Στην Ιερουσαλήμ, ο Πρόεδρος της Αργεντινής Μιλέι/Milei είπε ότι ήθελε να δει την ανοικοδόμηση του Τρίτου Εβραϊκού Ναού, για να εκπληρωθεί όπως είπε η ”προφητεία” που ουσιαστικά θα φέρει τον ψευδομεσσία δηλ. τον Αντίχριστο στη Γη. Οι Εβραίοι δεν αποδέχονται ότι ο Χριστός είναι ο Μεσσίας τον θεωρούν επίσημα ψευδοπροφήτη και αναμένουν την εκπλήρωση των βιβλικών προφητειών περί ελεύσεως του Μεσσία σε άλλο πρόσωπο..

Αφού αναφέρθηκε στην καταστροφή του Δεύτερου Ναού από τους Ρωμαίους και στις σκηνές που επακολούθησαν όπου οι ραβίνοι έβλεπαν το όρος του ναού σε ερείπια και θρηνούσαν ενώ ένας ραβίνος ήταν αισιόδοξος. Όταν τον ρώτησαν οι συνάδελφοί του από που αντλούσε τον οπτιμισμό του αυτός απάντησε με 2 υφιστάμενες προφητείες. Η δεύτερη προφητεία που επικαλέστηκε ο Μιλέι. ”Υπάρχει επίσης μια δεύτερη προφητεία που λέει ότι σε αυτό το ίδιο μέρος θα ξαναχτισθεί ο Ναός ( σσ ο Τρίτος)” Δηλώνει επίσης ότι ευελπιστεί ότι αυτή η δεύτερη προφητεία θα εκπληρωθεί” ..

Για να γίνει η ανέγερση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα θα πρέπει να κατεδαφιστεί το τζαμί Αλ Ακσά. Η επιδρομή στη Γάζα η γενοκτονία των Παλαιστινίων σχετίζεται απόλυτα με το σιωνιστικό μεσσιανισμό.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Αργεντινής Μιλέι ζήτησε την κατεδάφιση του τζαμιού Αλ Άκσα, του τρίτου ιερότερου τόπου του Ισλάμ, «για να φέρει τον ψευδο-”Μεσσία».

Προηγουμένως ο Μιλέι προσκύνησε στον Τοίχο των Δακρύων και έκανε τις ενδεδειγμένες επικλήσεις για τον ερχομό του Αντίχριστου.

Σε άλλο βίντεο ο σιωνιστής πρόεδρος της Αργεντινής Javier Milei χόρευε με φανατικούς σιωνιστές.. το έκαψε.. αντίθετα αυτό το παιδάκι δεν θα χορέψει ποτέ στη ζωή του..