Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Η Δρ Zandré Botha, Νοτιοαφρικανός γιατρός αιματολόγος παρατήρησε στο αίμα εμβολιασμένων μια περίεργη μαύρη δομή μη βιολογική και φυσική όπως και σε φιαλίδιο εμβολίου! Βίντεο

Η Δρ Zandré Botha, 

Νοτιοαφρικανός γιατρός αιματολόγος παρατήρησε στο αίμα εμβολιασμένων μια περίεργη μαύρη δομή 

μη βιολογική και φυσική 

όπως και σε φιαλίδιο εμβολίου! 

Βίντεο

 




 

Η Δρ Zandré Botha, Νοτιοαφρικανός γιατρός στην εναλλακτική ιατρική και ειδικός στην ανάλυση αίματος, παρατήρησε στο αίμα των ασθενών και σε φιαλίδια εμβολίων, μια περίεργη, μη βιολογική και αυτοσυναρμολογούμενη δομή.Η Dr Zandré Botha ανακαλύπτει μια μαύρη δομή στο αίμα των εμβολιασμένων.

Τα εμβολιασμένα άτομα έχουν ερυθρά αιμοσφαίρια που συσσωρεύονται και δεν μπορούν να μεταφέρουν οξυγόνο στα όργανα επειδή τα συσσωματώματα δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στα μικρά τριχοειδή αγγεία!

Τα λευκά αιμοσφαίρια του ανοσοποιητικού συστήματος έχουν φύγει!

Παρατηρεί επίσης μαύρες μπάλες στο υγρό του εμβολίου που μετατρέπονται σε τετράγωνο πλέγμα όταν στεγνώνει.

Οι θεραπευτές που δέχονται αυτά τα εμβολιασμένα άτομα αισθάνονται επίσης διαταραχές, γεγονός που δείχνει ότι οι εμβολιασμένοι εκπέμπουν μολυσματικά σωματίδια!

Η Δρ Zandré Botha, Νοτιοαφρικανός γιατρός στην εναλλακτική ιατρική και ειδικός στην ανάλυση αίματος, παρατήρησε στο αίμα των ασθενών και σε φιαλίδια εμβολίων, μια περίεργη, μη βιολογική και αυτοσυναρμολογούμενη δομή.

«Ήμουν πολύ σοκαρισμένη γιατί αυτό που βρήκα στο αίμα των ασθενών μου ήταν και στο εμβόλιο. “

Η γιατρός χρησιμοποιεί μισκροσκοπικές τεχνικές για να δει τι συμβαίνει με τους εμβολιασμένους ασθενείς της που εμφανίζουν ασθένειες. Μεταξύ άλλων αναφέρει: ”Μια ασθενής εμβολιασμένη ήρθε να τη δω γιατί είχε αναπνευστικά προβλήματα και δεν ένιωθε καλά. Τις έκανα αναλύσεις αίματος μου είπε ότι εμβολιάστηκε και η εικόνα ήταν σοκαριστική γιατί πριν είχε υγειές αίμα. Δεν υπήρχε οξυγόνο στο αίμα και η κυκλοφορία δεν ήταν κανονική υπήρχε επικίνδυνος σχηματισμός στοιβάδων. Δυσλειτουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων.Aν καταλαβαίναμε ότι τα τριχοειδή αιμοφόρα αγγεία και οι μικρές αρτηρίες έχουν μία διάμετρο 4 micron και τα ερυθρά αιμοσφαίρια πρέπει να πάνε σε λεπτή γραμμή για να εισχωρήσουν σε αυτά τα τριχοειδή. Μιλάμε για προβλήματα με μυοκαρδίτιδες , ενδαγγειακή πήξη αίματος. Δεν υπάρχει οξυγόνο που μπορεί να φτάσει στις μικρές αρτηρίες εγκεφάλου και καρδιάς. Έμεινα άναυδη από αυτό που είδα και δεν ήταν η μόνη. Άρχισα να βλέπω αυτές τις σοβαρές και περίεργες δομές σ’ εμβολιασμένους ασθενείς. Τα ερυθρά αιμοσφαίρια ήταν κάθε φορά τόσο ακατανόητα παραμορφωμένα. Κάτι τέτοιο δεν ξαναείδα στο παρελθόν. Είδα μαύρες δομές στο αίμα. Βρήκα αυτές σε όλους τους εμβολιασμένους με συμπτώματα.Ένας δικηγόρος μου έφερε ένα φιαλίδιο εμβολίου κι έμεινα έκπληκτη γιατί σε αυτό είδα ότι και στο αίμα στους ασθενείς μου. Ακριβώς η ίδια δομή. Αλλά αυτό που βλέπουμε εδώ μοιάζει να είναι μαύρος στρογγυλός δίσκος με μεταλλικές συνδέσεις. Όλοι οι ειδικοί που το έδειξα είπαν δεν είναι φυσιολογικό. Είναι πολύ δομημένο για να είναι βιoλογικό…”

 

 Ἀκολουθεῖ βίντεο:

https://odysee.com/@FlowerPower:b/Dr.-Zandr%C3%A9-Botha-d%C3%A9couvre-une-structure_Trim:3

 

 

 
Πηγή:
https://dimpenews.com/2021/10/31/%ce%b7-%ce%b4%cf%81-zandre-botha-%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%bf%ce%b1%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)