TRANSLATOR

Σελίδες

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

ΗΠΑ: σχεδόν 1.000 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό.15.923 παρενέργειες.Το 1/3 αυτών των θανάτων εντός 48 ωρου από εμβολιασμό.Το 30% υγειονομικών αρνητές στον εμβολιασμό όπως και το 1/3 στρατιωτών!

 

ΗΠΑ: σχεδόν 1.000 θάνατοι 

μετά τον εμβολιασμό.

15.923 παρενέργειες.

Το 1/3 αυτών των θανάτων εντός 48 ωρου από εμβολιασμό.

Το 30% υγειονομικών 

 αρνητές στον εμβολιασμό 

όπως και το 1/3 στρατιωτών!

 

 

Το ένα τρίτο των θανάτων που αναφέρθηκε στο CDC μετά τον εμβολιασμό για COVID επήλθαν εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό..
Οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα δεδομένα από τις 12 Φεβρουαρίου από τον ιστότοπο του συστήματος αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών του CDC. Από τους 929 αναφερόμενους θανάτους, περίπου το ένα τρίτο συνέβη εντός 48 ωρών.

Το VAERS είναι ο πρωταρχικός μηχανισμός στις ΗΠΑ για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίου.
Σύμφωνα με νέα στοιχεία που κυκλοφόρησαν σήμερα, από τις 12 Φεβρουαρίου, έχουν αναφερθεί 15.923 ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια COVID, συμπεριλαμβανομένων 929 θανάτων, στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) του Κέντρου Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εμβολίων (VAERS) από τις 14 Δεκεμβρίου. , 2020.

Το VAERS είναι ο πρωταρχικός μηχανισμός στις ΗΠΑ για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίου. Οι αναφορές που υποβάλλονται στο VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση προτού μπορέσει να καθοριστεί εάν το αναφερόμενο ανεπιθύμητο συμβάν προκλήθηκε άμεσα ή έμμεσα από το εμβόλιο.

12 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησαν τα νέα δεδομένα τουVAERS.

Τα τελευταία δεδομένα του VAERS δείχνουν ότι 799 από τους θανάτους αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ και ότι περίπου το ένα τρίτο αυτών των θανάτων σημειώθηκαν εντός 48 ωρών από τη στιγμή που το άτομο έλαβε τον εμβολιασμό.

Όπως συμβαίνει με τις προηγούμενες αναφορές δεδομένων VAERS, 192 από τους θανάτους που αναφέρθηκαν – ή 21% – είχαν σχέση με την καρδιά. Όπως ανέφερε το Defender νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Δρ J. Patrick Whelan, παιδιατρικός ρευματολόγος, προειδοποίησε την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων τον Δεκέμβριο ότι τα εμβόλια mRNA όπως αυτά που αναπτύχθηκαν από την Pfizer και τη Moderna θα μπορούσαν να προκαλέσουν καρδιακές προσβολές και άλλους τραυματισμούς με τρόπους που δεν αξιολογήθηκαν σε δοκιμές ασφαλείας.

Από τους 929 θανάτους που αναφέρθηκαν από τις 14 Δεκεμβρίου 2020, η μέση ηλικία των νεκρών ήταν 77,8 και ο νεότερος ήταν 23. Το 52% των αναφερόμενων θανάτων ήταν μεταξύ ανδρών, το 45% ήταν γυναίκες και το 3% είναι άγνωστο. 58% των θανάτων αναφέρθηκαν σε άτομα που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer και το 41% ​​σχετίζονται με το εμβόλιο Moderna.

Οι Πολιτείες με τον υψηλότερο αριθμό θανάτων που αναφέρθηκαν ήταν: Καλιφόρνια (71). Φλόριντα (50); Οχάιο (38); Νέα Υόρκη (31) Κεντάκι (41) Μίσιγκαν (31) και Τέξας (31).

Το CBS Detroit ανέφερε αυτήν την εβδομάδα ότι μια 68χρονη πέθανε μια μέρα μετά τον εμβολιασμό για COVID από ύποπτο εγκεφαλικό.

