Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Με Ψηφιακές Μονάδες από τις Τράπεζες Ρόθτσαϊλντ και Ροκφέλερ, Εβραίοι που γίνονται ξαφνικά και από το πουθενά Δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν τη Κύπρο!


 

 

 

Με Ψηφιακές Μονάδες από τις Τράπεζες Ρόθτσαϊλντ και Ροκφέλερ, Εβραίοι που γίνονται ξαφνικά και από το πουθενά Δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν τη Κύπρο.

Η Ελληνοκυπριακή ελίτ κάνει τα στραβά μάτια προκειμένου να πιστωθεί στους λογαριασμούς της….. Ψηφιακά Ευρώπουλα από φορολογίες, μίζες και συναλλαγές με τους Εβραίους.

Από τους Κύπριους Δισεκατομμυριούχους Ντιβέλοπερς που αναλαμβάνουν (έναντι υπερτιμολόγισης διαφοράς εκατομμυρίων ψηφιακών ευρώ) την ανοικοδόμηση των ΙΣΡΑΗΛΙΝΏΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ουρανοξυστών…Μέχρι τους Κύπριους Πολιτικούς που λαδώνονται με offshore καταθέσεις, δωρεές από τους Εβραίους και ΔΩΡΕΑΝ Διαμονές σε πανάκριβα ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ και ειδικές τζάμπα τιμές για αγορές ακινήτων από τους Κύπριους Ντιβέλοπερς προκειμένου να ΕΓΚΡΊΝΟΥΝ ΚΑΙ να ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΝ τις άδειες οικοδομής και τις διαδικασίες αγοραπωλησίας των κολοσσιαίων ακινήτων των Ισραηλινών….. Μέχρι τους Υψηλόβαθμους Κυβερνητικούς στο Κτηματολόγιο, τη Πολεοδομία και τα Κυπριακά Υπουργεία οι οποίοι δέχονται κατ ιδίαν το τηλεφώνημα από τον Υπουργό και τρέχουν για την Εξυπηρέτηση του Εβραίου Ευεργέτη προκειμένου να έχουν την Εύνοια και Όχι μόνο του Πολιτικού Επιστάτη τους…..

Την ίδια ώρα νεαροί Ελληνοκύπριοι Πολιτικοί Μηχανικοί που μισθώνονται από τους Ντιβέλοπερς αναλαμβάνουν έναντι κάποιων δεκάδων χιλιάδων Ψηφιακών Μονάδων ετησίως να πραγματοποιήσουν τα έργα οικοδόμησης νέων ή ανακαίνισης υφιστάμενων Εβραϊκών  οικοδομημάτων και…… λιμανιών : 😉

Παράλληλα ξεκινά η διαδικασία στις γνωστές Λογιστικές Κυπριακές Εταιρίες για τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΏΝ έναντι βεβαίως αμοιβής εκατομμυρίων ψηφιακών μονάδων από τους Εβραίους…… Την δύσκολη διαδικασία οικοδόμησης την φέρνουν εις πέρας εκατοντάδες χιλιάδες Άραβες και Αφρικανοί αιτητές ασύλου και άδειας εργασίας οι οποίοι αφίχθηκαν στο νησί μέσω των ΜΚΟ του Εβραίου Τζορτζ Σόρρος… Πολλές φορές μάλιστα οι εργάτες(ακόμη και οι εργολάβοι τυχαίνει να είναι Σύριοι ή και Λιβανέζοι…. Πετυχαίνεται έτσι το ακατόρθωτο….. Οι σφαγιασθέντες από τους Ισραηλινούς Σύριοι  να δουλεύουν για την οικοδόμηση ΙΣΡΑΗΛΙΝΏΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΑΚΙΝΉΤΩΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!!!Και μάλιστα να είναι και χαρούμενοι γιατί χρυσοπληρώνονται σε σχέση με το μισθό στη χώρα προέλευσής τους….

Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρεί κανείς τα ακίνητα σε κάποια Κυπριακά χωριά να έχουν αγοραστεί στη πλειοψηφία τους από Σύριους Εργολάβους και Εργάτες (π.χ χωριό Δρούσια στην επαρχία Πάφου) και ακριβώς απέναντι από το χωριό να έχει γίνει αγορά ή μίσθωση πανάκριβων καταλυμάτων από τους Εβραίους….. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μίσθωση από Εβραίους Δισεκατομμυριούχους του πανάκριβου Spa Resort με την επωνυμία “Άγιοι Ανάργυροι” στο χωριό Μηλιού απέναντι ακριβώς από την….. ΣΥΡΙΑΚΗ πλέον Δρούσια….!!! Στο συγκεκριμένο Spa Resort φιλοξενήθηκαν μάλιστα και οι συγγενείς θυμάτων από την επίθεση με ανεμόπτερα και μοτοσυκλέτες της Χαμάς στο Ισραήλ…. Αυτή καλέ την επίθεση που έπιασε εξ απροόπτου την Ισραηλινή Μοσάντ, παλαίμαχοι της οποίας μέχρι το 2022 είχαν ιδρύσει κατά το δημοσιογράφο Μακάριο Δρουσιώτη πάνω από…. 30 εταιρίες!!!!! Κατασκοπευτικού Λογισμικού στο Ελεύθερο τμήμα της Κύπρου.
Αυτά βέβαια με τους εργάτες Σύριους που μισθώνονται από Κύπριους Μεγαλοντηβέλοπερ για να ολοκληρώσουν ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΕΡΓΑ δεν προκαλούν εντύπωση στη Κύπρο καθ’ ότι υπάρχει το προηγούμενο όπου ο πρώην πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε εντολή στο Δημόσιο να μισθώσει ιδιωτικές εταιρίες για να τοποθετηθούν συρματοπλέγματα σε μικρό μέρος της Νεκρής Ζώνης στη Δένεια ώστε να αποτραπεί και καλά η διέλευση λαθρομεταναστών….. Η εταιρίες που ανέλαβαν το έργο μίσθωσαν Πακιστανούς και Αφρικανούς λαθρομετανάστες αιτητές ασύλου!!!! οι οποίοι τοποθετούσαν συρματόπλεγμα για να μην περνάν οι…… λαθρομετανάστες!!!! Τους λαθρομετανάστες που τοποθέτησαν το συρματόπλεγμα τους πλήρωσε μέσω της ιδιωτικής εταιρίας η Κυπριακή Μπανανία δηλαδή οι Νέο Κύπριοι Ψηφιακά Σφραγισμένοι, Βιομετρικά Ταυτοποιημένοι και Γενετικά Εμβολισμένοι Ραγιάδες…..
Κάπως έτσι συνεχίζεται αυτός ο αέναος κύκλος όπου η Ελίτ πολιτικών, μεγαλοεπιχειρηματιών, δημοσιογράφων,δικαστικών και διευθυντών Κυβερνητικών Οργανισμών και Λογιστικών Γραφείων καρπώνονται εκατοντάδες εκατομμύρια ψηφιακών ευρώ για να επιτρέπουν, να νομιμοποιούν και να ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ το ξεπούλημα Λιμανιών και Αεροδρομίων στους Εβραίους, την ανέγερση οικοδομικών τερατουργημάτων Εβραϊκών συμφερόντων στο Νησί και τη δραστηριοποίηση Εβραϊκών εταιριών πάσης φύσεως αλλά προ παντώς Εβραϊκών Hi tech εταιριών 😉

Οι υπόλοιποι μεσοαστοί από πολιτικούς μηχανικούς μέχρι μικρολογιστές, κτίστες, υπαλλήλους Κτηματολογίου και Πολεοδομίας, μικροδικηγοράκους κλπ που εμπλέκονται στα άνωθεν, απλά κάνουν τα στραβά μάτια για να παίρνουν ένα παχυλό εισόδημα μικροαστού…..
Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο και καταντά μέχρι και ΚΩΜΙΚΉ αν αναφέρουμε πως στη Λεμεσό το Ρωσσικό λόμπι ανταγωνίζεται το Εβραϊκό με περιπτώσεις Νεοκυπρίων Μεγαλοντηβέλοπερ και Πολιτικών να τα εισπράττουν ταυτόχρονα και από τους μεν και από τους δε….. Στην Λάρνακα πάντως εξ αιτίας και  της Μεγάλης Συναγωγής της Κύπρου που βρίσκεται στην άνωθεν πόλη έχει επικρατήσει το Εβραϊκό λόμπι….. Η Κυπριακή αστυνομία μάλιστα εδώ και χρόνια παρέχει αστυνομικούς για τη φύλαξη Εβραϊκών Κατοικιών όπως στη περιοχή Περιβόλια-Μενεού οι οποίοι αστυνομικοί πληρώνονται από το Νεοκύπριο Φορολογούμενο…..
Σαν επίλογο να αναφέρουμε ότι στη Κύπρο Ρώσοι και…. Ουκρανοί εκατομμυριούχοι πίνουν και διασκεδάζουν μαζί στην υγεία των κορόιδων που σκοτώνονται στον πόλεμο….Μάλιστα πολλοί Ρώσοι εκατομμυριούχοι που βρίσκονται στο νησί διαθέτουν διπλό διαβατήριο… Ένα Ρωσικό και ένα Ευρωπαϊκό….. Για Παράδειγμα Φινλανδικό!!!!! Και ας αγχώνονται τα κορόιδα πότε θα χτυπήσει η Ρωσία τη Φινλανδία και αντίστροφα…..

Ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι οι Εβραίοι φρόντισαν να αγοράσουν ΚΑΙ τις Κατεχόμενες περιοχές του Νησιού έτσι για να ξέρουμε ποιός θα είναι το Αφεντικό σε περίπτωση λύσης του Κυπριακού…..
Κορόιδο Ραγιά CHEERS! YAMAS RE MALAKA

Κυνηγός Πιθήκων

Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός 

 

 

Πηγή:
https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/08/blog-post_26.html?m=1

 

1 σχόλιο:

  1. Τό χρῆμα δέν ἔχει πατρίδα.

    Ἄρα,
    ὅταν βλέπουμε τούς πολιτικούς μας νά μήν ἐνεργοῦν πρός ὄφελος τῆς πατρίδας, αὐτόματα νά εἴμαστε σίγουροι πώς τρῶνε μπόλικο χρῆμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)