Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Παιδοφιλικά σύμβολα και άλλες φρικτές ιστορίες! Φωτό


«Προσέφερον δὲ αὐτῷ καὶ τὰ βρέφη ἵνα αὐτῶν ἅπτηται· καὶ ἰδόντες οἱ μαθηταὶ ἐπετίμησαν αὐτοῖς. ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς προσκαλεσάμενος αὐτὰ εἶπεν· ἄφετε τὰ παιδία ἔρχεσθαι πρός με καὶ μὴ κωλύετε αὐτά· τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τοῦ Θεοῦ. ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ὃς ἐὰν μὴ δέξηται τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ ὡς παιδίον, οὐ μὴ εἰσέλθῃ εἰς αὐτήν.» Λουκ. ιη’ 15-17.


«Τί κρεῖττον, εἰπέ μοι, Θεῷ λατρεύειν παντοκράτορι σὺν Υἱῷ μονογενεῖ καὶ Πνεύματι Ἁγίῳ (…) ἢ δαίμοσι ὀλεθρίοις καὶ ἀψύχοις εἰδώλοις, ὧν ἡ δόξα καὶ ὁ ἔπαινος μοιχεία ἐστὶ καὶ παιδοφθορία καὶ τὰ λοιπὰ τῆς ἀνομίας ἔργα, ἃ περὶ τῶν ὑμετέρων ἀναγέγραπται θεῶν ἐν τοῖς συντάγμασι τῆς δεισιδαιμονίας ὑμῶν;» Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, Βαρλαάμ και Ιωάσαφ λβ’.


Στους έσχατους καιρούς που ζούμε ο άρχοντας του σκότους επιβουλεύεται τα παιδιά όλου του κόσμου· αυτό είναι πλέον αναμφισβήτητο. Τα αγνά και αθώα πλάσματα, που ο Κύριος Ιησούς Χριστός μάς έδειξε ως παραδείγματα προς μίμηση προκειμένου να εισέλθουμε στη Βασιλεία των Ουρανών, κινδυνεύουν πανταχόθεν και παντοιοτρόπως, ψυχή τε και σώματι. Η παιδική αθωότητα και αγνότητα έχει τεθεί πλέον στο στόχαστρο, ενώ κάποτε κινδυνεύει ακόμα και η ίδια η ζωή των παιδιών.


Κατά τη διάρκεια παλαιότερης έρευνάς μας σχετικά με τα παιδιά, ανακαλύψαμε ένα σημαντικότατο έγγραφο του FBI (του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των ΗΠΑ) χρονολογούμενο ήδη από το 2007 [1]. Εκεί αναφέρεται ότι οι παιδόφιλοι – τόσο εκείνοι που κακοποιούν σεξουαλικώς παιδιά όσο και εκείνοι που παράγουν, διανέμουν και εμπορεύονται παιδική πορνογραφία – χρησιμοποιούν ειδικά λογότυπα ή σύμβολα, τα οποία δηλώνουν το προτιμώμενο φύλο του παιδιού-στόχου, αλλά και βοηθούν τους παιδόφιλους να αναγνωρίζονται μεταξύ τους. Τα σύμβολα αυτά βρίσκονται επίσης ενσωματωμένα σε κοσμήματα (όπως δαχτυλίδια και μενταγιόν) αλλά και σε νομίσματα καθώς και σε ιστοσελίδες κλπ. προκειμένου να προαχθούν οι σκοποί των παιδόφιλων.

Στο έγγραφο αναφέρονται επίσης κωδικοποιημένες λεκτικές περιγραφές της σεξουαλικής προτίμησης που υποδηλώνεται από τα λογότυπα, όπως “αγορόφιλος” (ΒLogo – Boylover και η παραλλαγή LBLogo– Little Boy Lover – όταν πρόκειται για μικρά αγόρια)· “κοριτσόφιλος-η” (GLogo – Girl Lover)· “παιδόφιλος” (CLogo – Child Lover, ανεξαρτήτως φύλου του παιδιού).

