TRANSLATOR

Σελίδες

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Μετά το Ισραήλ και την Μ. Βρεττανία και η Σουηδία με κοινά στατιστικά! Το 70% των «νεκρών από κορωνοϊό» είναι πλήρως εμβολιασμένoι.Οι 7 στους 10 που πέθαναν από covid19 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι!!!

Μετά το Ισραήλ και την Μ. Βρεττανία 

και η Σουηδία με κοινά στατιστικά! 

Το 70% των «νεκρών από κορωνοϊό» είναι πλήρως εμβολιασμένoι.

Οι 7 στους 10 που πέθαναν από covid19 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι!!!

 

 

Σουηδία: Το 70% των «νεκρών από κορωνοϊό» είναι πλήρως εμβολιασμένoι.

Η εφημερίδα Svenska Dagbladet επεσήμανε ότι στην πραγματικότητα, μια πλειοψηφία των πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων πέθανε από Covid-19 μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 24 Σεπτεμβρίου. Από αυτούς που πέθαναν, επτά στους δέκα ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Η μέση ηλικία του πλήρως εμβολιασμένου νεκρού είναι τα 86 έτη.

Παρ ‘όλα αυτά, οι ερευνητές εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο εμβολιασμός προσφέρει προστασία από σοβαρές ασθένειες και θάνατο, αλλά ότι η προστασία υπάρχει μόνο για σύντομο διάστημα. Ως εκ τούτου, τα άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα συνιστάται να είναι πολύ προσεκτικά.

«Τα άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα είναι γενικά καλά προστατευμένα, αλλά αυτό σημαίνει να συνεχίσουν να είναι προσεκτικοί αυτό το φθινόπωρο», δήλωσε ο Farshid Jalalvand, κλινικός ερευνητής μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Lund.

Είπε στη Svenska Dagbladet ότι υπάρχουν «αρκετές εξηγήσεις» για τον υψηλό αριθμό των πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων που πεθαίνουν από τον SARS-CoV-2. «Οι κύριοι λόγοι είναι πιθανώς ότι έχει περάσει αρκετός χρόνος από τότε που εμβολιάστηκαν οι οι πιο ηλικιωμένοι, η κάλυψη του εμβολιασμού έχει αυξηθεί, οι περιορισμοί έχουν χαλαρώσει και η παραλλαγή δέλτα ανέκαμψε. “

Η εφημερίδα πήρε συνέντευξη από αρκετούς ηλικιωμένους πλήρως εμβολιασμένους, οι οποίοι τώρα είναι απογοητευμένοι που η ζωή δεν θα επιστρέψει στην κανονικότητά της παρά το γεγονός ότι έλαβαν δύο δόσεις. Σύμφωνα με μια εκτυπωμένη βρετανική μελέτη, το προστατευτικό αποτέλεσμα αυτών των ενέσεων φαίνεται να μειώνεται μετά από μόλις τρεις μήνες.

Για τη Μόνα Σερένιους, 81 ετών, το μέλλον ως εμβολιασμένο άτομο δεν είναι τόσο λαμπρό όσο περίμενε. Επειδή παρακολουθεί στενά τις ειδήσεις, λέει ότι έχει ακούσει για πρόσφατες αναφορές ότι το εμβόλιο Covid-19 δεν παρέχει τη μακροπρόθεσμη προστασία που πολλοί περίμεναν.

Σύμφωνα με τη Σουηδική Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας, περίπου το 84,2% του πληθυσμού άνω των 16 ετών έχει λάβει τουλάχιστον 1 δόση.

Τα νέα του LifeSite ανέφεραν επίσης την αποτυχία της αποτελεσματικότητας του εμβολίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια παρόμοια μελέτη του Humetrix για το έργο Salus του Υπουργείου Άμυνας που ανέλυε τα δεδομένα του Medicare διαπίστωσε ότι οι «πλήρως ανοσοποιημένοι» ασθενείς του Medicare αντιπροσωπεύουν σήμερα περίπου το 60% των νοσηλειών.

Το Project Salus είναι ένα πρόγραμμα αξιοποίησης δεδομένων βασισμένο σε AI που διαχειρίζεται το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών (DOD). Εξετάζει ένα τεράστιο δείγμα δεδομένων 5,6 εκατομμυρίων δικαιούχων Medicare, εκ των οποίων το 80% είναι άνω των 65 ετών..svd.se/aubedigitale 12/10/21

Το σουηδικό μοντέλο πρωτοπόρο και στη διαφάνεια!!!………

 
 
 
Πηγή:
https://dimpenews.com/2021/10/12/%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%b7%ce%b4%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf-70-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8a%cf%8c/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)