TRANSLATOR

Σελίδες

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ: «ΑΠΑΤΗ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ... (Ηχητικό)

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ: 

«ΑΠΑΤΗ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ 

ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝ,ΟΪΟ. 

ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΡΟΚΑΛΩ 

ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΣ

ΑΓΓΕΛΕΑ 

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ 

ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ 

ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ... 

(Ηχητικό)

 


 

...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ»! ΗΧΗΤΙΚΟ!

Σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης, επικεφαλής του σωματείου ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, στην εκπομπή του Γεράσιμου Βραχιολίδη «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» κάνει φοβερές αποκαλύψεις και πετά το γάντι στους δικαστές και εισαγγελείς να τον μηνύσουν και να τον στείλουν στο αυτόφωρο. Μάλιστα «απειλεί» ευθέως ότι τις επόμενες μέρες θα κάνει ανάρτηση στο site του σωματείου με την οποία θα προτρέπει τους πολίτες να μην εμβολιαστούν και να μην ακούν τους απατεώνες πολιτικούς, ούτε δικαστές και εισαγγελείς. Κάντε κλικ εδώ στα κόκκινα γράμματα και ακούστε από το 32.00'' ως το τέλος την εκπληκτική συνέντευξη του Παναγιώτη Θεοδωρίδη.

 


https://www.mixcloud.com/grdradios/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82-04102021/

 

Συγκεντρώσαμε τα βασικότερα από όσα είπε εδώ κάτω:

 

ηχητικο επικεφαλης σωματειου

 

Θεοδωρίδης:  

Μου άρεσε πολύ αυτό που ειπώθηκε ότι η Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα κυνηγήσει τα sites που είναι κατά του εμβολιασμού. Εμείς τις επόμενες μέρες θα κάνουμε σχετική ανάρτηση στο site μας antistasitora.gr σε πολύ πιο έντονο ύφος από αυτό που θέλει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και την ώρα που θα κάνουμε την ανάρτηση θα τη στείλουμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα τους πούμε «ελάτε, εδώ είμαστε, θέλουμε αυτόφωρο, πηγαίντε μας γιατί εκεί θα ειπωθούν τα πάντα». Δεν τολμάνε να μας αγγίξουν γιατί όταν έχουμε καταφερθεί κατα δικαστών και εισαγγελέων με γλώσσα τρούμπας για να τους προκαλέσουμε και δεν τολμά

νε να κινηθούν εναντίον μας-θα δούμε αν θα το κάνουν τώρα. Ό,τι όμως και να κάνουν προσπαθούν να κόψουν το φρόνημα αυτών που είναι και αισθάνονται ελεύθεροι-και δεν πρόκειται ποτέ να προσκυνήσουν αυτούς τους απατεώνες.


--Το ερώτημα όμως είναι το εξής: βγαίνουν αποφάσεις οι οποίες αποκόπτουν τους εναντιούμενους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό από το να ασκήσουν τα συνταγματικά τους δικαιώματα. Η εισαγγελία πριν από μερικές ημέρες αποφάσισε ότι δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος των εκπαιδευτικών που απαγορεύουν την είσοδο στα παιδιά τους επειδή δεν έχουν κάνει slef test, αντιθέτως γονέας που δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις πήγε σιδηροδέσμιος στην ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν μπορεί λοιπόν ο έλληνας πολίτης να στραφεί σε βάρος εκπαιδευτικών-προφφανώς έχουν ασυλία, και αν σε αυτών την ασυλία προσθέσουμε την ασυλία-ακαταδίωκτο που έχουν όλοι οι κρατικοί λοιμωξιολόγοι (και άλλοι κρατικοί γιατροί), και την ήδη υπάρχουσα ασυλία βουλευτών-υπουργών, ερωτάται πού βρίσκεται ο έλληνας πολίτης; Είναι πολίτης τρίτης κατηγορίας;


