Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Νέες εξελίξεις για το εμβόλιο: Αυτοψία κόλαφος!

Νέες εξελίξεις για το εμβόλιο: 

Αυτοψία κόλαφος!

 

Σήμερα στις 4 το απόγευμα ερευνητές έριξαν βόμβα: Παρουσίασαν τα αποτελέσματα της αυτοψίας θανάτου εμβολίου! 40 πτώματα αυτοψίστηκαν για αυτό από τους παθολόγους. Περίπου στο ένα τρίτο μπόρεσαν να προσδιορίσουν: Πέθαναν από τα νέα εμβόλια για τον κορονοϊό. Επιπλέον: Παρουσιάσθηκαν επίσης τα αποτελέσματα μιας ανάλυσης των εμβολίων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

-Ζωντανή ροή στο www.wochenblick.at!
-3 επιστήμονες παρουσιάζουν αποτελέσματα
-Ιστολογικές αναλύσεις νεκρών + Ανάλυση των πειραματικών εμβολίων!
-Αυτοψία 40 πτωμάτων: το ένα τρίτο πέθανε αιτιακά από εμβολιασμό!
-Μικροσκοπικές λεπτομέρειες και αλλαγές ιστών
-Στατιστικά: Έτσι καταγράφεται η διαδικασία του εμβολιασμού
-Μεταλλικά μέρη στα εμβόλια
-Νομικές και πολιτικές απαιτήσεις:
-Εγγραφή μητρώου εξωσωματικής γονιμοποίησης για μειωμένη γονιμότητα
-Εγγραφή σε μητρώα καρκίνου λόγω γενετικών αλλαγών
-Αναστολή πειραματικών εμβολιασμών Covid

40 πτώματα αυτοψίστηκαν – περίπου το ένα τρίτο πέθανε αιτιακά από πειραματικά εμβόλια για τον κορωνοϊό!
Ιμάγκο

 

Αλλαγές ιστών λόγω εμβολίων Covid!

Σήμερα, οι επιστήμονες παρουσιάζουν τα αποτελέσματα οκτώ θανάτων από εμβόλια κατά του κορωνοϊού στο Παθολογικό Ινστιτούτο Reutlingen. Το κοινό μπορεί να αναμένει αναλύσεις λεπτών ιστών από τον παθολόγο Δρ. Arne Burkhardt και καθηγητής Dr. Βάλτερ Λανγκ! Τον Ιούλιο , ο επιδημιολόγος Καθ. Δρ. Ο Sucharit Bhakdi ξεκίνησε τη μεγάλη αυτοψία – τώρα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα! Οι επιστήμονες εξέτασαν 40 πτώματα. Οι νεκροί πέθαναν δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid. Αποτέλεσμα: Το ένα τρίτο από αυτά πέθανε αιτιακά από τον εμβολιασμό! Μικροσκοπικές λεπτομέρειες των αλλαγών των ιστών θα εμφανιστούν στη συνέντευξη Τύπου.

 

Ανάλυση των εμβολίων: ασυνήθιστα μεταλλικά συστατικά!

Καθ. Δρ. Ο Werner Bergholz αναφέρει τις τρέχουσες παραμέτρους της στατιστικής καταγραφής των συμβάντων εμβολιασμού. Επιπλέον: Μια αυστριακή ερευνητική ομάδα παρουσιάζει το αποτέλεσμα της ανάλυσης από δείγματα εμβολίων Covid-19! Δείχνουν: εξαρτήματα που περιέχουν μέταλλο με ασυνήθιστο σχήμα!

Οι ερευνητές ζητούν στατιστική καταγραφή και αναστολή του εμβολιασμού

Τα αποτελέσματα της έρευνας καταλήγουν σε νομικά και πολιτικά αιτήματα, για παράδειγμα, από τις αρχές να συλλέγουν άμεσα πληροφορίες προκειμένου να είναι σε θέση να εκτιμήσουν τον κίνδυνο για την υγεία από τα εμβόλια του COVID-19 για τον πληθυσμό. Κοιτάζοντας το μητρώο εξωσωματικής γονιμοποίησης, μπορούν να ελεγχθούν τα πρώτα σήματα μειωμένης γονιμότητας στους εμβολιασμένους . Το μητρώο καρκίνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση γνώσεων σχετικά με την ανάπτυξη του καρκίνου ως αποτέλεσμα γενετικών τροποποιήσεων του ιικού RNA . Θα πρέπει να εξεταστεί η αναστολή των εμβολίων για τον COVID-19.

 

Η μεγάλη αυτοψία: αυτοί είναι οι γενναίοι ερευνητές

Καθ. Δρ. Ο Arne Burkhardt ανατρέχει στα πολλά χρόνια διδασκαλίας στα Πανεπιστήμια του Αμβούργου, της Βέρνης και του Tübingen, καθώς και σε επισκέψεις καθηγητών / επισκέψεων σπουδών στην Ιαπωνία (Πανεπιστήμιο Nihon), ΗΠΑ (Εθνικό Ινστιτούτο Brookhaven), Κορέα, Σουηδία, Μαλαισία και Τουρκία. Διηύθυνε το Παθολογικό Ινστιτούτο στο Ρέιτλινγκεν για 18 χρόνια και στη συνέχεια εργάστηκε ως παθολόγος. Ο καθηγητής Burkhardt έχει δημοσιεύσει πάνω από 150 άρθρα σε εξειδικευμένα περιοδικά και ως συνεισφορές σε εγχειρίδια. Έχει επίσης πιστοποιημένα παθολογικά ινστιτούτα.

Καθ. Δρ. Ο Walter Lang ήταν επικεφαλής ενός ιδιωτικού ινστιτούτου παθολογίας που ιδρύθηκε από το ιδιωτικό ινστιτούτο για 27 χρόνια με έμφαση στην παθολογία μεταμοσχεύσεων, την εξωγυναικολογική κυτταρολογία, τους όγκους του θυρεοειδούς και την παθολογία των πνευμόνων / υπεζωκότα. Διεξήγαγε διαγνωστικά διαβούλευσης για 12 μεγάλες κλινικές πνευμόνων και πραγματοποίησε υπηρεσίες παθολογίας του ήπατος για πολλές κλινικές. Την περίοδο 2010-2020 ήταν υπεύθυνος παθολογίας στην κλινική πνευμόνων στο Herner.

Καθ. Δρ. Ο Werner Bergholz είναι πρώην καθηγητής ηλεκτρικής μηχανικής με έμφαση στην ποιότητα και τη διαχείριση κινδύνων στο Πανεπιστήμιο Jakobs της Βρέμης. Πριν από τον διορισμό του, ο καθηγητής Bergholz εργάστηκε για 17 χρόνια στη διαχείριση της παραγωγής τσιπ στη Siemens.

 
 
Πηγή:  
 
 
 
 
Πηγή:
https://voicenews.gr/nees-exelixeis-gia-to-emvolio-aftopsia-kolafos/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)