Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Ο ασκητικός ηγούμενος Ιερώνυμος VERENDYAKIN και οι προφητικές του ρήσεις..

Ο ασκητικός ηγούμενος 

Ιερώνυμος VERENDYAKIN 

και οι προφητικές του ρήσεις..

 

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: Ο ΑΣΚΗΤΙΚΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ VERENDYAKIN ΚΑΙ ΟΙ  ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΕΞΕΙΣ 1

 

 

Ο ασκητικός  ηγούμενος Ιερώνυμος (Verendyakin,  6 Ιουνίου του 2001), ήταν ο πνευματικός της Ιερέας Μονής της  Γεννήσεως της Θεοτόκου  Μορντόβιας. Μέσα από τις προσευχές του γέροντα  συνέβησαν πολλές  θαυματουργίες θεραπείες, έλυσε   φαινομενικά άλυτες καθημερινές καταστάσεις, οι πάσχοντες λάμβαναν  πνευματικές συμβουλές και παρηγοριά.

Το όνομά του έγινε γνωστό σε όλη τη Ρωσία. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν βρει προστασία με την προσευχή του προς τον Θεό, και για πολλούς από αυτούς ο ηγούμενος Ιερώνυμος  έγινε πνευματικός οδηγός..

Πέθανε στην ηλικία των 69 ετών ως αποτέλεσμα ασθένειας. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου 2001 στο Μοναστήρι Χριστουγέννων του Σανάκσαρ. Για να πει αντίο στον πνευματικό του πατέρα  ήρθαν περισσότερα από 300 πνευματικά παιδιά από τη Μόσχα, Τσελιαμπίνσκ, Νίζνι Νόβγκοροντ, Σαμάρα, Αγία Πετρούπολη και άλλες πόλεις.

Ο γέροντας Ιερώνυμος του Sanaxar και οι προφητικές του λέξεις.Ο ίδιος έδωσε εντολή να προετοιμαστούν τα πνευματικά του παιδία για πολύ δύσκολους καιρούς. Αν και πίστευε ότι η Ρωσία πότε δεν θα σπάσει από την επίθεση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ και ότι η χώρα του θα σταθεί μέχρι την δεύτερα παρουσία.

– Από το 1997, προειδοποίησε για την επικινδυνότητα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. . Είπε ότι έρχεται η παγκοσμιοποίηση, και θα υπάρχουν φορές που θα είναι απαραίτητο να σταθείς με πίστη και να μην παραιτηθείς από τον Χριστό. Επειδή με πολύ υπουλία  και εξυπνάδα  όλα θα γίνουν.

– Φώναζε, φώναζε με δάκρυα: “Τι κρίμα είναι η πατρίδα!” Και πόσο δύσκολο θα είναι για σας – δεν μπορώ να σας πω όλα όσα περιμένουν την πατρίδα μας … “

-Ο ηγούμενος Πατέρας προειδοποίησε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δεχτούμε  ηλεκτρονικές κάρτες , διότι όλες οι – συνδέσεις σε ένα σύστημα παγιδεύουν  όλο τον κόσμο, κατά τη διάρκεια της παγκοσμιοποίησης, και  η προετοιμασία των δεδομένων είναι όπλο  για τον Αντίχριστο. Και πόσο δύσκολο θα είναι σε αυτόν τον κόσμο. Αυτοί που για χάρη της επιβίωσης θα πάρουν τον σφράγισμα του  Αντίχριστου, θα λάβουν μόνο την αφόρητη θλίψη, διότι ο Αντίχριστος δεν θα είναι σε θέση να τροφοδοτήσει τον κόσμο διότι θα έχουν  όλα εξαντληθεί τα αποθέματα, και στη συνέχεια, θα υποφέρουν οι άνθρωποι.!

Τότε θα ανοίγουν τα στομάχια τους για να πεθάνουν, αλλά δεν θα υπάρξει θάνατος. Ο Κύριος για την κακία μας θα αφήσει ακόμη και τον κανιβαλισμό, όπως ήταν ήδη σε άθεα χρόνια, όταν ο Κύριος τιμώρησε τη Ρωσία με λιμό. Ο πατέρας είδε ότι κατά την κατάρρευση των χρόνων που έρχονται  οι χρόνοι αυτοί θα επαναληφθούν. Αλλά μας ενθάρρυνε, είπε ότι αυτή είναι η μοίρα των Εθνών, που δεν πιστεύουν στο Θεό.

Ο πατέρας ήταν πεπεισμένος ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτραπεί η   άφιξη του Πάπα στη Ρωσία και ότι δεν θα πρέπει να υπάρξουν συμφωνίες με το Βατικανό. Είναι  πολύ λυπηρό το γεγονός ότι οι αιρέσεις που οδηγούν τους ανθρώπους μακριά από το Θεό, απολαμβάνουν μεγάλα δικαιώματα και την ευκαιρία να αποπλανήσουν τον ορθόδοξο λαό στη χώρα μας. Με δάκρυα προσευχήθηκε για ανθρώπους που απομακρύνονται από τον Θεό. Είπε ότι για χίλια χρόνια η Ρωσία ήταν ορθόδοξη και η κύρια θρησκεία σε αυτήν θα έπρεπε να είναι ορθόδοξη. Τότε μπορούμε να μιλάμε μόνο για την πνευματική αναγέννηση της Πατρίδας μας.

Του ζητήθηκαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη μετάβαση στην ύπαιθρο από την πόλη. Ο πατέρας Ιερεμίας  είπε ότι πρέπει να προχωρήσετε για να σώσετε. Και ακριβώς έτσι, δεν μπορείτε να πάτε πουθενά. Τον ρώτησα, ίσως θα έπρεπε να μετακομίσω στο Μορντόβια. Απάντησε: «Όταν μετακομίζετε, θα είναι ήδη παντού (εννοούσαν η πείνα και οι καταστροφές). Ούτε το χωριό δεν θα βοηθήσει . ” “Προσεύχεσθε  χωρίς διακοπή, προσευχηθείτε”, συνέστησε.

Μίλησε επίσης για τον πόλεμο και την τρομερή πείνα.

Αλλά το ζήτημα αν θα μαζέψουμε τρόφιμα, απάντησε ότι είναι καλύτερο να μαζέψουμε την ψυχή μας  και αυτό είναι όλο. Πολλοί μοναχοί του ζήτησαν συμβουλές: δεν θα ήταν καλύτερο να μετακομίσουν σε άλλο μοναστήρι. Αλλά ο ιερέας απάντησε σε όλους εξίσου: όπου ήρθαν, να  ζουν εκεί.

 

 
 
Πηγή:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)