Σελίδες

TRANSLATOR

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Επιστημονική μελέτη Ανοσολόγου: τα εμβόλια mRNA μπορούν να προκαλέσουν περισσότερες ασθένειες απ’ ό,τι η επιδημία COVID -19 που θα εκδηλωθούν μετά από χρόνια!

Επιστημονική μελέτη Ανοσολόγου: 

τα εμβόλια mRNA 

μπορούν να προκαλέσουν 

περισσότερες ασθένειες 

απ’ ό,τι η επιδημία COVID -19 

που θα εκδηλωθούν μετά από χρόνια!

 

 

Από το Κοινωνικό Συμβόλαιο στον Κοινωνικό Εκβιασμό..”Τα εμβόλια COVID mRNA έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν περισσότερες ασθένειες από την επιδημία COVID-19.”

Σε μια νέα έρευνα-μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Microbiology & Infectious Diseases ο Αμερικανός Ανοσολόγος J. Bart Classen προειδοποιεί ότι η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλια Pfizer και Moderna θα μπορούσε να δημιουργήσει “νέους πιθανούς μηχανισμούς” ανεπιθύμητων γεγονότων που θα μπορούσαν να χρειαστούν χρόνια για να εκδηλωθούν.

Το 1999, ο Δρ. Peter Patriarca, επικεφαλής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών (FDA), υποστήριξε ότι η πρόοδος στην τεχνολογία εμβολίων “θα υπερέβαινε γρήγορα την ικανότητα των ερευνητών να προβλέψουν πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο.” Ο Δρ Peter Patriarca θεώρησε ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε “απρόβλεπτη κατάσταση”.

Σε ένα νέο άρθρο έρευνας που δημοσιεύθηκε στη Microbiology & Infectious Diseases, ο βετεράνος ανοσολόγος J. Bart Classen εκφράζει παρόμοιες ανησυχίες και γράφει ότι “τα εμβόλια COVID που βασίζονται σε mRNA έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν περισσότερες ασθένειες απ’ ό,τι η επιδημία COVID -19”.

Για δεκαετίες, ο ανοσολόγος J. Bart Classen δημοσίευσε άρθρα διερευνώντας πώς ο εμβολιασμός μπορεί να οδηγήσει σε χρόνιες ασθένειες όπως ο διαβήτης τύπου 1 και τύπου 2 – όχι αμέσως, αλλά τρία ή τέσσερα χρόνια αργότερα.

Στο τελευταίο άρθρο, ο ανοσολόγος J. Bart Classen προειδοποιεί ότι η τεχνολογία εμβολίων που βασίζεται στο mRNA θα μπορούσε να δημιουργήσει «πιθανούς νέους μηχανισμούς» ανεπιθύμητων γεγονότων που σχετίζονται με το εμβόλιο, που ενδέχεται να χρειαστούν χρόνια για να εκδηλωθούν.

Η μελέτη του J. Bart Classen προσδιορίζει το δυναμικό των εμβολίων (mRNA) που αναπτύχθηκαν από την Pfizer και τη Moderna για την ενεργοποίηση των ανθρώπινων πρωτεϊνών να πάρουν “παθολογικά πρότυπα” – πρότυπα που σχετίζονται με χρόνιες εκφυλιστικές νευρολογικές ασθένειες. Αν και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του είναι για τις ασθένειες à prions (συνθήκες συνυφασμένες με εκδοχές άσχημα ανατυπωμένες των κανονικών πρωτείνων), ο J. Bart Classen περιγράφει επίσης μια χούφτα άλλων μηχανισμών με τους οποίους τα εμβόλια που βασίζονται σε mRNA θα μπορούσαν να προκαλέσουν «πολλά άλλα δυνητικά θανατηφόρα ανεπιθύμητα συμβάντα».

Η διασφάλιση ότι οι ασθενείς κατανοούν σαφώς τους κινδύνους – συμπεριλαμβανομένων των γνωστών κινδύνων, καθώς και τους πιθανούς άγνωστους κινδύνους – αποτελεί σημαντικό μέρος της διαδικασίας συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η παρέμβαση είναι πειραματική και δεν διαθέτει μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφάλειας, όπως συμβαίνει με τα εμβόλια Pfizer και Moderna COVID-19. Το FDA εξουσιοδότησε και τα δύο εμβόλια για ευρεία χρήση έκτακτης ανάγκης με βάση μόλις δύο μήνες δεδομένων κλινικών δοκιμών.

Δυστυχώς, δεν είναι σπάνιο η επικοινωνία κινδύνων από ερευνητές να είναι επίπλαστη. Τον Οκτώβριο, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και στο Tulane ανέφεραν ότι οι πληροφορίες που δόθηκαν σε συμμετέχοντες σε κλινικές δοκιμές coronavirus σχετικά με ένα ενοχλητικό πρόβλημα γνωστό ως έναυσμα παθογόνου ήταν «επαρκώς σκοτεινές» για να καταστήσουν μια «ανάλογη κατανόηση εκ μέρους του ασθενούς» των «απίθανων» κινδύνων.

Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζουμε τι θα έλεγαν αυτοί οι ερευνητές για το ειλικρινές συμπέρασμα του J. Bart Classen ότι «είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να εγκριθεί ένα εμβόλιο, χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία RNA χωρίς εκτεταμένες δοκιμές.flux.md 13/2/21

 

 

Πηγή:

https://dimpenews.com/2021/02/20/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)