Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΝΑΖΙ κανείς ἤ νά μή ζεῖ;... Δικτατορία ἐλευθερίας ἔκφρασης ἑτοιμάζει ὁ ἀντίχριστος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Ξεκινᾶ μέ τά τηλεοπτικά κανάλια, καί θά πάρουν σειρά: ραδιόφωνο, τύπος, διαδίκτυο!!! (Μέρος β΄)

ΝΑΖΙ κανείς ἤ νά μή ζεῖ;... 
Δικτατορία ἐλευθερίας ἔκφρασης
 ἑτοιμάζει ὁ ἀντίχριστος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!
 Ξεκινᾶ μέ τά τηλεοπτικά κανάλια, 
καί θά πάρουν σειρά: 
ραδιόφωνο, τύπος, διαδίκτυο!!! 
(Μέρος β΄)
Λογοκρισία χωρίς τέλος! Νέες απίστευτες δηλώσεις Βερναρδάκη για την ελευθεροτυπία των ΜΜΕ! (VIDEO)
Σέ συνέχεια τοῦ ἄρθρου μας:
Για τα όσα είπε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χριστόφορος Βερναρδάκης όσον αφορά την λειτουργία των ΜΜΕ ρωτήθηκε και σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Και εμφανίστηκε αμετανόητος και μάλιστα επιχείρησε να αποδώσει τα όσα είπε στην...επιστήμη! Με άλλα λόγια....
ο αναπληρωτής υπουργός, ο οποίος χθές δήλωσε ότι η αυτόνομη λειτουργία των ΜΜΕ είναι παθογένια της Δημοκρατίας στην Ελλάδα υποστηρίζεται και από επιστημονικούς φορείς. (σ.σ. σε ποιά καθεστώτα άραγε;)
Ο κ. Βερναρδάκης, δήλωσε χθες: 
«...Εγώ θεωρώ και εξακολουθώ να πιστεύω, για να μην έχετε καμία αμφισβήτηση επ' αυτού, ότι η βασική παθογένεια της δημοκρατίας στην Ελλάδα - και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Αμερική και στην Ευρώπη και όπου αλλού θέλετε - είναι η αυτονόμηση συγκεκριμένων πολιτικοοικονομικών κύκλων διαμέσου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία δεν είναι δημοκρατικά, αλλά κάνουν κατάχρηση του δημόσιου χαρακτήρα της πληροφόρησης και της ενημέρωσης και προφανώς χρειάζεται ρύθμιση. Το τι ρύθμιση χρειάζεται είναι ένα άλλο θέμα, αλλά κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι η βασική αφετηρία».
Σήμερα, όταν ρωτήθηκε είπε:
«Χαίρομαι για την ερώτηση. Αναμενόμενη έτσι κι αλλιώς. Εννοείται ότι επιμένω απολύτως. Είναι επιστημονική άποψη εκτός από πολιτική. Για όσα κόμματα εξακολουθούν να μιλούν γι' αυτό το θέμα θα τα εγκαλέσω γιατί στο παρελθόν ψήφισαν τυποκτόνους νόμους».
Σκληρή επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Χριστόφορο Βερναρδάκη εξαπέλυσε το Ποτάμι με αφορμή όσα είπε για την λειτουργία των ΜΜΕ ο υπουργός.
«O κ. Βερναρδάκης ως πολυπράγμων υπουργός ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιδίδεται τώρα και σε μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Να τον ρωτήσουμε λοιπόν: Τη στοχοποίηση δημοσιογράφων από την κυβέρνηση ποιοι κανόνες τη δικαιολογούν; Η σύγκρουση υπουργών με δημοσιογράφους που υποβάλλουν ενοχλητικές ερωτήσεις σε ποιο καθεστώς παραπέμπει; Τα κυβερνητικά non paper που παραπλανούσαν την κοινή γνώμη είναι και αυτά αντικειμενική ενημέρωση;», αναφέρει το Ποτάμι.
Και συνεχίζει: «Η χθεσινή δήλωση του κ. Βερναρδάκη σε συνδυασμό με τη χθεσινή δήλωση του Προέδρου της Βουλής ότι «το κράτος εγγυάται την αντικειμενικότητα» και τις δηλώσεις του κ. Κουρουμπλή ότι «τα κανάλια δε μπορούν να είναι απέναντι στην κυβέρνηση» δείχνουν καθαρά τι έχει στο μυαλό της η κυβέρνηση: να ελέγξει την ενημέρωση. Το επόμενο βήμα θα είναι να δημιουργήσει Υπουργείο Αλήθειας που θα υπαγορεύει τι και πώς πρέπει να προβάλλεται».
Και καταλήγει: «Για τα υπαρκτά προβλήματα στο χώρο της ενημέρωσης και για την τήρηση της δεοντολογίας και των κανόνων υπάρχουν όργανα, τα οποία οφείλουν να επιλαμβάνονται σε περιπτώσεις παραβιάσεων. Αυτά είναι αρμόδια και όχι η εκάστοτε κυβέρνηση που θέλει την ενημέρωση στα μέτρα της και τον περιορισμό των ενοχλητικών φωνών. Όπως, άλλωστε, λέει και ο αγαπητός στον ΣΥΡΙΖΑ Νόαμ Τσόμσκι: Αν δεν πιστεύουμε στην ελευθερία έκφρασης των ανθρώπων που απεχθανόμαστε, τότε δεν πιστεύουμε καθόλου σε αυτήν».

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)