Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Τέλος το πιστοποιητικό εμβολιασμού σ’ Ισραήλ, Αγγλία, Ιρλανδία, Δανία, Μάλτα, Ελβετία, Φιλανδία, Καταλονία, Σουηδία.Και τα Ανώτατα Δικαστήρια Τσεχίας , Χώρας των Βάσκων το καταργούν!Άρση μέτρων σε Νορβηγία!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: 

Τέλος το πιστοποιητικό εμβολιασμού 

σ’ Ισραήλ, Αγγλία, Ιρλανδία, Δανία, Μάλτα, Ελβετία, Φιλανδία, Καταλονία, Σουηδία.

Και τα Ανώτατα Δικαστήρια Τσεχίας , Χώρας των Βάσκων το καταργούν!

Άρση μέτρων σε Νορβηγία!

 

 

 

Ισραήλ, Αγγλία, Ιρλανδία, Δανία, Μάλτα, Ελβετία, Φιλανδία, Καταλονία, Σουηδία, θέτουν τέλος στο υγειονομικό πάσο-πιστοποιητικό εμβολιασμού. Και τα Ανώτατα Δικαστήρια Τσεχίας , Χώρας των Βάσκων το καταργούν!Άρση μέτρων σε Νορβηγία!

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως από Κυριακή τερματίζεται το υγιονομικό πάσο για μπαρ, ρεστοράν, σινεμά και πολυάριθμα άλλα μέρη. Και η Ελβετία προσανατολίζεται ν΄άρει όλα τα περιοριστικά μέτρα από 17 Φλεβάρη. Ενώ η Φιλανδία ανακοίνωσε σήμερα πως πάει σε άρση όλων των μέτρων από 1 Μάρτη.

Από την Κυριακή τα μεσάνυχτα, το «πράσινο διαβατήριο» θα ζητείται μόνο για «γεγονότα υψηλού κινδύνου» στο Ισραήλ.Το Ισραήλ ήταν η πρώτη χώρα που δημιούργησε, από τις 23 Φεβρουαρίου 2021, ένα σύστημα «πράσινων διαβατηρίων» τώρα το καταργεί.

Σε δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου, το υπουργικό συμβούλιο που είναι υπεύθυνο για την καταπολέμηση της επιδημίας του κορωνοϊού στο Ισραήλ ανακοίνωσε ότι το πράσινο διαβατήριο θα απαιτείται πλέον μόνο για «γεγονότα υψηλού κινδύνου», όπως γιορτές και πάρτι. Ο νέος κανόνας πρέπει να ισχύει από τις 6 Φεβρουαρίου 2022 τα μεσάνυχτα (μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας). Οι ισχύοντες κανόνες θα λήξουν εκείνη την ημερομηνία.Επίσης θα θα παραμείνει σε ισχύ σε νοσοκομεία κι οίκους ευγηρίας..

Το υπουργικό συμβούλιο του Corona του Ισραήλ αποφάσισε την Τρίτη ν΄αναθεωρήσει σημαντικά το σύστημα Green Pass θεωρώντας ότι θα πρέπει στο εξής να ισχύει μόνο σε περίπτωση γεγονότων «υψηλού κινδύνου» αναφέρει το times of israel.

To πιστοποιητικό εμβολιασμού έκτοτε θα απαιτείται μόνο σε γάμους και άλλες παρόμοιες συνάξεις, καθώς και σε νυχτερινά κέντρα και σε μεγάλες γιορτές.

Η κυβέρνηση είπε ότι ο πλήρης κατάλογος των νέων απαιτήσεων για το Green Pass θα διανεμηθεί τις επόμενες ημέρες. Το πάσο δεν θα επιδεικνύεται πλέον σε χώρους αναψυχής και πολιτιστικούς χώρους – θέατρα, συναυλίες και μουσεία, καθώς και σε εστιατόρια.

Tην ίδια στιγμή το Ανώτατο Δικαστήριο της Τσεχίας ακυρώνει το υγειονομικό πάσο από ρεστοράν , κλαμπ, αίθουσες παιχνιδιών και ξενοδοχεία. Ακύρωσε έκτακτο μέτρο σύμφωνα με το οποίο απαγορεύτηκε σε ανεμβολίαστους ή με πιστοποιητικό νόσησης να εισέλθουν σε επιχειρήσεις εστίασης, κλαμπ, αλλά και σε καταλύματα βραχείας διάρκειας.

