Σελίδες

TRANSLATOR

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Μακράν ἔχουμε ξεπεράσει τά κτήνη! Οἰκοφυλοφιλία, ἡ νέα ἀνωμαλία! Βίντεο

 

 

 

Η «οικοφυλοφιλία» είναι ο πιο πρόσφατος σεξουαλικός προσανατολισμός όπου άνθρωποι «διεγείρονται» απο τη φύση, και κάνουν σχέσεις… με δέντρα!

Ένα ρεπορταζ της dailymail επικεντρώθηκε στον σεξουαλικό προσανατολισμό που έχουν οι αυτοαποκαλούμενοι οικοφυλόφιλοι, κάτι που έχει τραβήξει τα βλέμματα από τους χρήστες των social media, που βλέπουν ανθρώπους να ερωτοτροπούν με τα δέντρα.

Ο όρος «οικοφυλόφιλος» είναι η κατάσταση του να βρίσκεις τη φύση ελκυστική σεξουαλικά, είτε αυτό σημαίνει να αισθάνεσαι την «ενέργεια» της φύσης είτε να χαϊδεύεις τη φύση.

Ένας προπονητής σεξουαλικής υγείας της φύσης (έχει και τέτοιους) στο TikTok περιέγραψε την «οικοσεξουαλικότητα» ως όρο ομπρέλα για τους ανθρώπους που «περιποιούνται τη φύση σαν το σύντροφο τους».

Μια γυναίκα από το Τορόντο που ξεκίνησε μια «ερωτική» σχέση με μια βελανιδιά και έκανε ένα κλιπ στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή Naked Attraction στην οποία αποκαλεί τον εαυτό της οικοφυλόφιλο.

Η Sonja Semyonova, ετών 45, που εμφανίζεται εδώ με την σχέση της (το δέντρο), είπε πως ένιωθε πάντα μοναξιά, αλλά η νέα της σχέση της έχει γεμίσει αυτό το κενό.

 

Η ετικέτα οικοσεξουαλικότητας στο TikTok έχει προβληθεί με περισσότερες από 470.000 προβολές, με βίντεο που δείχνουν ανθρώπους να αγκαλιάζουν, να χαϊδεύουν και να τρίβονται σε δέντρα.

Ο όρος επινοήθηκε από την Annie Sprinkle, η οποία, το 2008, «παντρεύτηκε» τη γη σε μια πράσινη γαμήλια τελετή. Η οικοσεξουαλικότητα της περιελάμβανε την αφαίρεση του όρου «μητέρα» από τη Μητέρα Γη και την αλλαγή του σε Εραστή Γη.

Ακολούθησαν και άλλοι γάμοι: ένας γάμος στον ουρανό, ένας γάμος με το φεγγάρι, ένας λευκός γάμος στο χιόνι και πολλά άλλα. Κάθε φορά, η Sprinkle ορκιζόταν να αγαπά, να τιμάει και να λατρεύει ένα διαφορετικό μέρος της φύσης.

Η Stefanie Weiss, σύμβουλος οικοσεξουαλικότητας, είπε ότι αισθάνεται την σεξουαλικότητα της να βγαίνει πιο έντονα όταν πηγαίνει στην παραλία.

Είπε: «Όταν πηγαίνω, όλο μου το σώμα χαίρεται την πρώτη στιγμή που τα πόδια μου αγγίζουν την καυτή άμμο. Το να νιώθω τον ήλιο στο δέρμα μου, τη μυρωδιά του αλατιού ή του λαδιού καρύδας και την αίσθηση των μικροσκοπικών κυμάτων να χτυπούν τους αστραγάλους μου—αυτό είναι ένα είδος Οικολογικού Σεξ. 

«Ακόμα κι αν δεν υπάρχει άνθρωπος εραστής, αυτό μου φέρνει μια αναμφισβήτητη ερωτική φόρτιση. Αυτή είναι η σχέση μου με τη γη, και ποτέ δεν με αφήνει να θέλω».

Η Annie Sprinkle [αριστερά] και η σύντροφός της Beth Stephens [δεξιά] είναι αυτοαποκαλούμενοι οικοφυλόφιλοι και διατηρούν παράλληλες σχέσεις με δέντρα.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά σχόλια για το νέο αυτό φαινόμενο, αλλα μάλλον δεν αξίζει να επικεντρωθούμε σε αυτό, καθώς όλα αυτά έχουν να κάνουν με μια ευρύτερη νοοτροποία που δυστυχώς προβάλεται απο τις δυτικές κοινωνίες και παρουσιάζει τα πάντα ως σεξουαλικό προορισμό. Ακόμα και την αγάπη για την φύση, η την ευφορία που νιώθει κάποιος όταν έρχεται σε επαφή με αυτήν…

 
 
 
 
Πηγή:
https://anazitiseis.gr/i-oikofylofilia-einai-o-pio-prosfatos-sexoualikos-prosanatolismos-opou-anthropoi-diegeirontai-apo-ti-fysi-kai-kanoun-scheseis-me-dentra/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)