Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Ξαφνικά! Η Daily Mail βλέπει Παγκόσμια Έκρηξη Καρκίνων ενώ Pfizer, J&J, Merck, εξαγοράζουν εταιρίες που ειδικεύονται σε θεραπείες καρκίνου! Βίντεο



 

 

Παγκόσμιο φαινόμενο καρκίνου: Δεν είναι μόνο η Αμερική. Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιαπωνία, η Νότια Αφρική και η Αυστραλία είναι μεταξύ των δεκάδων χωρών που υποφέρουν από μυστηριώδεις κατακόρυφες αυξήσεις όλων των διαφορετικών ειδών όγκων στους νέους.

Αυτός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της Daily Mail με ημερομηνία 15 Μαρτίου 2024 και καθώς βρισκόμαστε στον απόηχο της πιο τυραννικής επιβολής εμβολιασμών σε τόσο εύρος στη παγκόσμια ιστορία.

By Pendulum

Πλέον στο παγκόσμιο χωριό τα θύματα (ο πληθυσμός της Γης) μιλάνε ανοιχτά για την επιχείρηση Γενοκτονίας εξαιτίας της παγκόσμιας φούσκας του χρέους και της υλοποίησης ενός διακαούς πόθου μίας elite ευγονιστών. Η ερήμωση του πληθυσμού της Γης βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως θα δείτε στη συνέχεια μία μετά την άλλη οι εταιρίες που ανέπτυξαν τα εμβόλια COVID-19 τώρα σπεύδουν να εξαγοράσουν άλλες που ειδικεύονται στη παραγωγή φαρμάκων και θεραπειών για το καρκίνο.

Το μεγαλύτερο project που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ο θάνατός σου!

Η Pfizer πολύ πρόσφατα συμφώνησε να πληρώσει 43 δισεκατομμύρια δολάρια για την εταιρία βιοτεχνολογίας Seagen Inc.

Η Seagen Inc. είναι μια αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και εμπορευματοποίηση καινοτόμων, ενισχυμένων θεραπειών που βασίζονται σε μονοκλωνικά αντισώματα για τη θεραπεία του καρκίνου. Η πρωτοποριακή κατηγορία στοχευμένων αντικαρκινικών φαρμάκων την κάνει ιδιαίτερα ελκυστική, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Jared S. Hopkins και Jonathan D. Rockoff στη The Wall Street Journal.

Σύμφωνα με τους όρους, η Pfizer θα πληρώσει 229 δολάρια ανά μετοχή σε μετρητά, δήλωσε η φαρμακοβιομηχανία τη Δευτέρα.

Οι εταιρείες αναμένουν ότι η συμφωνία θα κλείσει στα τέλη του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του επόμενου έτους.

Το σύνολο της συμφωνίας των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων περιλαμβάνει και χρέος, δήλωσε εκπρόσωπος της Pfizer. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον έλεγχο από ρυθμιστικές αρχές αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας, οι οποίες έχουν εντείνει τις αξιολογήσεις τους για την υγειονομική περίθαλψη και άλλες συμφωνίες.

Η Seagen, η οποία εδρεύει έξω από το Seattle, έγινε πρωτοπόρος σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστών ως συζεύγματα φαρμάκων αντισωμάτων που μπορούν να εγκαταστήσουν τους όγκους για να τους χτυπήσουν με έναν τοξικό παράγοντα.

Η Pfizer, της Νέας Υόρκης, αναζητά εξαγορές για να την βοηθήσει να αντισταθμίσει τις αναμενόμενες απώλειες στις πωλήσεις, καθώς ορισμένα φάρμακα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις χάνουν την προστασία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας τα επόμενα χρόνια.

«Η Ογκολογία (βλέπε καρκίνοι) συνεχίζει να είναι ο μεγαλύτερος μοχλός ανάπτυξης στην παγκόσμια ιατρική και αυτή η εξαγορά θα ενισχύσει τη θέση της Pfizer σε αυτόν τον σημαντικό χώρο και θα συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων οικονομικών στόχων της Pfizer», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Albert Bourla.

Η Seagen, η οποία αναμένει έσοδα 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος, θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Pfizer έως το 2030, δήλωσε η Pfizer.

«Ο προτεινόμενος συνδυασμός με την Pfizer είναι το σωστό επόμενο βήμα για τη Seagen για να προωθήσει τη στρατηγική της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Seagen, David Epstein.

Ο κ. Epstein ανέλαβε το τιμόνι της Seagen τον Νοέμβριο, μετά το τέλος των συνομιλιών της με τη Merck, και σχεδίαζε μια ανεξάρτητη πορεία για την εταιρεία.

 

Ἡ συνέχεια ἐδῶ:

https://kourdistoportocali.com/news-desk/xafnika-i-daily-mail-vlepei-pagkosmia-ekrixi-karkinon-eno-pfizer-j-amp-j-merck-exagorazoyn-etairies-poy-eidikeyontai-se-therapeies-karkinoy/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)