Θεοδωρίδης: Ο έλληνας πολίτης ανήκει στην κατηγορία αυτών που δεν έχουν γνώση. Δεν χρειάζεται να έχει πάρα πολλε΄ς γνώσεις, χρειάζεται να ξέρει τα βασικά. Ποια είναι αυτά; Να ξέρει τι λέει το Σύνταγμα και οι νόμοι που συμφωνούν με το Σύνταγμα. Όποιος νόμος δεν συμφωνεί με το Σύνταγμα δεν εφαρμόζεται. Κάτω από τους νόμους του Συντάγματος είναι όλα τα άλλα: Προεδρικά διατάγματα, εγκύκλιοι, υπουργικές αποφάσεις, μεμονωμένες ή κοινές υπουργικές αποφάσεις. Ό,τι γίνεται από πέρσι τον Μάρτιο που ξεκίνησε το πρώτο lockdown γίνεται με ΚΥΑ (κοινές υπουργικές αποφάσεις).Υπάρχει ο Ν.3418/2005 ο οποίος είναι ο κώδικας ιατρικής δεοντολογίας, που δεν είναι τίποτε άλλο από τον όρκο του Ιπποκράτη σε νόμο. Ο όρκος του Ιπποκράτη λέει ότι δεν θα κάνεις καμία ιατρική πράξη από την πρόληψη ως το τέλος, χωρίς τη συναίνεση του ατόμου. Αυτό το ίδιο πράγμα λέει ο Ν. 3418/2005. Υπάρχει και το άρθρο 338 του Ν.4512/2018 που μας λέει ότι όποια απόφαση παραβιάζει τον Ν.3418/2005 είναι άκυρη. Άρα έχουμε έναν νόμο, τον 4512/2018 και τον Ν.3418/2005 οι οποίοι είναι υπεράνω των υπουργικών αποφάσεων, άρα όλες οι κοινές υπουργικές αποφάσεις που επιβάλλουν ιατρικές πράξεις είναι άκυρες. Δεν χρειάζεται να πάμε ούτε σε ανθρώπινα δικαιώματα ούτε σε διεθνείς συμβάσεις, πάμε στην αρχή, την ώρα που η υπουργική απόφαση παραβιάζει τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας, είναι άκυρη, ΄'αρα δεν εφαρμόζουμε τίποτε. Όχι ότι δεν ισχύουν τα υπόλοιπα άρθρα του Συντάγματος, οι διεθνείς συμβάσεις, δεν χρειάζεται όμως να πάμε γιατί εδώ έχουμε τον ορισδμό της ακυρότητας των υπουργικών αποφάσεων.
Πάμε τώρα σε ότι έχει να κάνει με την ασυλία που παρέχουν σε καθηγητές και εκπαιδευτικούς. Βγήκε εισαγγελέας και είπε ότι δεν θα πηγαίνουν αυτόφωρο οι καθηγητές, οι γυμνασιάρχες και οι λυκειάρχες, αλλά οι καθηγητές μπορούν να πηγαίνουν τους πολίτες-γονείς που εναντιώνονται σε αυτόύς! Αυτός που αποφάσισε αυτά θεωρείται εισαγγελέας, δηλαδή δικαστικός λειτουργός. Το άρθρο 4 του Συντάγματος το ξέρει; Το Σύνταγμα έχει 2 ειδών άρθαρα: τα θεμελιώδη, τα οποία ούτε αλλάζουν ούτε καταργούνται με οποιαδήποτε αναθεώρηση του Συντάγματος, και όλα τα άλλα τα οποία και καταργούνται και τροποποιούνται με κάθε αναθεώρηση του Συντάγματος. Έχοτυμε λοιπόν το γνωστό άρθρο 86 βτου Συντάγματος το οποίο δίνει την ασυλία σε υπουργούς και βουλευτές, το οποίο μείμναι τροποποιούμενο και καταργούμενο σε κάθε αναθεώρηση, και έχουμε το άρθρο 4 το οποίο είναι θεμελιώδες,. Δεν καταργείται, δεν τροποποιείται. Το άρθρο 4 λοιπόν μας λέει ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. Και εωρωτάται αυτός που αυτοαποκαλείται εισαγγελέας ποιο έχει μεγαλύτερη ισχύ; Το άρθρο 4 που λέει είμαστε ίσοι απέναντι στους νόμους, που θα πρέπει να εφαμροστεί η αυτόφωρη διαδικασία σε έναν δημόσιο υπάλληλο, που είναι καθηγητής και παραβιάζει το καθήκον του ή θα εφαρμοστεί μόνον εναντίον του κόσμου που κινείται δικαστικά σε βάρος αυτού που παραβιάζει το άρθρο 4 του Συντάγματος;


--Άρα ο πολίτης ο οποίος συνελήφθη, είχε δικαίωμα να στραφεί εναντίον του εισαγγελέα;


Θεοδωρίδης: Φυσικά. Θα βγουν όλα στη φόρα αυτά όταν μας πάνε στην έδρα-θα τους αναγκάσουμε να μας πάνε στην έδρα, το μεγάλο τους πρόβλημα είναι αυτό-και δεν θέλουν να φτάσουμε στην έδρα του δικαστηρίου. Απέναντί τους τότε, δεν θα έχουν κανένα δικηγόρο ο οποίος αν αντιμιλήσει κατά εισαγγελέα και δικαστή θα βρεθεί εκτός επαγγέλματος. Θα έχουν απέναντί τους αυτούς που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους κοπανάνε στα μούτρα ακριβώς την απάντηση στην οποία δεν μπορούν να απαντήσουν. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν τολμάνε να κινηθούν εναντίον μας. Και θα το δείτε τις επόμενες ημέρες που θα ανεβάσουμε στο site μας «Μην κάνετε εμβόλια, μην ακολουθείτε τις συμβουλές των απατεώνων της βουλής, μην ακολουθείτε τις συμβουλές των απατεώνων δικαστών και εισαγγελέων. Θα ζητάτε επιτόπου να γίνεται αυτόφωρη διαδικασία κατά του εκπαιδευτικού για παράβαση καθήκοντος. Επιτόπου μήνυση και κατά του αστυνομικού, που σαν δημόσιος υπάλληλος παραβαίνει το καθήκον του και πρέπει να ακολουθε την αυτόφωρη διαδικασία».

