Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

ΣΟΚ: Επιτροπή εμπειρογνωμόνων διαπιστώνει γενετική μόλυνση DNA που προάγει τον καρκίνο στα «τσιμπήματα» c-οvιd-19…!

 

Οι γενετικές προσμίξεις DNA στα εμβόλια έναντι του COVID μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο και να αλλοιώσουν το ανθρώπινο γονιδίωμα, σύμφωνα με...

Οι γενετικές προσμίξεις DNA στα εμβόλια έναντι του COVID μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο και να αλλοιώσουν το ανθρώπινο γονιδίωμα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου ομάδας εμπειρογνωμόνων.

«Σήμερα, το 2023, μετά από τρία χρόνια από την αποτυχημένη εκστρατεία του εμβολιασμού για τη Covid 19 που υπήρξε μια βιολογική καταστροφή για ολο τον κόσμο, η υπόθεση που αφορά την καλπάζουσα ογκογένεση έχει επιβεβαιωθεί... τα εμβόλια Covid 19 λειτουργούν βλάπτοντας τα συστήματα καταστολής των όγκων: P53 και BRCA 1 και 2. Επιπλέον, τα γενετικά εμβόλια βλάπτουν επίσης την επιδιόρθωση του DNA ... βλάπτουν την ικανότητα του οργανισμού να αυτοεπιδιορθώνεται.»


Απόδοση: Game Theory

 

Η διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια Covid είναι μολυσμένα με γενετικά ξένο DNA και ότι στα εμβόλια βρέθηκε η γενετική αλληλουχία SV40, που προάγει τον καρκίνο

Bath, Ηνωμένο Βασίλειο - Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία (World Council for Health), σε συνεργασία με ειδικούς συμβούλους, είναι αφοσιωμένο στην παροχή στο κοινό ακριβών και αξιόπιστων πληροφοριών για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας. Υπό το πρίσμα των πρόσφατων ανησυχιών σχετικά με το βακτηριακό DNA και τις γενετικές αλληλουχίες στα εμβόλια mRNA, το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία διοργάνωσε μια επείγουσα ακρόαση εμπειρογνωμόνων για το κρίσιμο αυτό θέμα τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Η ακρόαση πραγματοποιήθηκε εικονικά και ασχολήθηκε με τις επιπτώσεις αυτών των ευρημάτων για όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Στην ακρόαση συμμετείχαν οι ακόλουθοι διεθνώς αναγνωρισμένοι ανοσολόγοι, γενετιστές, ειδικοί γιατροί και ερευνητές επιστήμονες μοιράστηκαν τα ευρήματά τους με το ακροατήριο:

·        Kevin McKernan (ΗΠΑ)

·        Δρ Janci Lindsay (ΗΠΑ)

·        Καθηγητής Sucharit Bhakdi (Γερμανία)

·        Αναπληρωτής Καθηγητής Byram Bridle (Καναδάς)

·        Δρ Peter McCullough (ΗΠΑ)

·        Καθηγήτρια Brigitte König (Γερμανία)

·        Δρ Jessica Rose (Καναδάς)

·        Καθηγήτρια Alexandra Henrion-Caude (Γαλλία)

·        Δικηγόρος Katie Ashby-Koppens (Αυστραλία) μοιράστηκε τις νομικές επιπτώσεις της ανάπτυξης προϊόντων που περιέχουν μη ελεγμένους Γενετικά Μεταλλαγμένους Οργανισμούς ως εμβόλια

Περίληψη των ευρημάτων:


1.   Έχει βρεθεί Βακτηριακό DNA (πλασμίδια) σε φιαλίδια εμβολίων mRNA.


2.   Μια γενετική αλληλουχία που προάγει τον καρκίνο - η SV40 - έχει βρεθεί στα εμβόλια για τη Covid-19. Αυτή δεν υπήρχε στα φιαλίδια που χρησιμοποιήθηκαν στις μελέτες έγκρισης, αλλά βρέθηκε σε όλα τα φιαλίδια των φιαλιδίων της BioNTech που διανεμήθηκαν για δημόσια χρήση.


3.   Οι ανακαλύψεις αυτές έχουν επιβεβαιωθεί σε πολλά ανεξάρτητα εργαστήρια παγκοσμίως.


4.   Η ανακάλυψη έγινε αρχικά τον Απρίλιο του 2023 από τον Kevin McKernan, οπότε και επικοινώνησε με τους ρυθμιστικούς φορείς. Δεν έχει λάβει καμία επίσημη απάντηση.


5.   Υπάρχουν πολλαπλοί μηχανισμοί με τους οποίους αυτή η γενετική πληροφορία θα μπορούσε να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα.


6.   Αυτό το DNA θα μπορούσε να καθοδηγήσει το σώμα μας να παράγει mRNA και ξένες πρωτεΐνες για άγνωστο χρονικό διάστημα με πιθανές συνέπειες για τις επόμενες γενιές.


