Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Ο φιλικός δήμαρχος της Μόσχας ονειρεύεται «γενετικά διαβατήρια» μέχρι το 2030.

Ο φιλικός δήμαρχος της Μόσχας 

ονειρεύεται «γενετικά διαβατήρια» 

μέχρι το 2030.




Αν σας αρέσει η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, θα λατρέψετε τη Μόσχα 2030!


Οι Ρώσοι -όλοι τους, εκτός από τους φοβιτσιάρηδες - είναι ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι θα μαρκάρονται σαν βόδια με κωδικούς QR·  στην πραγματικότητα, πολλοί φοβήθηκαν ότι δεν θα υπήρχαν αρκετοί κωδικοί QR για όλους, λόγω της τεράστιας λαϊκής ζήτησης και των δυτικών κυρώσεων.

Αλλά στη Μόσχα, οι κωδικοί QR έχουν ήδη βγει από τη μόδα - όλοι ανυπομονούν για το «γενετικό διαβατήριό» τους, το οποίο ο δήμαρχος Σεργκέι Σομπιάνιν, ο πανίσχυρος Τσάρος του Ιού, έχει υποσχεθεί να παραδώσει στις μάζες.

Όλα αυτά περιγράφονται σε απλά ρωσικά, στο σχέδιο «Μόσχα 2030» του Sobyanin για τη δημιουργία μιας «έξυπνης πόλης» εμπνευσμένης από τα Ηνωμένα Έθνη:

Ηλεκτρονικοί ιατρικοί φάκελοι και γενετικά διαβατήρια

Η ευρεία εισαγωγή των ηλεκτρονικών ιατρικών φακέλων, καθώς και η δημιουργία των «γενετικών διαβατηρίων», θα καθορίσει το βαθμό της γενετικής προδιάθεσης για την ανάπτυξη παθήσεων κάθε Μοσχοβίτη, θα υπολογίσει τους κινδύνους εμφάνισης ασθενειών και θα βελτιστοποιήσει τα πρωτόκολλα της παραδοσιακής θεραπείας και μελλοντικά της γονιδιακής θεραπείας, προκειμένου να παρέχει εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες.

Φυσικά, αυτό το «γενετικό διαβατήριο» θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να σας κρατήσει σε φόρμα. Δεν υπάρχει κανένας πιθανός τρόπος να γίνει κατάχρηση ενός εγγράφου που απαριθμεί τα γενετικά σας ελαττώματα. 

Πρόκειται 100% για τη δημόσια υγεία. Αφορά την υγεία σας. Έχει να κάνει με το πόσο αγαπάτε και σέβεστε τον Sergey Sobyanin, ο οποίος το 2030 θα είναι πιθανότατα ένα Cyborg που θα τροφοδοτείται από φιλικά προς το περιβάλλον δάκρυα μωρών.



Στη σελίδα 38, μαθαίνουμε για το πώς τα ψηφιακά εμφυτεύματα θα χρησιμοποιηθούν για να... υπολογίσετε πόσα πρέπει να πληρώσετε για την υγειονομική σας περίθαλψη; Κάπως έτσι:

Φορητές και εμφυτευμένες ιατρικές ψηφιακές συσκευές

Θα αναπτυχθούν περαιτέρω φορητές ψηφιακές ιατρικές συσκευές και έξυπνα ρούχα, τα οποία θα υποστηρίξουν την επιθυμία των Μοσχοβιτών να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και θα βοηθήσουν στην πρόληψη των ασθενειών και στην αύξηση της αντιδράσεως στην εμφάνισή τους. Φορητές συσκευές, αισθητήρες και αισθητήρες στα ρούχα των κατοίκων θα στέλνουν εκ των προτέρων σήμα στο UMIAS [Ενιαίο σύστημα ανάλυσης ιατρικών πληροφοριών, το οποίο ήδη υπάρχει] για μια υποτιθέμενη επιδείνωση της υγείας ή ένα ξαφνικό ατύχημα και θα καλούν γιατρό στο σπίτι ή ασθενοφόρο στον τόπο του συμβάντος.

Με βάση τα δεδομένα σχετικά με τον τρόπο ζωής και την υγεία του ατόμου που λαμβάνονται από αυτές τις συσκευές, οι ασφαλιστικές εταιρείες θα υπολογίζουν το ποσό των ασφαλιστικών πληρωμών.

Επίσης, «γνωστικές διαταραχές» και άλλες παθήσεις θα αντιμετωπίζονται με «νανορομπότ - συσκευές στο μέγεθος των κυττάρων του αίματος, που λειτουργούν μέσα στο ανθρώπινο σώμα».




Ο Sobyanin έχει έναν ολόκληρο ιστότοπο αφιερωμένο στα εκπληκτικά σχέδιά του για τη Μόσχα. Εμείς μόνο περιληπτικά το περιγράψαμε. Πιθανώς υπάρχουν πολλά άλλα φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον της Μόσχας. 

Ίσως να υπάρχει κάπου κρυμμένη μια παράγραφος που να εξηγεί πώς ο Cyborg Sobyanin θα δημιουργήσει σημεία ελέγχου σε όλη την πόλη για να διασφαλίσει ότι όλοι έχουν λάβει το ωριαίο τους ενισχυτικό Sputnik.
 
 
Συναφῆ ἄρθρα:
 
 
 
Πηγή:
https://oaskhths.blogspot.com/2021/11/2019.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)