Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

New York Post: O Wei Jingsheng, o πιο διάσημος Κινέζος αντικαθεστωτικός αποκαλύπτει ότι ο ιός απελευθερώθηκε στη διάρκεια των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων στη Wuhan τον Οκτώβριο του 2019

New York Post: 

O Wei Jingsheng, 

o πιο διάσημος Κινέζος αντικαθεστωτικός αποκαλύπτει ότι 

ο ιός απελευθερώθηκε 

στη διάρκεια των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων στη Wuhan 

τον Οκτώβριο του 2019

 

 

Οι κινεζικές αρχές εργάστηκαν για την καταστολή των ειδήσεων για το ξέσπασμα της Wuhan ενώ «εξαφάνισαν» αντιφρονούντες και πληροφοριοδότες

Ο πιο διάσημος Kινέζος αντικαθεστωτικός που ζει στις ΗΠΑ προειδοποίησε τις αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών ότι ένας κορωνοϊός εξαπλωνόταν στη Wuhan τον Νοέμβριο του 2019 – έξι εβδομάδες πριν η Κίνα παραδεχτεί ότι υπήρξε ένα ξέσπασμα.

Ο Wei Jingsheng, ο πατέρας του κινεζικού δημοκρατικού κινήματος, αποκαλύπτει στο νέο βιβλίο της ρεπόρτερ Sharri Markson «Τι πραγματικά συνέβη στη Γουχάν», ότι άκουσε για έναν μυστηριώδη νέο ιό κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων στη Wuhan τον Οκτώβριο του 2019.

Πολύ ανήσυχος, ο πρώην έμπιστος του ΚΚΕ της Κίνας, η φυγή του οποίου στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1997 έγινε παγκόσμια είδηση, προειδοποίησε τις Υπηρεσίες Πληροφοριών, έναν Αμερικανό πολιτικό με σχέσεις με τον πρόεδρο και την Κινέζα ακτιβιστή ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Dimon Liu.

Ερωτηθείς αν είχε την αίσθηση ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών έπαιρναν σοβαρά τις πληροφορίες του σχετικά με έναν νέο ιό στη Wuhan, ο 70χρονος Wei  είπε: «Ένιωσα ότι δεν ανησυχούσαν τόσο πολύ όσο εγώ, έτσι προσπάθησα να δώσω ό, τι μπορoύσα σαν πληροφορίες. Μπορεί να μην πίστευαν ότι υπάρχει κυβέρνηση μιας χώρας που θα έκανε κάτι τέτοιο (συγκάλυψη ιού). Συνεχίζω λοιπόν να το επαναλαμβάνω σε μια προσπάθεια να τους πείσω ».
Ο Wei Jingsheng αποκάλυψε ότι άκουσε για πρώτη φορά τον κορονοϊό κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων στη Wuhan τον Οκτώβριο του 2019.

Ο Wei είπε ότι «ανησυχεί πολύ γιατί με όποιον τρόπο το κομμουνιστικό καθεστώς απελευθέρωσε αυτόν τον ιό, ένιωσα ότι η Δύση δεν είναι προετοιμασμένη».


Μόλις στις 31 Δεκεμβρίου η Κίνα ειδοποίησε ακούσια τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι υπήρξε ένα ξέσπασμα στο Wuhan. Το Πεκίνο αρνήθηκε αρχικά ότι η COVID-19 ήταν μεταδοτική από άνθρωπο σε άνθρωπο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2020, όταν παραδέχτηκε ότι υπήρχαν στοιχεία μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ο Wei ο οποίος πέρασε 18 χρόνια στις κινεζικές φυλακές για αντίρρηση στο κομμουνιστικό καθεστώς, είναι ιδιαίτερα σεβαστός και από τις δύο πλευρές της αμερικανικής πολιτικής και έχει δημιουργήσει σχέσεις με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Mike Pompeo και την πρόεδρο της Βουλής, Nancy Pelosi.

Ο Wei είπε ότι έμαθε για τον ιό από επαφές υψηλού επιπέδου που διατηρεί στο Πεκίνο.

«Μίλησα με τον Dimon και μερικούς άλλους Αμερικανούς πολιτικούς στο Σώμα για τον κίνδυνο αυτής της κατάστασης», είπε. Ο Wei δεν αποκάλυψε σε ποιον πολιτικό είπε. «Δεν είμαι σίγουρος αν αυτός ο πολιτικός θέλει να μιλήσω γι ‘αυτόν εδώ», είπε. «Θέλω όμως να πω ότι είναι ένας αρκετά υψηλά ιστάμενος ώστε να μπορεί να φτάσει στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών».