Κατά τη συλλογή πληροφοριών για το παρόν άρθρο, προς μεγάλη μας έκπληξη αλλά και αποστροφή, ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν ειδικοί “εγκυκλοπαιδικοί” ιστότοποι όπου παρουσιάζονται μεταξύ άλλων, αναίσχυντα και απροκάλυπτα, ολόκληρες συλλογές από παιδοφιλικά σύμβολα. Ένας τέτοιος ιστότοπος είναι και η ιστοσελίδα “MAP Wiki”. [2]. Όχι, δεν είναι ιστότοπος σχετικός με χάρτες. Τα αρχικά ΜΑΡ εδώ μεταφράζονται ως “Minor-Attracted Person” (ελληνιστί: άτομο που έλκεται από ανήλικους).

Διαπιστώσαμε περαιτέρω ότι υπάρχουν και ηλικιακές υποκατηγορίες· λόγου χάρη ο “παιδόφιλος” (pedophile) έλκεται από παιδιά προ εφηβείας, ο “ηβόφιλος” (hebephile) από παιδιά 11-14 χρονών και ο “εφηβόφιλος” (ephebophile) από έφηβους 15-19 χρονών [3]. Ακόμα χειρότερα, υπάρχει ο όρος “νηπιόφιλος” (nepiophile), για ανθρώπους που έλκονται από νεογέννητα, βρέφη ή νήπια, αν και για τα βρέφη υπάρχει και ο ειδικός όρος “βρεφόφιλος” (infantophile) (!) [4]. Αλλά δε φτάσαμε ακόμα στον πυθμένα της διαβολικής αυτής διαστροφής. Υπάρχει και ο όρος “enbylove” [5], που δημιουργήθηκε από τα αρχικά των λέξεων “Non-Binary” [6]. Περιγράφει την προτίμηση προς ανήλικους οι οποίοι εκφράζονται από το “μη-δυαδικό φύλο” (nonbinary), το φύλο, δηλαδή, που δεν εντάσσεται στους όρους αρσενικό-θηλυκό (!!). Και επειδή η διαστροφή αγαπά να εκφυλίζεται ολοένα και περισσότερο, κάτω από τον όρο-ομπρέλα “enbylove” υπάγεται και ο ακόμα πιο αρρωστημένος όρος “xiplove” [7], που αναφέρεται στην προτίμηση προς ανήλικους “ξενόφυλους” (xenogender). Πρόκειται για μια “μη-δυαδική ταυτότητα φύλου” που «δεν μπορεί να περιληφθεί στην ανθρώπινη κατανόηση περί φύλου», γι’ αυτό και επινοούνται «άλλες μέθοδοι κατηγοριοποίησης και ιεράρχησης φύλων, όπως εκείνες που σχετίζονται με ζώα, φυτά και άλλα πλάσματα/πράγματα» (!!!) [8]. Περιττό να πούμε ότι οι παραπάνω όροι έχουν και τις ηλικιακές υποκατηγορίες τους· υπάρχει, λόγου χάρη, η υποκατηγορία “Little Xiplove”, για ανθρώπους που έλκονται από “ξενόφυλους” ανήλικους μικρής ηλικίας κλπ.. Αλλά θα δούμε παρακάτω ότι υπάρχουν και πολύ πιο σκοτεινές πλευρές σε αυτήν την υπόθεση.


Ως γνωστόν, η παιδοφιλία εξαπλώνεται αλλά και νομιμοποιείται ραγδαία ανά τον πλανήτη μας. Επειδή, λοιπόν, θεωρούμε χρήσιμο να γνωρίζει προληπτικά ο κόσμος – ιδιαίτερα οι γονείς, οι δάσκαλοι, οι παιδίατροι και γενικά όλοι όσοι ασχολούνται με παιδιά – έστω κάποια βασικά σύμβολα των ψυχοσωματικά αφύσικων και αρρωστημένων αυτών ανθρώπων, οι οποίοι φτάνουν ενίοτε στο σημείο να εγκληματούν εις βάρος των παιδιών, παραθέτουμε σε έγγραφο έναν πίνακα με επιλογή παιδοφιλικών συμβόλων, τον οποίο καταρτίσαμε με υλικό από σχετικούς ιστότοπους [9]. Κάτω από κάθε σύμβολο αναγράφεται εν συντομία η περιγραφή του παιδιού-στόχου. Στη δεύτερη σελίδα του εγγράφου παραθέτουμε επιλεκτικά κάποιες σημαίες των παιδόφιλων, τις οποίες επίσης αντλήσαμε από σχετικές ιστοσελίδες, οι οποίες βρίθουν παιδοφιλικών και λοιπών παραφιλικών συμβόλων [10]. Το δισέλιδο αυτό έγγραφο είναι σε εκτυπώσιμη μορφή (pdf A4), ώστε να μπορεί να αποθηκευθεί, να εκτυπωθεί και να διανεμηθεί κατά την κρίση των αναγνωστών μας.

