Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ "ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ" ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ 

"ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 

ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ"

ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


https://kaiomenivatos.blogspot.com/

 

Αγαπητοί Συνέλληνες, αγαπητά μέλη και φίλοι του Δικτύου Ελληνισμού και της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με το όνομα, Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης (ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ.).

Η ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ. έχει συντάξει μία ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ κατά παντός υπευθύνου, η οποία έχει ήδη κατατεθεί μία φορά στην Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από επιστημονικό πόρισμα και από τις 58.000 υπογραφές κατά των υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων (τις οποίες έχει συγκεντρώσει το Δίκτυο Ελληνισμού και έχει πιστοποιήσει ως αυθεντικές μέσω συμβολαιογράφου).

Καλείσθε όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε ως μηνυτές στην κατάθεση της ίδια μηνυτήριας αναφοράς που θα πραγματοποιήσουμε για δεύτερη φορά στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Αφού διαβάσετε και συμφωνήσετε με τα αρχεία που σας στέλνουμε, δηλαδή τη μηνυτήρια αναφορά και τα έγγραφα που τη συνοδεύουν, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να υπογράψετε την εξουσιοδότηση προς το δικηγόρο που θα την καταθέσει (σύμφωνα με τις οδηγίες που ακολουθούν) και να την παραδώσετε σ' εμάς ή στο δικηγόρο, είτε με φυσική παρουσία ή ηλεκτρονικά.


 

Σας αποστέλλουμε συνημμένα:

α. Μηνυτήρια αναφορά

Το υπόδειγμα της μηνυτήριας αναφοράς προς την Εισαγγελία, την οποία έχουμε αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας:

https://www.diktyoellinismou.gr/minitirios-ep-perigraphi/

Στην τελευταία παράγραφο της μηνυτήριας αναφοράς αναγράφεται το άτομο, το οποίο ορίζεται ως Πληρεξούσιος και Αντίκλητος για την κατάθεση αυτής στην προκειμένη περίπτωση ο δικηγόρος που επιλέχτηκε.

Η μηνυτήρια αναφορά προς την Εισαγγελία θα συμπληρωθεί από τον Πληρεξούσιο και Αντίκλητο (από το Δικηγόρο δηλαδή) με τα ονόματα και τα στοιχεία που απαιτούνται όλων όσων έχουν κάνει εξουσιοδότηση, όπως περιγράφεται παρακάτω και θα υπογραφεί μόνο από αυτόν.

 

β. Εξουσιοδότηση

Το υπόδειγμα της Εξουσιοδότησης, την οποία απαιτείται να συντάξετε και να επιδώσετε – αποστείλετε στον επιλεγέντα Πληρεξούσιο και Αντίκλητο Δικηγόρο, ο οποίος θα καταθέσει την μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία.

Οι εξουσιοδοτήσεις τοποθετούμενες σε φάκελο, από τον Πληρεξούσιο και Αντίκλητο, επιδεικνύονται στην Εισαγγελία, δεν κατατίθενται σε κανένα και τηρούνται από αυτόν.

Ο Δικηγόρος ονομάζεται Μωυσής Καραμπεΐδης, Φράγκων 3, 6977206384.

Η εξουσιοδότηση αυτή, προς τον Πληρεξούσιο και Αντίκλητο, είναι δυνατόν να γίνει με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

1. Με θεώρηση από το ΚΕΠ του γνησίου της υπογραφής

Για την παράδοση των έντυπων εξουσιοδοτήσεων θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με μέλος του Δικτύου Ελληνισμού (για επικοινωνία 6907586398), στο καφέ "Beyond the Walls" Φράγκων 2, δίπλα στα Διοικητικά Δικαστήρια, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:00 – 19:00.

2. Με επίσκεψη και υπογραφή στο γραφείο του Δικηγόρου

Αν επιθυμείτε να κάνετε εξουσιοδότηση στο γραφείο του δικηγόρου μπορείτε να το πραγματοποιήσετε προσκομίζοντας τυπωμένη την εξουσιοδότηση με τα στοιχεία σας, μέχρι την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 19:00 – 21:00, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί του για να σιγουρέψετε ότι βρίσκεται στο γραφείο του.

3. Ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr

Συνιστάται η έκδοση να γίνει ηλεκτρονικά καθόσον είναι έγκυρη, εκδίδεται γρήγορα από το σπίτι, δεν απαιτείται άλλη θεώρηση και αποστέλλεται ηλεκτρονικά (με email) στον Πληρεξούσιο και Αντίκλητο. Μπορείτε να την πραγματοποιήσετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-exousiodoteses

Τα πλήρη στοιχεία του δικηγόρου περιγράφονται στο έγγραφο "5 - Στοιχεία δικηγόρου για εξουσιοδότηση ηλεκτρονική.pdf"

Για όσους υποβάλουν την Εξουσιοδότηση ηλεκτρονικά, το περιεχόμενο της μηνυτηρίου αναφοράς θα αναγραφεί ολόκληρο στο χώρο που αναγράφει (ζητά) τον λόγο για τον οποίο εξουσιοδοτούμε το Δικηγόρο. Ανοίγετε το έγγραφο "4 - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ (έγγραφη).pdf" και αντιγράφετε το κείμενο από την 1η σελίδα "«ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..." μέχρι την τελευταία σελίδα "Θεσσαλονίκη, ... Σεπτεμβρίου 2021, μετά τιμής, ο εκκαλών".

Αφού εκδοθεί το έγγραφο, το αποθηκεύετε και το αποστέλετε στο email της ΕΛΔΔΙΕΣ (eddes@diktyoellinismou.gr), μέχρι τις 19:00 της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου 2021.

Η πλήρης εικόνα της ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης θα πρέπει να έχει τη μορφή όπως στο συνημμένο έγγραφο “6 - Τελική μορφή που πρέπει να έχει η ηλεκτρονική εξουσιοδότηση.pdf”.

 

γ. Επιστημονικό Πόρισμα

Αντίγραφο του Επιστημονικού Πορίσματος Επιστημονικής Επιτροπής, το οποίο ο Δικηγόρος θα επισυνάψει στη μηνυτήρια αναφορά. Επίσης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας

https://www.diktyoellinismou.gr/epistimoniki-perigraphi/


 

δ. Ένορκη βεβαίωση

Αντίγραφο της υπ' αρίθμ - 6580 Ένορκης Βεβαίωσης Συμβολαιογράφου με την οποία βεβαιούνται οι 57.780 υπογραφές πολιτών κατά των υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων, την οποία ο δικηγόρος θα επισυνάψει στη μηνυτήρια αναφορά. Επίσης είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας

https://www.diktyoellinismou.gr/enorki-vevaiosi/

 

Για την επίδοση δεν απαιτείται κάποιο παράβολο και οικονομική επιβάρυνση.

Μετά την επίδοση της μηνυτήριας αναφοράς θα ψηφιοποιηθεί το επικυρωμένο αντίγραφό της και θα σας αποσταλλεί στο email σας.

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Δίκτυο Ελληνισμού, 6907586398 ή με email με την ΕΛΔΔΙΕΣ, eddes@diktyoellinismou.gr.

Επικοινωνήστε και διαδώστε αυτό το μήνυμα σε μέλη και μη του Δικτύου Ελληνισμού για να συμμετάσχουν στην προσπάθεια.

 

Εκ της ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ.

Μπλιούμης Βάιος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)