Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Κορυφαίος Αμερικάνος νευροχειρουργός μιλάει για τη Γεωμηχανική και τις επιπτώσεις στην υγεία!

 21. Dr Jack Kruse: Critical Role of Light in Human Evolution, Health &  Chronic Disease | Listen Notes

 

 

Ο Δρ. Jack Kruse δεν είναι ένας ακόμα νευροχειρουργός. Είναι ένας γιατρός που βλέπει δεκάδες χρόνια μπροστά μιλώντας για το πώς το φως μπορεί να σμιλεύει το μικροβίωμα και τις συνέπειες για τη βελτιστοποίηση της συνολικής σας υγείας σήμερα.

Βιογραφικό: Ο Δρ Jack Kruse είναι ένας αξιοσέβαστος νευροχειρουργός και Διευθύνων Σύμβουλος της Optimized Life, μιας εταιρείας υγείας και ευεξίας που είναι αφιερωμένη στο να βοηθά τους ασθενείς να αποφεύγουν τα βάρη της υγειονομικής περίθαλψης που συνήθως αντιμετωπίζουμε καθώς μεγαλώνουμε. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ιδιωτικό ιατρείο στο Νότιο Κόλπο. Ως νευροχειρουργός, η έρευνα του Δρ. Kruse έχει δημοσιευτεί σε έγκριτα οδοντιατρικά και ιατρικά περιοδικά. Το δημοφιλές ιστολόγιό του, JackKruse.com, δέχεται πάνω από 250.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά τον κόσμο.

Στην πρόσφατη ανάρτηση του στο facebook αναφέρεται στη Γεωμηχανική. Συγκεκριμένα έγραψε, όπως γράφει πάντα με τον ευθύ, επιστημονικό και λακωνικό τρόπο του:

«Πόσα πραγματικά γνωρίζετε για τη Γεωμηχανική; Υπάρχουν πολλές παρανοήσεις και θεωρίες συνωμοσίας που συνδέονται με αυτό, αλλά υπάρχουν και λόγοι για αυτό.

Γνωρίζατε ότι η Γεωμηχανική επιτρέπει στην κυβέρνηση να χρησιμοποιεί περισσότερα nnEMF σε μια περιοχή επειδή εμποδίζει τα σχετικιστικά ηλεκτρόνια που αναπηδούν από την ιονόσφαιρα και βρέχουν πίσω στη Γη από τις τηλεπικοινωνίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Γνωρίζατε ότι η προσθήκη πολλών μετάλλων στον αέρα με αερολύματα με συγκεκριμένη ατομική μάζα εμποδίζει αυτό το φαινόμενο ηλεκτρονίων, καθιστώντας το ασφαλέστερο για τους ανθρώπους στις πόλεις, σύμφωνα με την κυβέρνηση; Αυτά είναι μερικά από τα αξιοπρεπή πράγματα για αυτό. Ποια είναι τα προβλήματα και οι παράπλευρες ζημιές από αυτό; Αυτός είναι ο λόγος που η μακροζωία μειώνεται τώρα στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ;

ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ 101:
Η Γεωμηχανική είναι μια μορφή Electrosmog = Χαμηλή κβαντική απόδοση = ατμοσφαιρική ρύπανση = γεωμηχανική = μπλοκαρισμένη ηλιακή ακτινοβολία = μειωμένη κβαντική απόδοση = Γεωγραφικό πλάτος = υψηλότερη πυκνότητα πληθυσμού = μειωμένη ηλιακή ενέργεια σε όλες τις περιοχές = μειωμένη έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία/IRA = ωχρό δέρμα/χωρίς μελανίνη = χαμηλή ντοπαμίνη και μελατονίνη/κορτιζόλη/βιταμίνη C = υψηλότερη δυσλειτουργία μελανοψίνης και λεπτίνης = Η βιταμίνη Α απελευθερώνεται = υψηλότερη πρωτεΐνη δεσμού αμφιβληστροειδούς = Η Γη δεν έχει τη δική της

Τι κάνει αυτό ΝΕΡΟ;

Η αποικία μας των ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΩΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΦΩΣ του ΗΛΙΟΥ ΩΣ φυσικό EMF για να ολοκληρώσει την εργασία. Οποιοδήποτε άλλο μέρος του φάσματος του φωτός μας αφυδατώνει. Σήμερα, χρησιμοποιούμε πάρα πολλά μέρη του φάσματος που δεν θα έπρεπε, για να στηρίξουμε την οικονομία παγκοσμίως.

Χρειαζόμαστε αυτό το μεταβολικό νερό για να αφομοιώσουμε τις πληροφορίες και την ενέργεια στο ηλιακό φως για να φτιάξουμε μια μπαταρία στο νερό και να προγραμματίσουμε τις ενυδατωμένες πρωτεΐνες μέσα μας σε πολλά πράγματα. Για παράδειγμα, δημιουργείται ντοπαμίνη και αυτό βοηθά τον εγκέφαλό μας να αναδομήσει το χρόνο χρησιμοποιώντας φράκταλ.