Παιδοφιλικά Σύμβολα by ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ on Scribd


Είναι ειρωνικό και συγχρόνως αποτροπιαστικό το ότι όσο μικρότερη είναι η ηλικία-στόχος τόσο περισσότερο μοιάζει το αντίστοιχο σύμβολο με παιδική ζωγραφιά. Και βλέπουμε ότι τίποτα στα σύμβολα αυτά δεν παραπέμπει εξωτερικά σε κάτι τόσο αισχρό και απάνθρωπο όσο η παιδοφιλία. Θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι απλές διακοσμητικές ζωγραφιές σε ένα παιδικό ή εφηβικό βιβλίο. Θεωρούμε, ωστόσο, ότι, αν, λόγου χάρη, κάποιος γονέας εντοπίσει κάποιο από αυτά τα σύμβολα σε σχέση με κάποιο άτομο που έρχεται σε επαφή με παιδιά, μάλλον θα ήταν καλό να ενημερώσει την αστυνομία.

Σε μια από αυτές τις σχετικές ιστοσελίδες, από όπου αντλήσαμε το υλικό μας, διαβάζουμε και μια ερμηνεία της χρωματικής σημειολογίας της γενικής σημαίας των “NOMAP” (ΝonΟffending Μinor-Αttracted Ρerson), εκείνων, δηλαδή, των παιδόφιλων που ισχυρίζονται ότι δεν εμπλέκονται σε σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, παιδική πορνογραφία ή άλλα ποινικά αδικήματα εναντίον παιδιών [11]:


«Οι δύο κορυφαίες λωρίδες είναι μπλε για να αντιπροσωπεύουν τους ΝΟΜΑΡ που έλκονται από νεαρά αγόρια. Οι δύο χαμηλότερες λωρίδες είναι ροζ για να αντιπροσωπεύουν τους ΝΟΜΑΡ που έλκονται από νεαρά κορίτσια. Οι εσωτερικές λωρίδες είναι κίτρινες για να αντιπροσωπεύουν την παιδική ηλικία και γενικά την έλξη προς ανήλικους, ανεξαρτήτως του φύλου τους. Η μεσαία λωρίδα είναι λευκή για να αντιπροσωπεύει την αθωότητά μας και την απροθυμία μας να παρανομήσουμε» (!) [12].

Στις ιστοσελίδες αυτές εμφανίζονται και άλλοι νεοφανείς όροι, πέραν των όσων ήδη περιγράψαμε. Ένας από αυτούς είναι ο όρος “νεκρο-παιδο-ζωόφιλοι”. Ο όρος αναφέρεται σε εκείνους οι οποίοι «έχουν και τις τρεις μεγάλες παραφιλίες (σ.σ. ως τέτοιες εννοούνται οι αποκλίνουσες, μη κανονικές σεξουαλικές συμπεριφορές [13]), δηλαδή την παιδοφιλία, τη νεκροφιλία και τη ζωοφιλία» [14]. (Αν κανείς νομίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο άρρωστο από αυτό, τον παραπέμπουμε στη διασταύρωση των τριών εν λόγω παραφιλιών, στη “νεκροπαιδοζωοφιλία”, δηλαδή τη σεξουαλική έλξη προς νεκρά νεαρά ζώα (!!!) [15]) . Αναπόφευκτα αναρωτιόμαστε: πώς ακριβώς “εξυπηρετούνται” οι νεκρόφιλοι παιδόφιλοι; Επισκέπτονται τα νεκροτομεία προς αναζήτηση θήρας ή μήπως φονεύουν παιδιά προκειμένου να ικανοποιήσουν τις βδελυρές και ζοφερές ορέξεις τους; Σε ποιο βαθμό άραγε σχετίζονται οι τόσες εξαφανίσεις παιδιών ανά τον κόσμο με τα σκοτεινά και δυσώδη αυτά κυκλώματα;

