Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Τά μεθεόρτια τῶν μπολιῶν!... "Ανησυχία προκαλούν στην Ολλανδία περιστατικά με θρόμβους, μετά απο μετάγγιση αίματος"!


https://amazonios.net/wp-content/uploads/2024/06/Screenshot-2024-06-12-11.24.35-AM-optimized-300x182.webp

 

 

 

Περιστατικά που έχουν προκαλέσει ακόμα και θανάτους μετά απο μετάγγιση αίματος που σύμφωνα με καταγγελίες δεν αναφέρονται, έχουν προκαλέσει ανησυχία στην Ολλανδία. Το παρακάτω περιστατικό αφορά μια υπόθεση 63χρονης που πήρε διαστάσεις στα ΜΜΕ της χώρας.

Η 63χρονη Emser απο την Ολλανδία πέθανε από θρόμβους αίματος στους πνεύμονες και τα πόδια, πέντε ημέρες μετά από μετάγγιση αίματος. Η υπόθεση αναφέρθηκε στον Sanquin, αλλά η τράπεζα αίματος δεν έδωσε περισσοτερες πληροφορίες, γράφει η The Other Newspaper .

«Είμαι πεπεισμένη ότι οι εμβολές στους πνεύμονες και το πόδι της ήταν άμεσο αποτέλεσμα της μετάγγισης», είπε η νοσοκόμα Jenny Marskamp στην εφημερίδα.

Όταν χρειάστηκε μετάγγιση αίματος, ζήτησε από τους γιατρούς και τον Sanquin μετάγγιση μη εμβολιασμένου αίματος. Οι γιατροί και η τράπεζα αίματος δεν ήθελαν να συνεργαστούν. Όλα τα αίματα είναι ασφαλές», της είπαν.

Η Emser χρειαζόταν οπωσδήποτε μετάγγιση αίματος και έλαβε τέσσερις δόσεις αίματος τον Ιανουάριο του 2023. Λίγο αργότερα εμφάνισε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Εκεί αποδείχθηκε ότι είχε πνευμονικές εμβολές μεγέθους εκατοστού και θρόμβους στο ποδι. Πέθανε λίγες μέρες αργότερα.

Ένα μήνα αργότερα, η Jenny παραπονέθηκε ότι στο Sanquin (τραπεζα αίματος). Έδειξαν ένα βίντεο στους γιατρούς του νοσοκομείου από τον επίτιμο καθηγητή Pierre Capel σχετικά με τους θρόμβους αίματος. Ένας από τους γιατρούς τον παρακολουθούσε είπε πως το Sanquin απέφυγε με τη δήλωση ότι ο Emser πιθανότατα είχε μια «αντίδραση μετάγγισης» απο εμβολιασμένο άτομο.

Ο γιατρός Trudy van den Berg van den Berg, ο οποίος είχε εργαστεί για το Sanquin για πολλά χρόνια, είδε ότι αυτό δεν είχε αναφερθεί στο σύστημα αναφοράς TRIP (Transfusion and Transplantation Reactions in Patients). Επιπλέον, η πνευμονική εμβολή δεν είναι γνωστή αντίδραση μετάγγισης, είπε ο Van den Berg.

 

 

Πηγή:
https://anazitiseis.gr/anisychia-prokaloun-stin-ollandia-peristatika-me-thromvous-meta-apo-metangisi-aimatos/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)