριν πληρότητας, πάνω στις γραφικές παραστάσεις, έβαλα ΚΑΙ τα νούμερα.

______________________________________________

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σε κάθε διάγραμμα φαίνεται η τάση των εμβολιασμένων (μπλε χρώμα) και των ανεμβολίαστων (πορτοκαλί χρώμα) κατά τα 4 τελευταία 14ήμερα.
Βλέπουμε ότι οι εμβολιασμένοι από 14ήμερο σε 14ήμερο συνεχώς επιδεινώνονται ραγδαία, σε όλες τις παραμέτρους.
Εχω περιλάβει το σύνολο των εμβολιασμένων, είτε με μία, είτε με δύο δόσεις. Αλλά ακόμη και αν βάζαμε μόνο εκείνους με τις δύο δόσεις, πάλι θα βλέπαμε συνεχώς να επιδεινώνονται, τόσο σε νοσήσεις, όσο και σε νοσηλείες και σε θανάτους.
____________________________________________

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Κάποιοι θα πουν ότι στην Αγγλία οι εμβολιασμένοι είναι πολύ περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους και για αυτό δικαιολογείται να είναι περισσότεροι στις νοσήσεις, άρα και στις νοσηλείες και στους θανάτους!

Αυτό δείχνει να έχει μία κάποια βάση. Για αυτό θα το εξετάσουμε λεπτομερώς, αμέσως.

Φυσικά, εννοείται ότι για να έχουμε αντικειμενική εικόνα, θα πρέπει να ξέρουμε και το ποσοστό των εμβολιασμένων, στον γενικό πληθυσμό της Αγγλίας.

Γιατί αυτό;

1) Γιατί αν η αναλογία εμβολιασμένων/ανεμβολίαστων ανάμεσα στους νοσήσαντες είναι όση και στον γενικό πληθυσμό, αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός δεν βοηθάει να μην νοσήσεις. Αν βοηθούσε το εμβόλιο, τότε περιμένεις ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ποσοστό εμβολιασμένων ανάμεσα στους νοσούντες από Covid.

2) Επίσης αν η αναλογία εμβολιασμένων/ανεμβολίαστων ανάμεσα στους νεκρούς είναι όση και στον γενικό πληθυσμό, αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός δεν βοηθάει να μην πεθάνεις.

Αν βοηθούσε το εμβόλιο, τότε περιμένεις ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ποσοστό εμβολιασμένων ανάμεσα στους νεκρούς από Covid.

Οπως είναι ευνόητο όμως, αυτό που μετράει δεν είναι το ποσοστό εμβολιασμένων σήμερα, αλλά το ποσοστό εμβολιασμένων σε κάθε ένα από αυτά τα 14ήμερα. Χάριν απλότητας, σαν μέσο όρο 14ημέρου θα πάρω τον αριθμό εμβολιασμένων την μεσαία ημέρα του κάθε 14ήμερου. (Κανονικά πρέπει να πάρει κανείς κάθε μία μέρα του 14ήμερου και να βγάλει μέσον όρο, αλλά επειδή ο ρυθμός εμβολιασμού είναι περίπου σταθερός, στο ίδιο αποτέλεσμα θα βρεθούμε, με πολύ μεγάλη προσέγγιση, αν πάρουμε σαν μέσο όρο την τιμή της 7ης μέρας του κάθε 14ήμερου.)

Αυτά δίνονται στο τελευταίο διάγραμμα με παραστατικό τρόπο. (Τα στοιχεία είναι παρμένα από to "Our World In Data".)

Βλέπουμε ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα (4 Ιουλίου ως 29 Αυγούστου) οι εμβολιασμένοι αυξήθηκαν μεν, αλλά πολύ λίγο, μόλις 2,6% και φυσικά ακριβώς τόσο μειώθηκαν οι ανεμβολίαστοι.

Τόσο μικρές μεταβολές ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ για να δικαιολογήσουν την ραγδαία επιδείνωση ΟΛΩΝ των δεικτών που έδειξαν οι εμβολιασμένοι σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ετσι, στο σύνολο των εμβολιασμένων, όλοι οι δείκτες παρουσιάζουν την εξής πορεία, από 4 Ιουλίου ως 29 Αυγούστου:

ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ: + 14%   (από 48% σε 62%)
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ:  + 12%   (από 39% σε 51%)
ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ:  + 9%   (από 43% σε 52%)
ΘΑΝΑΤΟΙ:  + 13%   (από 63% σε 76%)

Ολα αυτά συνέβησαν, ενώ το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό όπως είπαμε αυξήθηκε κατά μόλις 2,6%, γεγονός που δεν αρκεί για να δικαιολογήσει τέτοιες αυξήσεις, εννοείται.

