TRANSLATOR

Σελίδες

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης για τους Υγειονομικούς σε Αναστολή.

Κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης 

για τους Υγειονομικούς σε Αναστολή.

 

 

Καλούμε τις ομοσπονδίες και όλα τα σωματεία επαγγελματιών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα – με πρώτo τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους – να ενισχύσουν οικονομικά των αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή.

1 ΕΥΡΩ από κάθε συνδρομή επαγγελματία στο σωματείο του

Ανεξάρτητα από το αν κάποιος εμβολιάστηκε ή όχι, από το αν πιστεύει ότι τα εμβόλια COVID σκοτώνουν ή ότι είναι το δώρο της επιστήμης στην ανθρωπότητα, μπροστά στην απειλή 7.500 απολύσεων – μια τεράστια ήττα για όλους τους εργαζόμενους – κανείς δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος!!!                                                                                                                
Οι υγειονομικοί σε αναστολή υπερασπίζονται το δικαίωμα στην εργασία και, πάνω απ’ όλα, το δικαίωμα να παραμείνουν άνθρωποι με ελεύθερη βούληση.
Δεν είναι αναλώσιμοι ήρωες – θυσία στο βωμό εγκληματικών κυβερνητικών πολιτικών.

—————————————————————————————————————-

Από 1 Σεπτέμβρη, χιλιάδες υγειονομικοί υπάλληλοι που αποφάσισαν να αντισταθούν στην χορήγηση σκευασμάτων κατά του COVID, βρίσκονται σε αναστολή εργασίας χωρίς μισθό.         
Δεν εργάζονται και δεν θεωρούνται άνεργοι!

Εδώ και 6 μήνες έχει καταρριφθεί το επιστημονικά ανυπόστατο και επικίνδυνο κυβερνητικό αφήγημα, γύρω από το οποίο στήθηκε η υποχρεωτικότητα και οι αναστολές: όλοι νοσούν και αργά ή γρήγορα όλοι θα θεωρούνται απροστάτευτοι και θα πρέπει να τους χορηγηθούν ξανά νέα σκευάσματα.

Η υποχρεωτικότητα δεν αποτελεί υγειονομικό μέτρο αλλά ένα πολιτικό εργαλείο

  • συγκάλυψης των μέτρων πραγματικής θωράκισης της δημόσιας υγείας και των εγκληματικών πολιτικών διάλυσης/ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας, οι οποίες χτίστηκαν διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων
  • μεταβίβασης της ευθύνης στις πλάτες του λαού και ειδικά των ανεμβολίαστων που παρουσιάστηκαν ως οι υπεύθυνοι για την πορεία τόσο της κρίσης COVID αλλά και της οικονομίας
  • πειθάρχησης των εργαζομένων απέναντι στα σκληρά μέτρα που λήφθηκαν κατά την κρίση COVID αλλά και σε όλα όσα πρόκειται να ληφθούν λόγω της διογκούμενης οικονομικής κρίσης. Τεστ και μάσκες μετατράπηκαν σε μέσα κοινωνικής συμμόρφωσης και εκβιασμού.

Είναι ξεκάθαρο πως επικίνδυνοι δεν είναι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, αλλά οι ολέθριες πολιτικές διάλυσης και ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας, με πρόσχημα την κρίση COVID και τη διαχέιρησή της.

Όσο και αν η κυβέρνηση με μια χυδαία προπαγάνδα επιχειρεί να κατασκευάζει ενόχους για να μεταθέσει τις ευθύνες της, οι δεκάδες χιλιάδες νεκροί από κάθε αιτία, η κατάρρευση του ΕΣΥ και η μετατροπή του σε σύστημα μιας νόσου, οι πλήρως αποτυχημένες πολιτικές διαχείρισης της κρίσης COVID που μας κατατάσσουν ανάμεσα στις τελευταίες θέσεις μεταξύ χωρών, συνιστούν ένα διαρκές έγκλημα σε βάρος του λαού και του τόπου με τις ευθύνες να βαραίνουν αποκλειστικά την κυβέρνηση και κανέναν άλλον.

Γι’ αυτό αντιστέκονται οι υγειονομικοί σε αναστολή στην υποχρεωτική χορήγηση φαρμακευτικών σκευασμάτων, εδώ και έξι μήνες.                                                                      
Παλεύουν για τα δικαιώματα όλης της κοινωνίας. Για το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματος και για το δικαίωμα στην εργασία.                                                   

Συνεχίζουν απλήρωτοι, με τεράστια δυσκολία να καλύψουν τις υποχρεώσεις, τους λογαριασμούς, τα αναγκαία έξοδα της καθημερινότητας των οικογενειών τους.                                                                          
Συνεχίζουν με το κεφάλι ψηλά να παλεύουν για τις αξίες όλων μας.

Επειδή όμως οι σωματικές και οι ψυχικές αντοχές τους έχουν φτάσει στα όριά τους, το ελληνικό τμήμα της Παγκόσμιας Συμμαχίας για την Ελευθερία (WFAκαι οι Επιστήμονες για την Υγεια και την Ελευθερία απευθύνουν κάλεσμα  οικονομικής ενίσχυσης των αγωνιζόμενων υγειονομικών σε αναστολή.    

Προτείνουμε την προσφορά 1 Ευρώ από κάθε συνδρομή μέλους των ενώσεων, συλλόγων και σωματείων επαγγελματιών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα – με πρώτο τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους – στην προσπάθεια αυτή.

Το ζήτημα είναι επιτακτικό, παρακαλούμε το κάλεσμα αυτό να υιοθετηθεί και να υλοποιηθεί άμεσα.

Σας παραπέμπουμε να συνεννοηθείτε με τους Υγειονομικούς σε Αναστολή για τη διάθεση της οικονομικής τους στήριξης. (omada.allilegyis@gmail.com – τηλ. 6932001394, 6940626195, 6978387041 – https://ekabugeiaanastoles.wixsite.com/my–site/advertise )

Ελπίζοντας ότι θα συνταχθείτε στον αγώνα για Ελευθερία και Δημοκρατία, ενάντια σε αναστολές και απολύσεις, πρόστιμα, μέτρα καταστολής και green pass, ενάντια στη διάλυση/ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας, βασιζόμαστε στην ανταπόκρισή σας.

Με Αρετή και Τόλμη, μέχρι τη Δικαίωση!!!

 
Πηγή:
https://www.eyewideopen.org/?p=3363
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)