Συναντήσαμε, επίσης, τους όρους “βιαστοπαιδόφιλοι”, “βιαστοαγορόφιλοι” κλπ.. Εδώ πρόκειται περί συνδυασμού της παιδοφιλίας με τη “βιαστοφιλία”, μιας παραφιλίας στην οποία «η κύρια πηγή σεξουαλικής διέγερσης είναι ο πραγματικός φόβος, η έκπληξη και η αντίσταση εκ μέρους του θύματος». «Είναι ένα είδος βιασμού, αν και οι περισσότεροι βιασμοί διαπράττονται από νορμοφιλικούς άνδρες (άνδρες των οποίων οι σεξουαλικές πρακτικές δεν θεωρούνται σεξουαλικώς αποκλίνουσες…πέραν του βιασμού, φυσικά)» [16].

Ένας άλλος όρος που ξενίζει είναι και ο όρος “transage” (διηλικιακός). Αναφέρεται σε άτομα των οποίων η “εσωτερική” ηλικία δεν ταιριάζει με τη χρονολογική τους ηλικία [17]. Αυτό, σε μια ακραία εκδοχή του, μπορεί να σημαίνει, λόγου χάρη, ότι ένας ώριμος άνδρας με επτάτεκνη οικογένεια μπορεί στα 46 του χρόνια να αποφασίσει ότι είναι γυναίκα (ενώ μέχρι τότε απλώς ντυνόταν με γυναικεία ρούχα) και στα 52 του να αισθάνεται σαν ένα εξάχρονο κοριτσάκι (!) και μάλιστα να το επισημοποιεί, μέχρι του σημείου να εγκαταλείπει την οικογένειά του για να… “υιοθετηθεί” (ως εξάχρονο κοριτσάκι) από γηραιό ζευγάρι με εγγόνια, με τα οποία πλέον μπορεί να παίζει ελεύθερα …ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό το παιχνίδι (!). Ακούγεται υπερβολικό έως και απίθανο, αλλά έχει ήδη συμβεί. Μάλιστα το γυναικείο όνομα που διάλεξε ο εν λόγω άνδρας, ο πρώην Παύλος (Paul), ήταν το “Stefonknee”, το οποίο πλησιάζει μεν φωνητικώς προς το αθώο “Στέφανι”, αλλά είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να μεταφρασθεί ελεύθερα ως “ο/η Στεφ γονατισμένος/η” [18].

Ανεξαρτήτως της αληθινής σχέσης αυτού του άνδρα με τα παιδιά και της ύπαρξης ή μη παιδοφιλικής σκοπιμότητας στις ενέργειές του, υπάρχουν, ωστόσο, παιδόφιλοι οι οποίοι έχουν και ηλικιακές “διαταραχές” [19] παράλληλα με την άρνηση του φύλου τους, αν και η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ φέρεται να μην αποδέχεται την παιδοφιλία στους κόλπους της [20]. Έχουν ήδη εκφραστεί ανησυχίες για το κατά πόσο είναι ασφαλές για τα παιδιά να βρίσκεται μαζί τους ένας “διηλικιακός” και “διεμφυλικός” (transgender) άνθρωπος, αφού, με το πρόσχημα της “μικρής του ηλικίας”, μπορεί να κυκλοφορεί ανενόχλητος ανάμεσα σε μικρά παιδιά και εφήβους, αποσπώντας ενδεχομένως την εμπιστοσύνη τους [21]. Πάντως, αν κάτι τέτοιο έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει στην εκφυλισμένη Δύση, ας προετοιμαζόμαστε και εδώ στην Ελλάδα για παρόμοια αίσχη, αφού συνήθως πιθηκίζουμε σε τέτοια θέματα.