7. Δεν έχει προσδιοριστεί κανένας εποικοδομητικός λόγος για την αδήλωτη παρουσία (σ.σ. στα πλασμίδια) της αλληλουχίας που προάγει τον SV40 (σ.σ. τον Πολυόμα Ιό SV40 που είναι δυνητικά ογκογόνος), η οποία εκτός από τον κίνδυνο καρκίνου που ενέχει, ενισχύει την ικανότητα ενσωμάτωσης του υπόλοιπου ξένου γενετικού υλικού στα χρωμοσώματα των ίδιων των αποδεκτών, καθιστώντας τους (και ενδεχομένως ακόμη και τους απογόνους τους) μόνιμα γενετικά τροποποιημένους.


8. Υπάρχουν πολλαπλές εντελώς αδήλωτες γενετικές αλληλουχίες τόσο στα φιαλίδια της Moderna όσο και στα φιαλίδια της Pfizer, με την αλληλουχία του SV40 να βρίσκεται μόνο στα φιαλίδια Pfizer. Ωστόσο, οι λανθάνουσες λοιμώξεις του ιού SV40 σε ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού θα μπορούσαν να παρουσιάσουν τον ίδιο κίνδυνο λοίμωξης SV40 για τους αποδέκτες της Moderna.


9.  Ακόμη και σε περίπτωση απουσίας χρωμοσωμικής ενσωμάτωσης, τα πλασμίδια DNA θα μπορούσαν να παράγουν mRNA της τοξικής πρωτεΐνης Ακίδας και άλλες επιβλαβείς πρωτεΐνες για παρατεταμένες και απρόβλεπτες χρονικές περιόδους.


10.Η ενσωμάτωση ξένου DNA στο ανθρώπινο γονιδίωμα διαταράσσει τις υπάρχουσες φυσικές γενετικές αλληλουχίες- αυτό ενέχει περαιτέρω κίνδυνο ασθένειας, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.


11.Τα εμβόλια Covid-19 χαρακτηρίζονται ως προϊόντα ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί), τα οποία απαιτούν επιπρόσθετη έγκριση αυτής που απαιτείται για τα παλαιότερα, πιο παραδοσιακά εμβόλια.


12.Η ενημερωμένη συναίνεση για τα προϊόντα αυτά είναι αδύνατη, καθώς οι κίνδυνοι των προϊόντων δεν έχουν ποτέ αξιολογηθεί επίσημα και με διαφάνεια από τις ρυθμιστικές αρχές και είναι πλήρως άγνωστοι. Ανεξάρτητη αξιολόγηση των αναδυόμενων και διαθέσιμων στοιχείων δείχνει ότι τα προϊόντα αυτά είναι εξαιρετικά επικίνδυνα με επιπτώσεις στην ασθένεια, το θάνατο, τη μεταδοτικότητα και την κληρονομικότητα.


13.Άμεσο μορατόριουμ/αναστολή για αυτά τα νέα γενετικά "εμβόλια" ζητήθηκε από τους εμπειρογνώμονες.

Από την ακρόαση των εμπειρογνωμόνων, ο Δρ Peter McCullough, επιστημονικός σύμβουλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία, δήλωσε: "Πιστεύω ότι σήμερα το 2023, μετά από τρία χρόνια από την αποτυχημένη εκστρατεία του εμβολιασμού για τη Covid 19 που υπήρξε μια βιολογική καταστροφή για ολο τον κόσμο, η υπόθεση που αφορά την καλπάζουσα ογκογένεση έχει επιβεβαιωθεί... τα εμβόλια Covid 19 λειτουργούν βλάπτοντας τα συστήματα καταστολής των όγκων: P53 και BRCA 1 και 2. Επιπλέον, τα γενετικά εμβόλια βλάπτουν επίσης την επιδιόρθωση του DNA ... βλάπτουν την ικανότητα του οργανισμού να αυτοεπιδιορθώνεται".

Μετά την ακρόαση, η Δρ Tess Lawrie, συνιδρύτρια του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία, δήλωσε: "Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία συγκέντρωσε τους εμπειρογνώμονες και τα στοιχεία. Τώρα τα άτομα έχουν αυτό που χρειάζονται για να ασκήσουν νομική δράση κατά των επαγγελματιών εμβολιασμού, εφόσον το επιθυμούν. Τέτοιες ατομικές ενέργειες μπορεί να είναι αυτό που τελικά θα βάλει τέλος στη συνεχιζόμενη διεθνή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: worldcouncilforhealth.org/dna

Κατεβάστε αυτό το δελτίο τύπου ως PDF: https://worldcouncilforhealth.org/wp-content/uploads/2023/10/Expert-Panel-Outcome-Press-Release.pdf

 
 
 
 
 
 
Πηγή:
https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2023/10/SOK-Epitropi-empeirognwmonwn-diapistwnei-genetikh-molynsh-DNA-pou-proagei-ton-karkino-sta-tsimpimata-c-0vid-19.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)