TRANSLATOR

Σελίδες

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Γιατί οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν; Αποκαλυπτικό βίντεο από τις ΗΠΑ

Γιατί οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν; Αποκαλυπτικό βίντεο από τις ΗΠΑ

 


Ένα αποκαλυπτικό βίντεο ανέβασε πρόσφατα στο διαδίκτυο ο γνωστός στις Ηνωμένες Πολιτείες  γιατρός dr Kevin Stillwagon εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι κινδυνεύουν πολύ από κοινές λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά και από τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού.

Το video έχει την μορφή ενός ολιγόλεπτου διαγγέλματος και εμείς σας το παραθέτουμε μεταφρασμένο χωρίς ωστόσο να παραλείπουμε και το ίδιο το υλικό.

Να σημειώσουμε επ΄ αυτού και το  θάνατο του άτυχου 57χρονου στην Κοζάνη, ο οποίος είχε εμβολιαστεί πλήρως.

«Το έμφυτο ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι αυτό που σας προστατεύει από την μόλυνση με την χρήση δενδριτικών κυττάρων, Τ- λεμφοκυττάρων, και φυσικών φονικών κύτταρων, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ.(σ.σ. ακριβώς το ίδιο έχει πει και ο γνωστός Γερμανός ιολόγος Σουχαρίτ Μπαγκντί).

Η ένεση αυτή έχει μόνο έναν σκοπό και ο σκοπός αυτός είναι να φτιάξει αντισώματα. Αυτά τα αντισώματα κυκλοφορούν μέσα σου και δεν μπορούν να εμποδίσουν μία μόλυνση. Μπορούν μόνο να αντιδράσουν σε κάτι που έχει ήδη εισέλθει μέσα σου. Δεν μπορούν να κρατήσουν κάτι έξω.

Η ένεση μειώνει κατά 60% την ικανότητα του ενδογενούς ανοσοποιητικού σας συστήματος να κρατήσει μακριά τους ιούς. Και μία ενισχυτική (αναμνηστική) δόση θα την μειώσει ακόμη περισσότερο.

Ακόμη χειρότερα. Τα αντισώματα που δημιουργούνται από την ένεση δεν μπορούν να εξουδετερώσουν μεταλλάξεις και στην πραγματικότητα ενισχύουν την ικανότητα του ιού να σας προσβάλει.

Θα πρέπει να σας έχει γίνει έως τώρα επώδυνα ξεκάθαρο ότι οι πλήρως eμβολιασμένοι άνθρωποι αρρωσταίνουν και αυτό θα γίνει χειρότερο εάν συνεχίσετε να eμβολιάζετε ανθρώπους την ώρα που ο ιός προσπαθεί να εξαπλωθεί.

Οι μεταλλάξεις προέρχονται από τον eμβολιασμένο πληθυσμό.

Αυτό το αποκαλούμενο «eμβόλιο» χορηγείται ακόμη με αυτό που λέγεται ‘Εξουσιοδότηση Επείγουσας Χρήσης’. Δεν έχει εγκριθεί από τον FDA.

Το FDA ενέκρινε μία ‘Εφαρμογή Βιολογικής Αδειοδότησης’ για ένα προϊόν που λέγεται comirnaty. Εγκρίθηκε η εφαρμογή, όχι το προϊόν. Το comirnaty δεν είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ.

Συνεπώς, σύμφωνα με το νόμο δεν μπορείτε να επιβάλετε στους ανθρώπους να πάρουν αυτό το φάρμακο χωρίς εν επιγνώσει συναίνεση και χωρίς δοκιμές σε ζώα για να αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές.

Δήμαρχε Ντέμινγκς κοίταξέ με σε παρακαλώ. Κύριε, παραβαίνεις το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και τον Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Θα λογοδοτήσεις.»

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρxoς Jerry Demings στον οποίο αναφέρεται ο γιατρός στο video του, είναι ο κυβερνήτης της κομητείας Οrange που βρίσκεται στην πολιτεία της Florida. Aν κανείς ρίξει μια ματιά στον λογαριασμό του συγκεκριμένου  πολιτικού θα διαπιστώσει πως πρόκειται για φανατικό υπέρμαχο των εμβολίων.

 

 
 
 
 
 
Πηγή:
https://www.pronews.gr/ygeia/1023580_giati-oi-emvoliasmenoi-arrostainoyn-apokalyptiko-vinteo-apo-tin-ameriki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)