TRANSLATOR

Σελίδες

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ιατρός Απόστολος Ζέρβας: «Γι' αυτό έχουμε πολλούς αιφνίδιους θανάτους - Οι αθλητές καταρρέουν λόγω μυοκαρδίτιδας από τα εμβόλια»

Ιατρός Απόστολος Ζέρβας: 

«Γι' αυτό έχουμε πολλούς αιφνίδιους θανάτους - 

Οι αθλητές καταρρέουν λόγω μυοκαρδίτιδας από τα εμβόλια»

 

 

 

 

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας, ο οποίος μίλησε για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, τους αιφνίδιους θανάτους που καταγράφονται στη χώρα μας και για τους αθλητές που καταρρέουν διαρκώς. 

«Εδώ και 2 χρόνια που μας ταλαιπωρούν με αυτή η πανδημία, εγώ και εκλεκτοί συνάδελφοι είμαστε σταθεροί στις θέσεις μας, Ο γιατρός πρέπει να έχει γνώσεις, εμπειρία, πάνω απ' όλα πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη και να δίνει στους ασθενείς του την αίσθηση της ασφάλειας» υπογράμμισε ο κ. Ζέρβας μιλώντας στον «Focus FM». 

«Επαναλαμβάνω ότι τα παιδιά, δεν πρέπει να κάνουν εμβόλιο για πολλούς και διαφόρους λόγους. Με την πανδημία τα παιδιά ή νοσούν ήπια ή πολλές φορές, ασυμπτωματικά. Να επαναλάβω επίσης ότι δεν είμαι αντιεμβολιαστής, δεν είμαι αρνητής. Το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν είναι αποτελεσματικό και το χειρότερο είναι ότι έχουμε πάρα πολλές παρενέργειες. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πεθαίνουν ξαφνικά, αιφνίδια. Οι θάνατοι αυτοί οφείλονται σε ανακοπές, προφανώς η αιτία είναι η θρόμβωση στα στεφανιαία”, σημείωσε.

«Δεν τα λένε αυτά και υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν και μάλιστα αποκρύπτουν αυτούς που είναι εμβολιασμένοι, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν. Και λυπάμαι πάρα – πάρα πολύ για δηλώσεις του υπουργού Υγείας, ο οποίος δεν είναι γιατρός. Δεν μπορεί να βγαίνει δημόσια και να λέει οτι “εγώ εμβολιάστηκα για να νοσήσω ήπια” . Είναι δήλωση αυτή; Στο τέλος αυτοί που έχουν πεθάνει -και έχουν πεθάνει πάρα πολλοί εμβολιασμένοι- θα μας λέει ο κος Πλεύρης ότι πήγαν σε τόπο χλοερό, ήπια», πρόσθεσε ο κ. Ζέρβας.

Αναφορικά με τους νέους ανθρώπους που χάνουν αιφνιδίως στη ζωή σε αθλητικούς χώρους, επισήμανε: «Γνωρίζετε ότι αυτό το εμβόλιο με την τεχνολογία mrna, κάνει μυοκαρδίτιδα στους νέους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι καταρρέουν λόγω μυοκαρδίτιδας. Το εμβόλιο επιδρά πάρα πολύ στην καρδιά».

Ο γνωστός παιδίατρος, με αφορμή περιστατικό που έκανε γνωστό συνάδελφός του από την Κύπρο, ανέφερε τα αποτελέσματα πολυκεντρικής μελέτης που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Lancet αναφορικά με τη μάσκας.

«Βρήκαν λοιπόν ότι η συγκέντρωση οξυγόνου κάτω από τη μάσκα, παρουσιάζει σημαντική μείωση 12%. Το οξυγόνο στον αέρα είναι 21%. Βρέθηκε λοιπόν, ότι αντί να αναπνέει ο κόσμος με τη μάσκα το 21%, αναπνέουν 18%.Υπάρχει αύξηση τρομακτική στο διοξείδιο του άνθρακα, 30 φορές επάνω. Αυτές οι δύο διαταραχές των αερίων, δημιουργούν προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης υπάρχουν συνέπειες της πολύωρης χρήσης μάσκας. Αυξάνονται οι καρδιακοί παλμοί και η αρτηριακή πίεση, υπάρχει κόπωση ακόμη και μετά από ελαφριά άσκηση. Επομένως η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της άθλησης, είναι απαγορευτική. Τη μάσκα τη φοράμε μόνο όταν βρισκόμαστε σε χώρο όπου υπάρχει συνωστισμός», ανέφερε.

«Αυτό που έπρεπε να γίνει από την αρχή της πανδημίας, είναι να προστατευτούν τα ευαίσθητα άτομα, που δεν έχουν καλό ανοσοποιητικό σύστημα και οι υπόλοιποι να κυκλοφορούμε ώστε να κολλήσει ο ένας τον άλλον. Θα υπήρχε το τείχος της ανοσίας και ο ιός θα είχε τελειώσει πολύ πιο γρήγορα», κατέληξε ο ίδιος.

 

Πηγή:
https://www.pronews.gr/ygeia/1058507_azervas-ehoyme-para-polles-parenergeies-apo-emvolio-oi-athlites-katarreoyn-logo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)