Οι αναφορές θανάτων μεταξύ ηλικιωμένων ατόμων μετά τον εμβολιασμό για COVID συνεχίζουν να εμφανίζονται, συμπεριλαμβανομένου του άρθρου που δημοσιεύθηκε αυτήν την εβδομάδα από το The Defender περίπου 46 κάτοικοι γηροκομείων στην Ισπανία πέθαναν εντός ενός μηνός από τη λήψη του εμβολίου Pfizer.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, έχουν αναφερθεί 3.126 «σοβαρές» ανεπιθύμητες ενέργειες. Οι αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών από τα πιο πρόσφατα δεδομένα CDC περιλαμβάνουν επίσης:

34 αποβολές και πρόωρες γεννήσεις
917 αναφυλακτικές αντιδράσεις, 70% των οποίων αναφέρθηκαν μετά από εμβόλιο Pfizer και 30% μετά το εμβόλιο Moderna
Παράλυση του Bell (Pfizer 75%; Moderna: 25%)
Μέχρι στιγμής, μόνο τα εμβόλια Pfizer και Moderna – εγκεκριμένα για επείγουσα χρήση, αλλά δεν έχουν πλήρη άδεια χρήσης – χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ.

Το εμβόλιο COVID της AstraZeneca, το οποίο δεν χρησιμοποιεί τεχνολογία mRNA, εγκρίθηκε για επείγουσα χρήση αυτή την εβδομάδα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ανοίγοντας το δρόμο για ορισμένες χώρες να αρχίσουν να το χρησιμοποιούν. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο The Defender αυτήν την εβδομάδα, ορισμένα έθνη έχουν πει ότι δεν θα το χρησιμοποιήσουν, αναφέροντας ανησυχίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

Η FiercePharma ανέφερε σήμερα ότι το FDA ενδέχεται να απορρίψει το εμβόλιο AstraZeneca για ανησυχίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα, ειδικά έναντι νέων παραλλαγών COVID και κατασκευαστικών προβλημάτων.

Οι ειδήσεις αναφέρουν ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων, συμπεριλαμβανομένου σχεδόν του 30% των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, λένε τώρα ότι δεν θέλουν το εμβόλιο COVID, αναφέροντας ανησυχίες για την ασφάλεια.

Η Washington Post ανέφερε αυτήν την εβδομάδα ότι σχεδόν το ένα τρίτο του στρατιωτικού προσωπικού επιλέγει να εξαιρεθεί από τα εμβόλια και το ESPN ανέφερε ότι κορυφαίοι παίκτες του NBA είναι απρόθυμοι να προωθήσουν το εμβόλιο.

Εν τω μεταξύ, η FDA δεν έχει ακόμη εφαρμόσει συστήματα παρακολούθησης της ασφάλειας των πειραματικών εμβολίων COVID. Αξιωματούχοι της FDA είπαν στους The New York Times ότι δεν περιμένουν τα συστήματα να λειτουργήσουν πριν η κυβέρνηση Μπάιντεν φτάσει στον στόχο της εμβολιασμού 100 εκατομμυρίων Αμερικανών – σχεδόν το ένα τρίτο του πληθυσμού των ΗΠΑ

Από τις 19 Φεβρουαρίου, περίπου 56,3 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ είχαν λάβει μία ή και τις δύο δόσεις ενός εμβολίου COVID.

Ενώ οι αριθμοί βάσης δεδομένων VAERS μπορεί να φαίνονται απογοητευτικοί, σύμφωνα με μια μελέτη του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, ο πραγματικός αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών είναι πιθανώς σημαντικά υψηλότερος. Το VAERS είναι ένα σύστημα παθητικής παρακολούθησης που βασίζεται στην προθυμία των ατόμων να υποβάλλουν εκθέσεις εθελοντικά.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της VAERS, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης υποχρεούνται από το νόμο να αναφέρουν στο VAERS:

Οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια που αναφέρεται στον πίνακα VAERS των αναφερόμενων συμβάντων μετά τον εμβολιασμό που συμβαίνει εντός της καθορισμένης χρονικής περιόδου μετά τον εμβολιασμό
Ένα ανεπιθύμητο συμβάν που αναφέρεται από τον κατασκευαστή του εμβολίου ως αντένδειξη για περαιτέρω δόσεις του εμβολίου…

Ιστορικά, ωστόσο, λιγότερες από το 1% των ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν αναφερθεί ποτέ στο VAERS, ένα σύστημα στο οποίο η childrenshealthdefense το είχε προηγουμένως χαρακτηρίσει ως «αποτυχημένο», συμπεριλαμβανομένης μιας επιστολής του Δεκεμβρίου 2020 στον Δρ. David Kessler, πρώην Διευθυντή του FDA και τώρα συμπρόεδρου του συμβουλευτικού συμβουλίου COVID-19 του Προέδρου Biden του Operation Warp Speed.

Το CHD ζητά πλήρη διαφάνεια..childrenshealthdefense 19/2/21

 

 

Πηγή:

https://dimpenews.com/2021/02/20/%ce%b7%cf%80%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%cf%8c%ce%bd-1-000-%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)