
Μέρος ἀπό τό σχόλιο εἶναι τοῦ δημιουργοῦ τοῦ βίντεο:
Η "Ελληνιδα" υπουργος παιδίας στην "Εβραϊκή Συναγωγή" γιορτάζει μαζι με τους Εβραιους την Νίκη τους απέναντι στους Έλληνες και τους Μακεδόνες.
Σαν να βλεπεις τον υπουργο παιδειας της Τουρκιας στους επισήμους στην 25 Μαρτιου στην Θεσσαλονικη.
Για αυτο δεν θα μάθουν ποτε τα παιδια μας γράμματα στα Νεο Ελληνικά σχολεια, για αυτο μας εκαναν Χριστιανους με το ετσι θελω.
Εξαφάνισαν καθε τι Ελληνικό. Την Ελληνική θρησκεία μας, την Γραμματική μας την Γλωσσα μας τα πάντα. Γιατι τους αφησαμε και μπηκανε στα σπιτια μας στα εδάφη σας. Ακουστε με τι σθένος μιλάει για τους Εβραιους μια "Ελληνιδα" υπουργος και σε θεση κλειδί. Και το λεει !!! Οτι δεν θα αφήσουμε τον Αντισημιτισμό να περάσει. Με το ετσι θελω θα τους θέλετε οτι και εκαναν, οτι και αν κανουν, οσα και αν έχετε μαθει η θα μαθετε για αυτην την ΡΑΤΣΑ.
Τι εχει προσφερει το Ισραήλ στην Ελλαδα στον κοσμο ολο ? Πραγματικα τι ? Να μου γραψει καποιος στα σχολεια τι ?
Περα απο πόλεμο και θάνατο τι εχει προσφερει το Ισραηλ στον πλανήτη ????
Και παμε να δουμε λιγο ξανα τι ειναι η Χανουκά
Χανουκά: Η ιστορία της μεγάλης εβραϊκής γιορτής
Εβραϊκή γιορτή, σε ανάμνηση της επανάκτησης του Ναού του Σολομώντος, κατά τη διάρκεια της εξέγερσης των Μακκαβαίων εναντίον του ελληνιστικού βασιλείου των Σελευκιδών.
Εβραϊκή γιορτή, σε ανάμνηση της επανάκτησης του Ναού του Σολομώντος, κατά τη διάρκεια της εξέγερσης των Μακκαβαίων εναντίον του ελληνιστικού βασιλείου των Σελευκιδών τον 2ο π.Χ. αιώνα. Η γιορτή της Χανουκά (Hanukkah) διαρκεί οκτώ νύχτες και ημέρες, με αφετηρία την 25 ημέρα του μήνα Κισλέβ, σύμφωνα με το Εβραϊκό Ημερολόγιο (σούρουπο της 14ης Δεκεμβρίου - βράδυ της 22ας Δεκεμβρίου 2025). Είναι γνωστή ως εορτή των Φώτων, επειδή ανάβεται μία ειδική λυχνία με εννέα βραχίονες, που ονομάζεται μενορά ή χανουκά.
Πηγή:
Συναφῆ ἄρθρα:
Εδώ προσέξτε μήπως κάνετε λάθος. Οι Μακαβαίοι είναι Άγιοι της Εκκλησίας μας. Ο Αντίοχος ο Έπιφανής, αν θυμάμαι καλά μια ομιλία του Ν. Σωτηρόπουλου, ήταν τύπος του αντιχρίστου. Για την Ζαχαράκη ό,τι και να πείτε είναι λίγο. Να μην μπαίνουμε όμως στην δαιμονική λογική των δωδεκαθεϊστών.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν κάνουμε κανένα λάθος διότι το σχόλιο δεν είναι δικό μας. Το κόψαμε μάλιστα το μισό και δεν το βάλαμε ολόκληρο, ακριβώς γιατί δεν θέλαμε να πάμε στο άλλο άκρο του δωδεκάθεου. Για του λόγου το αληθές αν πάει κανείς στο λινκ του βίντεο θα δει το υπόλοιπο κομμένο από εμάς σχόλιο του δημιουργού του. Μέχρι το σημείο που βάλαμε αναδεικνύει την εμμονή των Εβραίων για το ναό του Σολομώντα, όπου εκεί θα στήσουν τον Αντίχριστο τους και δικό τούς είδωλο.
ΔιαγραφήΟι Μακκαβαίοι είναι Άγιοι γιατί ελευθέρωσαν το Ναό του λαού τους από τους ειδωλολάτρες, αλλά οι σύγχρονοι Εβραίοι θα τον υποδουλώσουν στον χειρότερο δυνάστη κι αντιπρόσωπο του διαβόλου, ακυρώνοντας τους Μακκαβαίους προγόνους τους.
ΔιαγραφήΜάλλον η προσκυνηση της θρησκείας των Εβραίων αποτελεί υποχρεωτικό προσόν για να γίνει κάποιος υπουργός! Οπότε.........να τα αποτελέσματα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌχι μάλλον, σίγουρα. Από τους Εβραίους προήλθε ο Σωτήρας του κόσμου, από αυτούς θα προέλθει και ο αντίποδας Του Αντίχριστος, του οποίου το πνεύμα ήδη υπηρετούν οι θεομαχοι ηγέτες του κόσμου!
Διαγραφή