Για να επανέλθουμε στους θανατολάγνους, αποτροπιασμό προκαλεί και το ότι σε μια από τις σημαίες των νεκρόφιλων παιδόφιλων διαβάζουμε την ερμηνεία κάθε χρωματικής λωρίδας της σημαίας αυτής: «Έλξη προς τα πτώματα – Έλξη προς το αίμα – Έλξη προς νεαρά αγόρια – Φροντίδα και διατήρηση των αθώων – Έλξη προς νεαρά κορίτσια – Υποχρέωση να προστατεύουμε τα παιδιά» [22]. Πραγματικά, δεν ξέρει κανείς πώς να αντιδράσει σε τέτοιο δαιμονικό παραλογισμό!

Οφείλουμε, επίσης, να επισημάνουμε παρενθετικά κάτι σημαντικό σχετικά με τη σημαία των “ξενόφυλων”(xenogender). Στο κέντρο της σημαίας αυτής βλέπουμε να δεσπόζει ένα ανεστραμμένο πεντάκτινο αστέρι [23], το οποίο, όπως έχουμε αναφέρει αλλού , παραπέμπει στην ανεστραμμένη πεντάλφα, τη “Σφραγίδα του Μπαφομέτ” (Sigil of Baphomet), της αποκρυφιστικής δαιμονικής, τραγόμορφης “θεότητας”, η οποία αποτελεί σύμβολο του Σατανισμού και μάλιστα έχει καθιερωθεί ως έμβλημα της “Εκκλησίας του Σατανά” [24]. Στο λήμμα “ξενόφυλος” του “Nonbinary Wiki”, διαβάζουμε ότι ο όρος αυτός εισήχθη το 2014 από έναν άνθρωπο με το ψευδώνυμο “Baaphomett” σε μια υποβολή προς το ιστολόγιο “MOGAI-Archive” [25], όπου το αρκτικόλεξο “MOGAI” υποδηλώνει τις λέξεις “Marginalized Orientations, Gender Alignments, and Intersex” (Περιθωριοποιημένοι Προσανατολισμοί, Ευθυγραμμίσεις Φύλων και Διαφυλικοί [26])…όπου και πάλι εισαγόμαστε σε χώρους διεστραμμένους και δαιμονικούς…

Αν κάποιο από τα παιδοφιλικά σύμβολα του παραπάνω εγγράφου μάς φαίνεται οικείο, ίσως να είναι αυτό των “κοριτσόφιλων”. Το σύμβολο ταυτίζεται ουσιαστικά με το λογότυπο της γνωστής φίρμας παγωτών Algida, με τη διαφορά ότι είναι ανεστραμμένο οριζοντίως.

Στην παρατιθέμενη ερμηνεία του παιδοφιλικού αυτού συμβόλου διαβάζουμε: «Αυτό το σύμβολο είναι η υπόσχεσή μου σε αυτήν. Συμβολίζει τη σχέση μεταξύ ενός ενήλικου ανθρώπου και ενός μικρού κοριτσιού. Η εξωτερική καρδιά συμβολίζει τον ενήλικο άνθρωπο και η εσωτερική καρδιά το κορίτσι. Η εξωτερική καρδιά περιβάλλει την εσωτερική καρδιά, πράγμα που συμβολίζει ότι την περιβάλλει με αγάπη και στοργή. Οι καρδιές είναι ενωμένες, για να συμβολίζουν το δεσμό που μοιράζονται. Και η εξωτερική καρδιά μένει ανοιχτή, καθώς είναι ελεύθερο (σ.σ. το μικρό κορίτσι) να έρχεται και να φεύγει κατά την επιθυμία του. Επειδή, αν τους αγαπάς, πρέπει να τους αφήνεις να φύγουν, όσο κι αν αυτό πονάει.» (!!!).