Ο David Asher, αξιωματούχος του State Department που ήταν επικεφαλής μιας ειδικής ομάδας για την προέλευση του COVID-19, είπε ότι η ευκαιρία που δόθηκε από την προειδοποίηση της Wuhan ήταν σαν να «σταματήσουμε την 11η Σεπτεμβρίου πριν συμβεί». Ο Asher, είπε ότι η αμερικανική κυβέρνηση είχε άλλα κρίσιμα στοιχεία πρώιμης προειδοποίησης στα τέλη του 2019, αλλά απέτυχε να συνδέσει τις τελείες.

Είπε ότι η αμερικανική κυβέρνηση είχε πρώτα πληροφορίες για τους εργαζόμενους του Ινστιτούτου ιολογίας Wuhan που αρρώστησαν με συμπτώματα παρόμοια με τον COVID στα τέλη του 2019-ένα χρόνο πριν το ανακαλύψει κατά τη διάρκεια της έρευνάς του για την προέλευση του ιού για το State Department. Μέχρι τότε, 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως είχαν πεθάνει από τον COVID-19.

Ο Asher είπε ότι ήταν σοκαρισμένος όταν ανακάλυψε ότι “θα μπορούσαμε στην πραγματικότητα να είχαμε προ -γνώση” για τον κορονοϊό.

«Θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε τον Νοέμβριο του 2019 ότι συνέβη μια καταστροφή στη Wuhan – μέσα στις σημαντικότερες βιολογικές εγκαταστάσεις τους που σχετίζονται με την έρευνα για τον κορονοϊό», είπε.

«Kάτι απολύτως τραγικό, τραυματικό και δραματικό που συνέβαινε και θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε σε αυτό. Όλος ο κόσμος θα μπορούσε να είναι διαφορετικός. Θα ήταν σαν να σταματούσαμε την 11η Σεπτεμβρίου πριν συμβεί ».

Οι κινεζικές αρχές ενεργούσαν για την καταστολή των ειδήσεων για το ξέσπασμα της Wuhan καθαρίζοντας το διαδίκτυο από δημοσιεύσεις και ειδήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και «εξαφανίζοντας» αντιφρονούντες και πληροφοριοδότες που προσπάθησαν να προειδοποιήσουν. Οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για έναν νέο κορονοϊό δεν εμφανίστηκαν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2019 και μόνο μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2020 οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία έκλεισαν τα σύνορα για τους ταξιδιώτες από την Κίνα.

Η Liu αποκαλύπτει στο “What Really Happened in Wuhan” ότι ο Wei της ανέφερε για τον ιό στις 22 Νοεμβρίου 2019, σε ένα δείπνο όπου παρευρίσκονταν επίσης ο σύζυγός της, πρώην πράκτορας της CIA, Robert Suettinger.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω τι μου είπε», εξηγει η Κινέζα ακτιβίστρια Liu. «Εκείνη την εποχή, είχα σκεφτεί ότι ο κορονοϊός δεν μπορούσε να είναι χειρότερος από τον SARS. Και ο SARS, όπως γνωρίζαμε από την εμπειρία, δεν ήταν τόσο μεταδοτικός και θα μπορούσε να περιοριστεί. Νόμιζα ότι τότε ήταν έτσι. Εντάξει-σκέφτηκα-, υπήρξε ένα ξέσπασμα, αλλά οι αρχές και η πρόοδος των ιατρικών επιστημών θα μπορούσαν να περιορίσουν την εξάπλωσή του ».

Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Αντίθετα οι κινεζικές αρχές εργάστηκαν για την καταστολή των ειδήσεων για το ξέσπασμα της Wuhan καθαρίζοντας το διαδίκτυο από δημοσιεύσεις και ειδήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και «εξαφανίζοντας» αντιφρονούντες και πληροφοριοδότες.

Οπως εξηγεί ο Wei λέει στο βιβλίο της Sharri Markson : «Τις τελευταίες δεκαετίες, η ικανότητα του ΚΚΚ να σφραγίζει πληροφορίες είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή από εσάς τους Δυτικούς».

 


 

 

Πηγή: 

https://kourdistoportocali.com/news-desk/new-york-post-gt-o-wei-jingsheng-o-pio-diasimos-kinezos-antikathestotikos-apokalyptei-oti-o-ios-apeleytherothike-sti-diarkeia-ton-pagkosmion-stratiotikon-agonon-sti-wuhan-ton-oktovrio-toy-2019/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)