Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Γιά νά μήν παραμυθιάζονται κάποιοι καί μέ τόν Τράμπ!... Μόνο ὁ Χριστός εἶναι ὁ ἀσφαλής Σωτῆρας! Πολιτικός καί νορμάλ ἄνθρωπος ἴσως νά εἶναι καί κάτι ἀνύπαρκτο!

Ο νέος αντιπρόεδρος του Τραμπ, JD Vance, 
έχει εταιρεία που επενδύει
 σε εταιρείες που κατασκευάζουν 
τα θανατηφόρα εμβόλια mRNA!!!
 
 



-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Ο JD Vance δεν είναι παρά ένας πράκτορας του Deep State (Βαθέος Κράτους) και οι αποκαλύψεις για αυτό συνεχίζουν να έρχονται στο φως! Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο Το πιο πιστό ΣΚΟΥΛΗΚΙ του Βαθέος Κράτους επέλεξε ο Τραμπ για αντιπρόεδρο! – Έχει δεσμούς με την Palantir της CIA που κατασκόπευε την…ΕΛΛΑΔΑ, τη Λέσχη Μπιλντερμπέργκ, εταιρεία παραγωγής ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ και όχι μόνο!!!


Το πιο πιστό ΣΚΟΥΛΗΚΙ του Βαθέος Κράτους επέλεξε ο Τραμπ για αντιπρόεδρο! – Έχει δεσμούς με την Palantir της CIA που κατασκόπευε την…ΕΛΛΑΔΑ, τη Λέσχη Μπιλντερμπέργκ, εταιρεία παραγωγής ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ και όχι μόνο!!! 

Ο Vance είναι επίσης συνδεδεμένος με τη Big Pharma και τα θανατηφόρα εμβόλια COVID που έχουν σκοτώσει εκατομμύρια και εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο!

Η εταιρεία του JD Vance, Narya Capital, είναι επενδυτής στην εταιρεία Amplify Bio, η οποία συνεργάζεται με την RNAV8 Bio για τη δημιουργία περισσότερων θανατηφόρων εμβολίων mRNA!!!

Δείτε τώρα τα εξής:

Ο JD Vance είναι ο συνιδρυτής της Narya Capital που επενδύει στο Amplify Bio. Το Amplify Bio και το RNAV8 Bio ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία για την υποστήριξη των θεραπευτικών κατασκευαστών εμβολίων mRNA.

 

Η Kriya ανακοίνωσε τον Μάιο του 2022 μια χρηματοδότηση 270 εκατομμυρίων δολαρίων Series C για την προώθηση της πλήρως ολοκληρωμένης μηχανής γονιδιακής θεραπείας…

Η Kriya Therapeutics, Inc., μια πλήρως ολοκληρωμένη εταιρεία γονιδιακής θεραπείας που πρωτοπορεί σε νέες τεχνολογίες και θεραπείες, ανακοίνωσε σήμερα χρηματοδότηση 270 εκατομμυρίων δολαρίων Series C. Η χρηματοδότηση έγινε από την Patient Square Capital, με τη συμμετοχή των Bluebird Ventures, CAM Capital, Dexcel Pharma, Foresite Capital, JDRF T1D Fund, Lightswitch Capital, Narya Capital (η οποία ανήκει στην JD Vance), QVT, Transhuman Capital και άλλους άγνωστους επενδυτές.

Περισσότερα ΕΔΩ

.

 

 

 

 

Πηγή:
https://greeknewsondemand.com/2024/07/17/%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-jd-vance-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%b5/



Συναφές ἄρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)