Το αν η ομοιότητα μεταξύ του παιδοφιλικού συμβόλου με το λογότυπο της παγωτοβιομηχανίας είναι απλή σύμπτωση ή όχι δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αν και δημιουργεί έντονους προβληματισμούς η ομοιότητα αυτή. Η έρευνα έδειξε ότι η Algida άρχισε να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο λογότυπο από το 1998 και εξής [27], ενώ το εν λόγω παιδοφιλικό σύμβολο πιθανολογείται ότι δημιουργήθηκε το 2000 από το “Girl-Lover-Logo-Design-Forum” (Φόρουμ σχεδιασμού λογοτύπου παιδόφιλων με προτίμηση στα κορίτσια) [28]. H δημιουργία του αποδίδεται κατά περιόδους σε έναν ακτιβιστή με τα αρχικά “ΑΡ”, ενός δηλωμένου κοριτσόφιλου (γεννηθέντος το 1968), ο οποίος φέρεται να έχει επενδύσει σημαντικά στην προώθηση του λογότυπου αυτού και ο οποίος έχει καταρτίσει μέχρι και “Σύμβολο πίστης του παιδόφιλου” (!!!) [29]. Πέραν τούτων, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τη σχέση του λογότυπου της γνωστής μάρκας παγωτών με όσα αναφέραμε παραπάνω. Είτε, όμως, σχετίζονται είτε όχι, οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε και να παραδεχθούμε ότι η παιδοφιλία έχει πλέον εισχωρήσει παντού. Παντού!!!

Στο παρόν άρθρο χρησιμοποιήθηκε κυρίως ο γενικός όρος “παιδοφιλία” και παράγωγά του. Ο όρος αυτός υποτίθεται ότι χρησιμοποιείται για να εκφράσει την απλή “ρομαντική/ερωτική έλξη” προς τα παιδιά, σε αντίθεση με τον όρο “παιδεραστία” ο οποίος δηλώνει συγχρόνως και τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Αυτοί οι δύο όροι συχνά συγχέονται στην αγγλική γλώσσα [30], στην οποία είναι γραμμένα τα περισσότερα κείμενα των πηγών μας. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, στο εν λόγω έγγραφο του FBI ο όρος “παιδόφιλος” περιλαμβάνει σαφέστατα και την παιδεραστία: «Pedophiles, to include those who sexually abuse children as well as those who produce, distribute, and trade child pornography…». Οι όροι ενίοτε συγχέονται και στην ελληνική γλώσσα, με αποτέλεσμα να μην είναι σαφές πότε τα λογότυπα-σύμβολα που παραθέσαμε αντιπροσωπεύουν παιδόφιλους και πότε παιδεραστές, αφού, όπως διαβάζουμε, πολλοί παιδόφιλοι δεν έχουν σεξουαλικές επαφές με παιδιά και για κάποιους ο όρος παιδοφιλία αναφέρεται σε όσους περιορίζονται στην επιθυμία και δεν προχωρούν στην πράξη [31].

Για τη μετάφραση του αγγλικού όρου “lover” επιλέξαμε για τεχνικούς λόγους τα ελληνικά επιθήματα (καταλήξεις) “-φιλος/-φιλη”, αν και ο όρος χρησιμοποιείται εν προκειμένω από παιδεραστές (Child lover, Boy lover, Girl lover κλπ) όπως, άλλωστε, και ο όρος “pedophile” κατά περίπτωση [32]. Το αν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που εκφράζονται μέσα από τα σύμβολα αυτά και τις αντίστοιχες σημαίες έχουν ερωτικές επαφές με παιδιά ή αρκούνται στις φαντασιώσεις δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, δεδομένης της σύγχυσης μεταξύ των όρων “παιδόφιλος-παιδεραστής” στην αγγλική γλώσσα, η οποία γλώσσα, όπως είδαμε, “καμουφλάρισε” την παιδοφιλία και την παιδεραστία υπό τον βολικό και αόριστο όρο “άτομο που έλκεται από ανήλικους” (ΜΑΡ), προφανώς στα πλαίσια της απεχθούς “πολιτικής ορθότητας” των καιρών μας. Στην ελληνική γλώσσα, πάντως, είναι καταγεγραμμένη η χρήση του όρου “παιδόφιλος” ως συμπεριλαμβάνοντος και τη σεξουαλική πράξη [33]. Ζητούμε συγγνώμη, αν τυχόν οι γλωσσικές επιλογές μας δεν συμπίπτουν με την όποια ελληνική επιστημονική ορολογία, αλλά δεν είμαστε ειδήμονες. Θα χαρούμε, πάντως, αν μας υποδειχθούν τυχόν τεκμηριωμένες διορθώσεις.

