Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Ursula von der Leyen προς WEF: «Μην ανησυχείτε, ο νέος Ψηφιακός Νόμος θα σκοτώσει την παραπληροφόρηση»!




Ἄλλα διαβολικά ἀπό τό φετινό W.E.F.
(Παγκόσμιο Οἰκονομικό Φόρουμ) 2024
καί γνωστή ὁμήγυρη σατανανθρώπων,
θά βρεῖτε ἐδῶ:
 

Παγκόσμιο Οἰκονομικό Φόρουμ (WEF), Yuval Noah Harari Σύμβουλος τοῦ Klaus Schwab: Σέ τί χρειαζόμαστε τούς ἀνθρώπους;... Βίντεο


CRYPTO2030 στο Νταβός! «Αν είσαι άτακτος θα απενεργοποιούν τα χρήματά σου»! Βίντεο


Οἱ παγκοσμιοποιητές θέλουν νά ἀποτελειώσουν τόν "ἀντοιχτό τύπο"! Τί εἰπώθηκε περί αὐτοῦ τώρα στό Παγκόσμιο Οἰκονομικό Φόρουμ (WEF) στό Νταβός (15-19 Ἰανουαρίου)! Βίντεο 


Παγκόσμιο Οἰκονομικό Φόρουμ Νταβός (W.E.F.): τό ἀφήγημα τῆς "οἰκοκτονίας"!

 

 

 

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το δήλωσε αυτό κατά την εκφώνηση «ειδικής ομιλίας» κατά τη δεύτερη ημέρα της ετήσιας συνάντησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ («WEF») που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο Νταβός. Το θέμα της συνάντησης φέτος είναι η «αποκατάσταση της εμπιστοσύνης«, κάτι που αποτελεί «ευσεβή» πόθο.

«Αυτοί οι κίνδυνοι, [η αντιπληροφόρηση και η παραπληροφόρηση], είναι σοβαροί«, δήλωσε η von der Leyen, «επειδή περιορίζουν την ικανότητά μας να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις που βιώνουμε. Αλλαγές στο κλιματολογικό και γεωπολιτικό μας κλίμα, αλλαγές στη δημογραφία μας και στην τεχνολογία μας«.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την «ειδική ομιλία» της von der Leyen στον ιστότοπο του WEF ΕΔΩ και μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο που δημοσίευσε το WEF ΕΔΩ, αν και μάλλον δεν είναι σκόπιμο να εμπιστευτείτε ότι το WEF το έχει απομαγνητοφωνήσει με ακρίβεια, πληρότητα ή/και αλήθεια.
Τα…φιλαράκια! Η Ούρσουλα και ο Κλάους, στην έκτακτη συνεδρίαση του Νταβός τον Ιανουάριο του 2024

Ο πίνακας του WEF με τους κορυφαίους κινδύνους για τα επόμενα δύο χρόνια σε σύγκριση με το μακροπρόθεσμο διάστημα των 10 ετών, δείχνει ότι το WEF πιστεύει ότι θα μπορέσει να αντιμετωπίσει με επιτυχία αυτό που αποκαλεί «παραπληροφόρηση» τα επόμενα χρόνια, κι έτσι, η » παραπλάνηση και παραπληροφόρηση» στην σειρά των κινδύνων, να πέφτει από την πρώτη θέση στην έκτη.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτό σημαίνει, τουλάχιστον, ακόμη περισσότερη λογοκρισία από εδώ και στο εξής.

Στα αριστερά του πίνακα, ο κίνδυνος «Αποπληροφόρηση και παραπληροφόρηση» βρίσκεται στην πρώτη θέση το 2021. Στα δεξιά, πέφτει στην 6η θέση για το 2024 και για τα επόμενα χρόνια, επειδή το…εγγυάται η Ούρσουλα!

Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτό που το WEF αποκαλεί «παραπλάνηση και παραπληροφόρηση»μεταφράζεται σε «πληροφορίες που δεν συμφωνούν με την εγκεκριμένη αφήγησή τους»

Η Von der Leyen έδωσε μια λύση στους κινδύνους για τους οποίους ανησυχεί το WEF:

«Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και πιστεύω ότι η Ευρώπη μπορεί και πρέπει να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση αυτής της παγκόσμιας απάντησης. Το σημείο εκκίνησης γι’ αυτό είναι να εξετάσουμε βαθύτερα την έκθεση [του WEF] για τους παγκόσμιους κινδύνους για να χαράξουμε μια πορεία προς τα εμπρός».

Σε ό,τι ακολουθεί, το κείμενο που περιλαμβάνεται εντός εισαγωγικών είναι αποσπάσματα από την ομιλία της von der Leyen.
Ξεκινά με τη von der Leyen να περιγράφει το πολυδιαφημισμένο μοντέλο σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα του WEF. Τη συγχώνευση δηλαδή δημόσιων και ιδιωτικών συμφερόντων, όπου το κράτος γίνεται επιχείρηση και η επιχείρηση γίνεται κράτος.

«Ενώ οι κυβερνήσεις κατέχουν πολλούς από τους μηχανισμούς για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας, οι επιχειρήσεις διαθέτουν την καινοτομία, την τεχνολογία, τα ταλέντα για να προσφέρουν τις λύσεις που χρειαζόμαστε για την καταπολέμηση απειλών όπως η κλιματική αλλαγή ή η βιομηχανικής κλίμακας παραπληροφόρηση. Η Ευρώπη βρίσκεται σε μοναδική θέση για να δείξει πώς αυτό μπορεί να λειτουργήσει …».

