TRANSLATOR

Σελίδες

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Εντατικολόγος περιγράφει εφιαλτικές καταστάσεις από τις παρενέργειες των εμβολίων

Εντατικολόγος 

περιγράφει εφιαλτικές καταστάσεις 

από τις παρενέργειες των εμβολίων


 

Η Dr. Patricia Lee, M.D., ιατρός ΜΕΘ με έδρα την Καλιφόρνια, εξέδωσε μια συγκλονιστική επιστολή προς τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, στην οποία ισχυρίζεται ότι έχει παρατηρήσει περισσότερους τραυματισμούς από τα αμφιλεγόμενα εμβόλια COVID-19 από ό,τι έχει παρατηρήσει τα τελευταία 20 χρόνια που εργάζεται ως γιατρός.

Στην επιστολή της περιγράφει ότι παρατηρεί “εντελώς υγιή άτομα να υφίστανται σοβαρούς, συχνά θανατηφόρους, τραυματισμούς”, σημειώνουν οι δικηγόροι της σε επόμενο ηλεκτρονικό μήνυμα. Αυτές περιλαμβάνουν “εγκάρσια μυελίτιδα, με αποτέλεσμα τετραπληγία, πνευμονοκυστική πνευμονία, πολυοργανική ανεπάρκεια, θρόμβωση του εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου, αιμορραγικό σοκ μετά τον τοκετό και σηπτικό σοκ, καθώς και διάχυτη CMV και CMV viremia

Στην επιστολή, η Δρ Λι επισημαίνει ότι, ενώ είναι “πλήρως εμβολιασμένη για τον Covid-19”, η “προσωπική της εμπειρία φέτος, αντιμετωπίζοντας ασθενείς σε μια πολυάσχολη ΜΕΘ, δεν συνάδει με τους ισχυρισμούς των ομοσπονδιακών υγειονομικών αρχών σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων Covid-19”.


Η Dr. Lee είναι αδειούχος ιατρός στην Καλιφόρνια και έλαβε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας. Έλαβε μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Georgetown και σε “νοσοκομεία που συνδέονται με το Χάρβαρντ” και είναι γιατρός “για περισσότερα από 20 χρόνια”. Ωστόσο, σημειώνει ότι σε όλη την ιατρική της εμπειρία, “δεν έχει γίνει ποτέ μάρτυρας τόσων πολλών τραυματισμών που σχετίζονται με τα εμβόλια μέχρι φέτος”.

Σημειώνει στην επιστολή της ότι αισθάνεται “οδύνη που το παραδέχεται αυτό”, αλλά “αναγκάστηκε από τη συνείδησή της να αναφέρει τα γεγονότα” όπως τα παρατήρησε ενώ εργαζόταν στη ΜΕΘ.

Στη συνέχεια απαριθμεί μια χούφτα “ενδεικτικά παραδείγματα τραυματισμών που σχετίζονται με το εμβόλιο Covid-19 και τα οποία έχω παρατηρήσει από πρώτο χέρι”. Σημείωσε ότι “η κλινική μου κρίση είναι ότι καθένας από αυτούς τους τραυματισμούς προκλήθηκε από το εμβόλιο Covid-19, επειδή δεν υπήρχε άλλη εύλογη εξήγηση για αυτούς τους τραυματισμούς εκτός από το γεγονός ότι οι ασθενείς είχαν εμβολιαστεί πρόσφατα”.

FBhSBbdWYAYCcl5

Οι αντιδράσεις του εμβολίου που παρατίθενται στην επιστολή της απεικονίζουν υγιή άτομα που υπέστησαν σοβαρές και θανατηφόρες βλάβες, συμπεριλαμβανομένης της εγκάρσιας μυελίτιδας, που είχε ως αποτέλεσμα τετραπληγία, πνευμονοκυστική πνευμονία, πολυοργανική ανεπάρκεια, θρόμβωση του εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου, αιμορραγικό σοκ μετά τον τοκετό και σηπτικό κόκκο, καθώς και διάχυτη CMV και CMV-βιρεμία. Η Lee τα σημείωσε αυτά σε  επιστολή την 6η Οκτωβρίου που εξέδωσαν οι δικηγόροι της στις ίδιες υπηρεσίες.

download

Η Δρ Lee σημείωσε ότι “περίπου οι μισοί από τους ασθενείς που περιγράφονται λεπτομερώς” στην επιστολή της έχουν πεθάνει έκτοτε. “Όσοι επέζησαν αγωνίζονται με μακροχρόνιες συνέπειες και μειωμένη ποιότητα ζωής”, έγραψε.

“Φαίνεται στατιστικά απίθανο ότι ένας ιατρός θα μπορούσε να γίνει μάρτυρας τόσων τραυματισμών από το εμβόλιο Covid-19, εάν οι ισχυρισμοί της ομοσπονδιακής υγειονομικής αρχής σχετικά με την ασφάλεια του Covid-19 ήταν ακριβείς”.

“Έχω μιλήσει με συναδέλφους που είχαν επίσης παρόμοιες εμπειρίες κατά τη θεραπεία ασθενών”. Πρόσθεσε ότι οι συνάδελφοί της διστάζουν να μιλήσουν για παρόμοιες εμπειρίες, φοβούμενοι ότι θα τροφοδοτήσουν “δισταγμό για τα εμβόλια” και θα αντιμετωπίσουν πιθανή τιμωρία.

download 1

“Δεν μπορώ πλέον να αποδεχθώ σιωπηλά τη σοβαρή βλάβη που προκαλούν τα εμβόλια Covid-19”, κατέληξε η Δρ Lee. “Ελπίζω ειλικρινά ότι η αντίδραση σε αυτή την επιστολή δεν θα επικεντρωθεί σε μένα, αλλά μάλλον θα επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση των σοβαρών ζητημάτων ασφάλειας αυτών των προϊόντων, τα οποία, χωρίς αμφιβολία, είτε σας έχουν διαφύγει είτε επιλέγετε να αγνοήσετε”.

Μετά την έκδοση της αρχικής επιστολής, οι δικηγόροι της έστειλαν άλλη μια επιστολή στο CDC και τον FDA, λέγοντας ότι η “αποτυχία των οργανισμών να απαντήσουν είναι άκρως ανησυχητική”, προσθέτοντας ότι ζητούν απάντηση ώστε να μπορέσουν να “οργανώσουν μια συζήτηση και μια συνεδρία συλλογής πληροφοριών μεταξύ της Dr. Lee και των αρμόδιων εκπροσώπων στο CDC και τον FDA”.


Πηγή: nationalfile.com


https://theflagreport.com/entatikologos-perigrafei-efialtikes-katastaseis-apo-tis-parenergeies-ton-emvolion/

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/10/blog-post_8034.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)