Η μειωμένη περιεκτικότητα σε νερό από το μπλε φως ή το nnEMF μειώνει την κβαντική απόδοση και στα φυτά.

Γιατί; Τα φυτά είναι φορτωμένα με χλωροπλάστες που χρειάζονται νερό για να συνδυαστούν με το CO2 από τον αραιό αέρα για να κάνουν ζάχαρη. Χωρίς νερό, ένα φύλλο υποφέρει από μειωμένη φωτοσυνθετική απόδοση ακόμα και όταν αυξάνεται το CO2. Τα επίπεδα CO2 σε ιστορική βάση είναι πάντα χαμηλά. Αυτό συμβαίνει παγκοσμίως σήμερα.

Η ίδια επίδραση στους χλωροπλάστες ισχύει και για την αιμοσφαιρίνη λόγω των μοριακών ομοιοτήτων και των δύο μορίων. Είναι πορφυρίνες με κλωβούς αζώτου που περιβάλλουν ένα διαφορετικό άτομο μετάλλου. Αυτή είναι πραγματικά η μόνη διαφορά.

Φωτόνια φωτός έρχονται στη Γη σε διαχρονική κατάσταση. Τα φωτόνια UV ενεργοποιούν το POMC και παράγεται μελανίνη. Το κόκκινο διεγείρει τη δημιουργία νερού στο κυτόχρωμα c. Τα αρωματικά μας αμινοξέα στην τυροσίνη συλλαμβάνουν και τα έγχρωμα φωτόνια και τα κύτταρα χρησιμοποιούν αυτό το φως και το αμινοξύ για να δημιουργήσουν ντοπαμίνη και NAD. Κάνουμε το ίδιο με την τρυπτοφάνη για να φτιάξουμε μελατονίνη/σεροτονίνη για να κάνουμε χρόνο μόλις το φως τα χτυπήσει στα κύτταρα.

Αποδεικνύεται ότι η μελατονίνη είναι ικανή να αναστείλει το χρόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου λόγω της ηλεκτροστατικής ενέργειας και της σύνδεσης με τον μαγνητισμό όταν είναι ΣΚΟΤΑΔΙ. Χρησιμοποιεί μια κβαντική μπαταρία χτισμένη μεταξύ νερού και μελανίνης για να απελευθερώσει ηλεκτρόνια και πρωτόνια για χρήση.

Το φως που άνθρωπος σχεδιάζει και επιλέγει να ζει κάτω δημιουργεί τις ασθένειες που παθαίνουμε στον σύγχρονο κόσμο.
Το μπλε φως προκαλεί μεταβολικό χάος λόγω της δυσλειτουργίας της μελανοψίνης και της αποδόμησης της μελανίνης
Η φύση είναι ο τέλειος αλχημιστής για τα μιτοχόνδρια λόγω του πώς δρουν ο ήλιος και το νερό που δημιουργούμε.
Οι αληθινοί αλχημιστές δεν αλλάζουν τον μόλυβδο σε χρυσό. Μετατρέπουν το φως του ήλιου σε εύρος υγείας.
Η «αδικαιολόγητη αλαζονεία» της φύσης συχνά πέφτει σε έναν τοίχο από τούβλα που ονομάζεται κάρμα για τα μιτοχόνδρια.
Η φύση απαιτεί λύτρα για έμβια όντα που δεν συνδέονται μαζί της χρόνια που πληρώνεται σε αρρώστιες και αρρώστιες.
Σχεδόν κάθε ασθένεια είναι ιάσιμη, απλά δεν είναι κάθε ασθενής επειδή αρνείται να αλλάξει το περιβάλλον του για να ταιριάζει στο μιτοχονδριακό γονιδίωμά του και καταλήγει με χρόνια ιατρική νόσο
Η γεωμηχανική περιορίζει την αντιστροφή της νόσου και αυτός είναι ένας μικρός λόγος που η μακροζωία μειώνει τα πληθυσμιακά κέντρα».

Με λίγα λόγια, δεν είναι μόνο τα αερολύματα από μόνο τους βλαβερά, αλλά και το μπλοκάρισμα του ήλιου και κυρίως οι αλλαγές στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία γύρω μας και σε όλο τον πλανήτη.

 

 

Πηγή:
https://antimedia.gr/koryfaios-amerikanos-nevrocheirourgos-milaei-gia-ti-geomichaniki-kai-tis-epiptoseis-stin-ygeia/


Συναφῆ ἄρθρα:

Ἑταιρεία τροποποίησης καιροῦ στήν Θεσσαλονίκη! (Ἐπικαιροποιημένο!!!)

 

Ὁ Πρόεδρος καί Διευθύνων Σύμβουλος τῆς 3D ΑΕ-ἑταιρείας τροποποίησης καιροῦ καί ἀεροψεκασμῶν, Σκεπαστιανός Δημήτρης! Βίντεο


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)