«Και αυτό είναι πιο σημαντικό από ποτέ καθώς ξεκινάμε το 2024, το μεγαλύτερο εκλογικό έτος στην ιστορία. Οι δημοκρατίες ανά τον κόσμο θα προσέλθουν στις κάλπες και ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός θα επηρεαστεί. Αυτό περιλαμβάνει πάνω από 450 εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ένωση 27 δημοκρατιών …»

«Φυσικά, όπως σε όλες τις δημοκρατίες, η ελευθερία μας συνοδεύεται από κινδύνους. Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που θα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το άνοιγμά μας, τόσο εκ των έσω όσο και εκ των έξω. Πάντα θα υπάρχουν προσπάθειες να μας βγάλουν εκτός πορείας. Για παράδειγμα, με την αποπληροφόρηση και την παραπληροφόρηση».

Στη συνέχεια, η Von der Leyen προχώρησε στην παροχή λεπτομερειών για τη Ρωσία στο πλαίσιο της Ουκρανίας ως παράδειγμα αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης για την οποία μίλησε ως γεγονός.

Ωστόσο, σύμφωνα με το RT, τα «γεγονότα» της von der Leyen περιείχαν ευθεία οικονομικά ψεύδη, καθώς και φρέσκες αναφορές από το ουκρανικό μέτωπο – περίπου το 2022.

«Επιτρέψτε μου να επιστρέψω στην υπ’ αριθμόν ένα ανησυχία της Έκθεσης Παγκόσμιου Κινδύνου: την παραπληροφόρηση και την παραπληροφόρηση. Η αντιμετώπισή τους ήταν στο επίκεντρο της προσοχής μας από την αρχή της θητείας μου. Με τον νόμο μας για τις ψηφιακές υπηρεσίες, ορίσαμε την ευθύνη των μεγάλων διαδικτυακών πλατφορμών για το περιεχόμενο που προωθούν και διαδίδουν», δήλωσε η ίδια.

«Ο νόμος για τις ψηφιακές υπηρεσίες είναι ο πιο φιλόδοξος κανονισμός στον κόσμο. Δεν υπάρχει άλλη νομοθετική πράξη στον κόσμο που να έχει αυτό το επίπεδο φιλοδοξίας για τη ρύθμιση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαδικτυακών αγορών, των πολύ μεγάλων διαδικτυακών πλατφορμών («VLOP») και των πολύ μεγάλων διαδικτυακών μηχανών αναζήτησης («VLOSE»)» (αναφέρεται στον ιστότοπο του νόμου).

Το «All-In Podcast» για το καθεστώς λογοκρισίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την Πράξη Ψηφιακών Υπηρεσιών που ελέγχει το Διαδίκτυο

Μερικοί από τους σχολιαστές του διάσημου «All in Podcast», σχολιάζουν με απέχθεια τα λεγόμενα της von der Leyen.

David Friedberg: «Η εποχή του ανοιχτού διαδικτύου ως αποκεντρωμένης τεχνολογικής πλατφόρμας προς όφελος των ατόμων και όχι για να εποπτεύεται και να διοικείται από κυβερνήσεις, έχει τελειώσει».

Chamath Palihapitiya: «Η Ευρώπη έχει ένα τόσο βεβαρημένο παρελθόν σε αυτά τα πράγματα, το οποίο συνίσταται στο ότι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να βρουν αυτό το ηθικό πλεονέκτημα, και υπάρχει ακριβώς αυτή η υπερβολή και αυτός ο οιονεί κεντρικός σχεδιασμός που ποτέ δεν λειτουργεί.»

David Sacks: «Πρόκειται για ένα καθεστώς λογοκρισίας… Το πρόβλημα είναι η αοριστία του, το οποίο λέει ότι οι εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να κατεβάζουν παράνομο περιεχόμενο, αλλά δεν λέει τι είναι το παράνομο περιεχόμενο. Μεταβιβάζει την εξουσία να το ορίσει σε αυτή την ομάδα ευρωκρατών».

David Friedberg: «Ο νόμος για τις ψηφιακές υπηρεσίες είναι μια από τις πιο εκτεταμένες απειλές για κάθε ανοιχτή, διαφανή, δημοκρατική ευκαιρία στο διαδίκτυο… Δίνει σε αυτή την κυβέρνηση της ΕΕ το νόμιμο δικαίωμα να μπαίνει στον υπολογιστή μου, να βγάζει πληροφορίες από αυτόν, να τις εξετάζει και να λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με το τι κάνω και αν συμμορφώνομαι ή όχι με όποια πρότυπα επιβολής της επιτροπής τους ισχύουν εκείνη την ημέρα. Αυτό είναι το 1984. Πρόκειται για μια πραγματικά σοβαρή απειλή και δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι αναγνωρίζουν τις δευτερογενείς και τριτογενείς επιπτώσεις που θα έχει αυτό με την πάροδο του χρόνου στην ποιότητα των υπηρεσιών και των εμπειριών που αποκομίζουμε στο διαδίκτυο»

 

 

Πηγή:
https://kanenazori.com/2024/01/18/ursula-von-der-leyen-to-wef-min-anisixeite-neos-nomos-psifiakis/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)