Η κυβέρνηση και το σύστημα γενικά, κάνει το άσπρο-μαύρο. Αναφορικά με τον κορωνοϊό, οι 25 ή 40 νεκροί που παρουσιάζουν καθημερινά δεν έχουν σχέση με τον κορωνοϊό. Καθημερινά στην Ελλάδα πεθαίνουν γύρω στα 350 άτομα. Δηλαδή μεταξύ 120.000 και 130.000 το χρόνο από οτιδήποτε, είτε από τροχαία, είτε από καρδιά, από πνευμονίες κλπ. Μην ξεχνάτε ότι έχουν απαγορευτεί οι νεκροψίες για τον Covid. Όσες έχουν γίνει με εισαγγελική παραγγελία, έχει αποδειχτεί ότι κανείς δεν έχει πεθάνει από covid, και οι περισσότεροι έχουν πεθάνει από τραύματα που δημιούργησαν οι γιατροί κατά τη διασωλήνωση, κάνανε πληγές μέσα σε όργανα και από αυτές τις πληγές πέθανε ο κόσμος. Και αυτούς τους θάψανε ότι –τάχα- πεθάνανε από covid. Όλοι αυτοί βρίσκονται κατηγορούμενοι με τις κινήσεις που έχει κάνει ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Γι' αυτό ακριβώς απαγορέψανε τις νεκροψίες. Προσέξτε το εξωφρενικό: έχεις έναν ιό, ο οποίος, λένε θα μας σκοτώσει. Πεθαίνει κάποιος, για ποιο λόγο να μην του κάνεις νεκροψία; Μα, όταν έχεις μία τέτοια περίπτωση και κάποιος πεθαίνει, τον ανοίγουν, ψάχνουν τα πάντα για να βρουν τα αίτια που τον σκότωσαν ώστε οι αρμόδιοι γιατροί και ερευνητές να μπορέσουν να τον αντιμετωπίσουν. Εδώ σου λένε, τον βάζουν σε σακκούλα μέσα και τον θάβουν. Δηλαδή να μην βρούμε την αιτία, ας τον αφήσουμε να μας πεθαίνει ο ιός. Αυτό και μόνο δείχνει την απάτη τους. Και τώρα ονομάζουν «ελευθερία» τη σκλαβιά. Γι' αυτό λέω κάνουν το άσπρο-μαύρο.
Αναφορικά με τον φασισμό-ναζισμό μέσω του οποίου προσπαθούν να τεκμηριώσουν αδικήματα σε βάρος των sites που γράφουν κατά των μαζικών εμβολιασμών. Τι σημαίνει να είναι κάποιος ναζιστής και φασίστας; Ένα πράγμα σημαίνει ναζισμός-φασισμός: είναι η επιβολή της άποψής σου με τη βία. Τι μας κάνει ο Μητσοτάκης; Και όλη η Βουλή-δεν είναι μόνο θέμα Μητσοτάκη: με τη βία, με τις απειλές, με τις αναστολές, με το κόψιμο των μισθών προσπαθεί να επιβάλει την άποψή του. Ποιος λοιπόν είναι ο ναζιστής και φασίστας; Αυτοί ακριβώς που είναι επάνω στην εξουσία. Διότι αν φοράγανε παντελόνια θα λέγανε ανοιχτά να γίνουν νεκροψίες. Πού έχουν πεθάνει όσοι έχουν δηλωθεί ότι έχουν πεθάνει από κορωνοϊό; Μόνο μέσα στα δημόσια νοσοκομεία. Κανείς δεν έχει πεθάνει από covid-19 στο σπίτι του, κανείς δεν έχει πεθάνει από covid-19 σε ιδιωτικό νοσοκομείο και προκαλώ τον δημόσιο εισαγγελέα αν φοράει παντελόνια να ανοίξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των νοσοκομείων και των ιατρών για να δούμε πόσα λεφτά παίρνουνε λίγο μετά την ανακοίνωση κάποιου που έχει πεθάνει από κορωνοϊό.


 

 

Πηγή: indobserver.gr

 

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/10/blog-post_871.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)