Το βέβαιο είναι ότι οφείλουμε να είμαστε σε επιφυλακή όταν βρεθούμε μπροστά σε τέτοια σύμβολα, ακόμα και αν δεν αφορούν σεξουαλικά εγκλήματα, από τη στιγμή μάλιστα που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν και πότε ένας διαταραγμένος άνθρωπος (για να μιλήσουμε περί διαταραχής και να μην αναφερθούμε στη δαιμονική επήρεια υπό την οποία ζουν και δρουν αυτοί οι άνθρωποι) θα περάσει από την επιθυμία στην πράξη.

Η παρούσα έρευνα μάς αποκάλυψε απίστευτα βάθη διαστροφής – πέραν των ήδη γνωστών -, ικανά να προκαλέσουν αφόρητη, εφιαλτική φρίκη σε έναν άνθρωπο, ιδίως αν αυτός είναι Χριστιανός. Η μακροθυμία του Παντοκράτορα Δικαιοκρίτη Χριστού είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο μπορούμε να διανοηθούμε, αφού ανέχεται τέτοια νοσηρά αίσχη. Αλλά η μακροθυμία Του έχει και ημερομηνία λήξης. Ως Χριστιανοί προσευχόμαστε για τη μετάνοια όλων των ανθρώπων – συμπεριλαμβανομένων των εαυτών μας –, αλλά παράλληλα καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε απερίφραστα τη στάση ή τη δράση τέτοιων ατόμων, εφ’ όσον μάλιστα αυτοί μπορούν να προκαλέσουν – και πολλάκις προκαλούν! – βαρύτατες σωματικές, ψυχικές και πνευματικές βλάβες σε ανυπεράσπιστα πλάσματα. Βλάβες που σε μεγάλο βαθμό παραμένουν ανίατες εφ’ όρου ζωής.

Να μας λυπηθεί ο Κύριος όλους μας εδώ που έφτασε η ανθρωπότητα και εκεί που κατευθύνεται. Ιδιαίτερα να λυπηθεί ο Κύριος τα παιδιά όλης της γης και η Παναγία μας να τα σκεπάζει. Τούτος ο κόσμος έχει καταντήσει πλέον μια απέραντη δαιμονοπανήγυρη.


Βασιλική Οικονόμου

✞       

IC XC NIKA   

Ο ΚΥΡΙΟC ΕΓΓΥC


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

(Παιδοφιλικά σύμβολα έγγραφο: https://bit.ly/pedosymbols-flags)

1. Symbols and Logos Used by Pedophiles to Identify Sexual Preferences.

2. Childlove symbols.

3. MINOR ATTRACTED PERSON VS. PEDOPHILE VS. SEX OFFENDER.

4. Nepiophilia.

5. Enbylove.

6. Enbylove.

7. Xiplove.

8. Xenogender.

9. Childlove symbols.

Childlove symbols.

10. Childlove flags.

Chronophilia.

Neurodivergent paraphiliac flags.

11. NOMAP.

12. MAP flag.

13. Παραφιλία.

14. File:MyAP-necro-zoo edited.png.

15. File:Necropedozoo by Pappy.png.

16. Biastophilia.

17. Transage.

Advertisement
Privacy Settings

18. “I’ve gone back to being a child”: Husband and father-of-seven, 52, leaves his wife and kids to live as a transgender SIX-YEAR-OLD girl named Stefonknee.

19. Transage – Connection to maps.

20. Fact check: The LGBTQ community is not adding “P” to their acronym.

21. Why transage is scary for children.

22. File:Necro MAP explained by Nyan (Mewzyz on Twitter).png.

23. Xenogender.

24. Sigil of Baphomet.

25. Xenogender.

26. MOGAI.

27. Algida.

28. Girllove logo.

29.Girllove logo.

AP.

30. Pedophile, Child Lover, or Minor-Attracted Person? Attitudes Toward Labels Among People Who are Sexually Attracted to Children.

31. Παιδοφιλία ή Παιδεραστία; Ποια είναι η διαφορά;

32. Pedophile, Child Lover, or Minor-Attracted Person? Attitudes Toward Labels Among People Who are Sexually Attracted to Children.

33. Λήμμα “παιδόφιλος” στο Λεξικό Liddell–Scott–Jones (LSJ).

 

 

 

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)