Εστω και αν πάρουμε μόνο τους εμβολιασμένους με 2 δόσεις, από 6 Ιουλίου ως 29 Αυγούστου,  (που πολλοί βάσιζαν σε αυτούς τις ελπίδες τους για ανάδειξη "προστασίας"), επίσης όλοι οι δείκτες τους τραβούν την ανηφόρα.  

Συγκεκριμένα έχουν: 

ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ: + 23%   (από 19% σε 42%)
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ: + 18%   (από 19% σε 37%)
ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ: + 18%   (από 27% σε 45%)
ΘΑΝΑΤΟΙ: + 16%   (από 53% σε 69%)

Ολα αυτά ενώ το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό αυξήθηκε κατά 10% (από 52% σε 62%) γεγονός που πάλι δεν αρκεί για να δικαιολογήσει τις παραπάνω αναφερθείσες αυξήσεις.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ρυθμός αύξησης όλων των δεικτών των εμβολιασμένων (νοσήσεις, νοσηλείες, θάνατοι) αυξάνει με πολύ ταχύτερους ρυθμούς από τους ρυθμούς του εμβολιασμού, οπότε δεν μπορεί να αποδοθεί στην αύξηση του αριθμού των εμβολιασμένων, παρά μόνο κατά ένα μέρος.
Επομένως υπάρχει και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ, που δεν μπορεί να αποδοθεί πουθενά αλλού, παρά στο γεγονός ότι η μετάλλαξη Δέλτα δεν τιθασεύεται από αυτά τα "εμβόλια".
_____________________________________________

ΓΕΝΙΚO ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τα υπάρχοντα εμβόλια (ο θεός να τα κάνει) , έχουν σχεδιαστεί με βάση το αρχικό στέλεχος του SARS-Cov-2 (μετάλλαξη Αλφα).
Απέναντι στην μετάλλαξη Δέλτα δεν προσφέρουν ουσιαστική προστασία, ούτε από μόλυνση, ούτε από νόσηση, ούτε από θάνατο.

Οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ κολλούν από Δέλτα ΚΑΙ νοσούν από Δέλτα ΚΑΙ πεθαίνουν από Δέλτα.

Αυτό δεν φαίνεται μόνο από την παρούσα ανάλυση με τα επίσημα στοιχεία από την Αγγλία, αλλά έχει φανεί και από τα στοιχεία του Ισραήλ.
Αν έχουμε φτάσει πια να μιλούμε για "προστασία" της τάξης του 10-15%, που μάλιστα βαίνει συνεχώς μειούμενο, τότε κοροϊδευόμαστε.

Η τάση όμως να επιδεινώνονται ΟΛΟΙ οι δείκτες τους στο τελευταίο 2μηνο, μπορεί να εξηγηθεί μόνο από το γεγονός ότι η μετάλλαξη Δέλτα ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ στον πληθυσμό.

Αν όσο επεκτείνεται μία νέα μετάλλαξη, επιδεινώνονται οι δείκτες ενός εμβολίου, αυτό θέτει την υποψία ότι θα φτάσει κάποια στιγμή  που η αναλογία των εμβολιασμένων ανάμεσα σε νοσούντες, σε νοσηλευόμενος και σε θανόντες, όχι απλά θα εξισωθεί, αλλά θα είναι και ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ από την αναλογία τους στον γενικό πληθυσμό, πράγμα που θα σημάνει ότι όχι μόνο δεν προφυλάσσουν, αλλά βλάπτουν κιόλας (προφανώς λόγω του ήδη διαπιστωμένου φαινόμενου της ADE νόσησης, που είναι ιδιαίτερα έντονο απέναντι στην Δέλτα).

Αυτό ήδη διαφαίνεται στον ορίζοντα, αλλά θα τεκμηριωθεί ακράδαντα, μόλις βγουν τα επόμενα δελτία, όπου θα δούμε τι έγινε τον Αύγουστο και τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο».

Δείτε τα διαγράμματα στην ανάρτηση του Κ.Αρβανίτη

 https://www.facebook.com/orpheus.greece/posts/2075050855967804

 

 

 

Πηγή:
https://www.pronews.gr/ygeia/1016901_vretania-emvoliasmenoi-755-ton-thanaton-me-koronoio-karvanitis-kindynos-oti-tha

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)