Ορίζει προθεσμία μιας εβδομάδας για να αντιδράσει η κυβέρνηση. Έπειτα τίθεται σε εφαρμογή η ακυρωτική ισχύ.

«Τα μέτρα δεν μπορούν να έχουν ως στόχο να εξαναγκάσουν έμμεσα τους πολίτες να εμβολιαστούν», αποφάνθηκαν οι δικαστές.
Το κράτος δεν πρέπει να αναγκάζει τους ανθρώπους σε εμβολιασμούς

«Ωστόσο, το μέτρο δεν μπορεί να έχει σκοπό να αναγκάσει έμμεσα τους πολίτες να εμβολιαστούν. Αυτό θα καθιστούσε υποχρεωτικό τον εθελοντικό εμβολιασμό μέσω ενός έκτακτου μέτρου εμβολιασμού, καθώς τα μη εμβολιασμένα άτομα δεν θα είχαν άλλη επιλογή από το να εμβολιαστούν εάν ήθελαν να ζήσουν φυσιολογικά», τόνισε ο Petr Mikeš δικαστής του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου.Ο ίδιος χαρακτήρισε παράνομο το μέτρο, το οποίο απαγορεύει στους μη εμβολιασμένους να πηγαίνουν σε εστιατόρια.

Ο υπουργός Υγείας της Τσεχίας θεωρεί ότι θ’ αρθούν όλα τα μέτρα για τον COVID στη χώρα του τον Μάρτιο

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανικής Χώρας των Βάσκων ( αυτόνομη Κοινότητα) ακυρώνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για πρόσβαση σε πολιτιστικούς χώρους, επισκέψεις σε νοσοκομεία, γυμναστήρια, αγώνες και σε πολλά άλλα μέρη εκτός από ντισκοτέκ και εστιατόρια μεγάλης χωρητικότητας.

Η Σουηδία θα ανακοινώσει αύριο ότι όλοι οι περιορισμοί Covid θα αρθούν, αναφέρει η Expressen. Η κυβέρνηση θα αποφασίσει αύριο Πέμπτη την κατάργηση όλων των υποχρεωτικών περιορισμών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.Θα δοθεί συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό και τον υπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων, αναφέρει η Expressen.Έτσι, οι περιορισμοί λήγουν στις 9 Φεβρουαρίου.Η απόφαση για την άρση των περιορισμών θα ληφθεί από την κυβέρνηση το πρωί της Πέμπτης και έτσι η Σουηδία θα ακολουθήσει τη Δανία και τη Νορβηγία, που πρόσφατα ανακοίνωσαν το ίδιο.Το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό Magdalena Andersson, την υπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων Lena Hallengren και τη Γενική Διευθύντρια της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας Karin Tegmark Wisell.Κι αφού οι περιορισμοί απορρέουν από το υγειονομικό πάσο η άρση των μέτρων σημαίνει ακύρωση του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

όντως την Πέμπτη η Σουηδία δια Πρωθυπουργού της ανακοίνωσε την άρση σχεδόν όλων των περιοριστικών μέτρων anti-Covid αρχής γενομένης από 9 Φλεβάρη.

Η κυβέρνηση της Νορβηγίας ανακοίνωσε την Τρίτη, ότι βάζει τέλος στην πλειονότητα των μέτρων κατά της Covid-19.

Η Ελβετία ανακοίνωσε θα περιορίσει τα μέτρα και σύντομα θα καταργήσει τα διαβατήρια κόβιντ και τις μάσκες στις δημόσιες συγκοινωνίες.

Η Ελευθερία συνάδει με τέλος πανδημίας που σηματοδότησε και η Όμικρον..

Aυτός που δεν μπορεί ν΄αλλάξει τις θέσεις του δεν μπορεί ν΄αλλάξει τίποτα”

 
 
 
 
Πηγή:
https://dimpenews.com/2022/02/02/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%80/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)